Korábban Instagramon hergelte rajongóit Demi Lovato, ám most lehullt a lepel a titokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Demi Lovato hatalmas bejelentése
2017. október 27. 16:22
|
Sheperdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 267399 offline
|
Fantasztikus lett a mostani albuma.
Remélem a turnéjával majd Európába is el fog látogatni és azon belül a magyarokat is megörvendezteti
vagy legalább egy közeli országba is járhatna ,hogy végre eljussak az egyik koncertjére. <3
Remélem a turnéjával majd Európába is el fog látogatni és azon belül a magyarokat is megörvendezteti
2017. október 27. 17:15
Ez számomra minden csak nem éppen hatalmas bejelentés. Kizártnak tartom, hogy egy új albummal csupán egy hónapig fog Amerikában turnézni, ilyet még sose csinált, úgyhogy remélem ez szimplán csak egy kis bemelegítő turné, és később lesz egy rendes TMYLM koncertkörút is, ami ígéretéhez híven valóban érinteni fogja Európát is...
off: gyönyörűen mutat mellette abban a csodás melegítőszettben...
off: gyönyörűen mutat mellette abban a csodás melegítőszettben...
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. október 27. 19:21
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ó, én kis naív, mit is gondoltam, hogy ezalatt a hatalmas bejelentés alatt a Luis Fonsi esetleg Xtina duettet értem...
Először még izgatott voltam, hiszen mégiscsak egy turnéról van szó, de amikor megláttam a date listet leesett az állam. Őszintén remélem, hogy ez egy kis szösszenet a világtúrné előtt és Khaled csupáncsak egy vendég, ugyanis nem szeretnék egy Future Now Tour 2.0-át. Ha netán ellátogatna Magyarországra, akkor Demit szeretném látni és csakis őt.
Off: Valóban, fantasztikus az az outfit.
Remélem ilyen ízlésesen fog megjelenni a fellépéseken is.
Először még izgatott voltam, hiszen mégiscsak egy turnéról van szó, de amikor megláttam a date listet leesett az állam. Őszintén remélem, hogy ez egy kis szösszenet a világtúrné előtt és Khaled csupáncsak egy vendég, ugyanis nem szeretnék egy Future Now Tour 2.0-át. Ha netán ellátogatna Magyarországra, akkor Demit szeretném látni és csakis őt.
Off: Valóban, fantasztikus az az outfit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.