Először adott interjút műtéte után Selena Gomez: úgy érezte, véget fog érni az élee.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez elérzékenyült az interjú közben: „Eltűntek a veséim”
2017. október 27. 19:40
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nagyon aranyos ahogy erről beszél
Örülök neki, hogy Francia felajánlotta a sajátját.
2017. október 27. 20:42
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
de édes istenem:(
ezt mondom én igaz barátságnak. ilyen életbe vágó dolgoknál is ott van egy legjobb barát. Selena szerencsés, hogy ilyen emberek vannak az életében, mint például Francia is. valamint nagyon örülök, hogy rendbe jött Sel, bele is betegedtem volna, ha bármi nagyobb baja esik.
ezt mondom én igaz barátságnak. ilyen életbe vágó dolgoknál is ott van egy legjobb barát. Selena szerencsés, hogy ilyen emberek vannak az életében, mint például Francia is. valamint nagyon örülök, hogy rendbe jött Sel, bele is betegedtem volna, ha bármi nagyobb baja esik.
2017. október 27. 20:49
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Ilyen egy igazi barát
2017. október 27. 21:57
Istenem, szörnyű így látni Selenát. Látszik rajta, mennyire megviselte őt a betegség. Remélem, mihamarabb felépül és újra ragyogni fog.
2017. október 27. 23:32
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ahogy ránéz az ember, és meghallja a hangját, egyből érzi, hogy ezek az elmúlt hónapok rendkívül megviselték, megtörték őt. Borzasztó lehetett ilyen fiatalon ezt átélni, de azért remélem, ahogy egyre előrébb jut a felépülésében, visszatalál önmagához, mert szívszorító most látni.
Az élete innentől sem lesz könnyű, de hatalmas szerencséje volt, hogy a közvetlen környezetében volt valaki, akinek orvosi szempontból megfelelt a donorszerve.
P.S.: Selena azt mondja az interjúban, hogy "My kidneys were just done." Vagyis konkrétan leálltak a veséi, nem "gone", hogy eltűntek.
Az élete innentől sem lesz könnyű, de hatalmas szerencséje volt, hogy a közvetlen környezetében volt valaki, akinek orvosi szempontból megfelelt a donorszerve.
P.S.: Selena azt mondja az interjúban, hogy "My kidneys were just done." Vagyis konkrétan leálltak a veséi, nem "gone", hogy eltűntek.
2017. október 28. 15:50
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Annyira szörnyű hogy ilyesmik történtek/történnek vele, mindig aggódtam érte amióta megtudtam hogy Lupus-al küzd..
Nagyon fáj így látni, miközben néztem az interjú előzetesét az instagramon bekönnyeztem
Sosem gondoltam volna hogy ilyen komoly a helyzet hogy az élete veszélyben volt. Nekem ő az egyik legfontosabb ember a világon és ha bármi történne vele akkor szerintem tönkremennék..Úgy örülök hogy van Francia és végül minden rendben lett♥
2017. október 28. 15:58
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nekem nincsenek veséim. Én konkrétan dialízisre járok több, mint 10 éve heti 3x4 órát, sajnos nem mindenkinek jön össze ilyen gyorsan. Mondjuk én szerencsétlen helyzetben vagyok, mert 2 vesét is kaptam, de egyik sem működött pár napnál tovább sajnos. Lehet élni vesetranszplantáció nélkül is, de nem az igazi, figyelni kell a só, kálium, foszfor bevitelre és csak nagyon kevés, maximum 500-600 ml folyadékot lehet bevinni ( még a főzelék, gyümölcs és joghurt is számít ). Szóval örülök, hogy neki legalább sikerült!
2017. október 28. 22:10
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Az biztos hogy egy nagyon onzetlen dolgott tett erte es nagyon bator is volt a baratno. En sem hinnem, hogy barkit megtudtam volna kerni..
Hushpush sajnalom! Remelem te neked is hamarosan lesz megoldas!
Hushpush sajnalom! Remelem te neked is hamarosan lesz megoldas!
2017. október 29. 11:30
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Csodálatos ez a lány!♥ Egyszerűen aki ilyet tesz, csodálatra méltó! Büszke vagyok rá nagyon!
2017. október 29. 11:58
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
most már remélem, hogy senkinek semmilyen rossz szava nincs erre a gyönyörű és erős nőre! csodálatos dolog, hogy ennyi rossz dolog után képes volt felállni és tenni amit kell (itt a karrierjére gondolok) nagyon büszke vagyok rájuk! ❤
2017. október 31. 21:20
|
|
contagousloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 267624 offline
|
borzalmas egyes embereknek milyen helyzeteken; betegségeken kell átesniük akár ilyen fiatalon is. az élet kegyetlen tud lenni; minden ilyen helyzetbe belecsöppenő bármilyen betegséggel rendelkező embert sajnálok. Selenának kitartást(látszik megviseltsége) és lenyűgöző milyen csodálatos barát Francia!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: