Megérkezett Taylor Swift Ready For It? című dalának kisfilmje. Ez a második videó a 27 éves énekesnő Reputation albumáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Taylor Swift - …Ready For It?
2017. október 27. 10:24
Taylor és Joseph, mint mindig, most is nagyot alkotott. Már az előzetes után a Bad Blood jutott eszembe, aztán a teljes videótól meg még inkább arra a klipre asszociáltam. Igazán pazar lett, Taylor csodaszép benne (főleg annál a jelenetnél mikor a kék gömböt tartja maga előtt) és mint általában, ez a videoklip is tele van zseniális rejtett utalásokkal.
Röviden összefoglalva: látványos és izgalmas lett, egy pillanatig sem unatkoztam.
Röviden összefoglalva: látványos és izgalmas lett, egy pillanatig sem unatkoztam.
2017. október 27. 10:28
|
feketerekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 267481 offline
|
nagyon jó lett a klip is de a dalszövege tetszik a legjobban. Igazi Swiefties vagyok.
2017. október 27. 10:39
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Az alapötlet szerintem adja nagyon, de az egész kivitelezés az "új" Taylor eddigi klipjei után kicsit.. lagymatag. De ez se vészes hiba, ilyen is kell, és tényleg jól néz ki, viszont szerintem ott cseszték el, hogy néhány napja kiadták azt a trailert. A hatásos pillanatokat belevagdosták, adtak hozzá még néhány villámot és az egész egy mozgalmas, cyber-punk feelingű videónak ígérkezett az eredmény pedig (nekem) nem ezt adta.
2017. október 27. 11:03
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A klip maga jó lenne, csakhogy semmi köze a szöveghez... Szerették volna a "squad" nélkül is látványosra, nagyszabásúra - ami sikerült is -, csak egy ilyen témájú számhoz maximum a hangszerelése révén passzol.
2017. október 27. 11:29
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Szeretem Taylort talán még jobban is mint bárki de ennek a klipnek legalább története lett volna ha már ilyen film szerűen van megkreálva. Az egész átcsapott egy értelmetlenségbe. De amúgy látványos csak kicsit mindfuck érzésem van...
2017. október 27. 11:36
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A klip most is nagyon látványos lett, habár nem vagyok a rajongója, a kisfilmjeit mindig szívesen megnézem. Viszont a dalai egyáltalán nem jönnek be az utóbbi időben :/
2017. október 27. 11:44
|
|
audreyzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 257475 offline
|
Nekem nagyon tetszik! És szerintem teljesen átadta (legalábbis nekem) amit át akart. Egyedül az zavar kicsit, hogy nem sok köze van a szöveghez, de ez szokott így lenni. Várom a Gorgeous videóklipet, ahh annyira izgatott vagyok! Nem csalódtam Taylorban
2017. október 27. 12:32
hát ez a klip... fergeteges lett, nekem iszonyatosan tetszett és fhuu alig jutok szóhoz komolyan
2017. október 27. 13:05
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
A látványa egyszerűen csodálatos mintha valami filmet néztem volna csak egy hiba volt vele hogy nem volt semmi történet legalábbis számomra nem. De összességében hozta az az igényes munkát amit Taylor és Joseph Kahn szokott.
Amúgy meg még mindig nem meztelen de ebbe már inkább bele se menjünk
Amúgy meg még mindig nem meztelen de ebbe már inkább bele se menjünk
2017. október 27. 14:41
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
A dal nem rossz, a klipet meg kb negyedéig néztem, utána csak végig pörgettem, mert nem kötött le különösebben. Jó a képi világ meg minden... mégsem ad semmit.
2017. október 27. 14:52
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez wtf?
Katasztrofális, sajnálom.
Katasztrofális, sajnálom.
2017. október 27. 15:04
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Nagyon vártam a klipet, viszont elég vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Először is, baromi látványos és igényes kisfilmet kaptunk, és Tay is jól játszott benne, pl azt a sétát nagyon odatette. Viszont, nekem nagyon-nagyon hiányzik belőle egy történet. Egy idő után amikor már egymás után csak sorra jönnek a különböző látványelemek már nem kötik le az embert. Kb a klip feléig elég lett volna, aztán jöhetett volna valami kis törétnetszerű, de ha nagyon nem akart ilyesmit, akkor valami kicsit visszafogottabb, másképp látványos dolog jöhetett volna, mert az hogy megáll a két Taylor egymással szemben és egymásután tolja a hiper-szuper dolgokat kissé erőltetett, egy idő után olyan érzés mintha mindig csak túl akarna tenni az előző dobásán, és egyre jobban el van túlozva. Viszont a látvány tényleg fergeteges, a vége is szuper lett, de nem ez lesz a kedvenc Taylor klipem.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2017. október 27. 16:17
|
|
Lady Snakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 267512 offline
|
Az egész dalnak olyan hangulata van, mintha Taylor háborúba készülne
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.