A Riverdale színésznője arról beszélt, mit gondol Archie és Betty szerelmi száláról.
A teljes cikkhez kattints ide!
#Riverdale: Lili Reinhart szerint nincs jövője Archie-nak és Bettynek
2017. október 26. 16:21
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Szerintem egyértelmű, hogy ők ketten nem lesznek együtt. Kíváncsi vagyok, Bughead-el mi lesz, remélem együtt maradnak, de kitudja mi fog történni...
2017. október 26. 16:54
Szerintem sincs. Archie Veronicával tökéletes, Betty pedig Jugheaddel.
(bár személy szerint kezdem jobban szeretni mindkét shipnél a Veronica & Jughead párosítást, annak ellenére, hogy tudom lehetetlen..)
(bár személy szerint kezdem jobban szeretni mindkét shipnél a Veronica & Jughead párosítást, annak ellenére, hogy tudom lehetetlen..)
2017. október 26. 17:08
Igen, így igaz, ahogy mondta. Bughead és a Varchie a legjobb együtt
2017. október 26. 18:00
Én is bírom Bugheadet, de szerintem ezt nem kéne elkiabálni. Ez valószínű egy több évados sorozat lesz, tele fordualtokkal, akármi történhet. Szerintem itt váltakozni fognak még bőven a párok, majd biztos bővül újabb szereplőkkel a stáb......mint mondtam, akármi történhet
2017. október 26. 19:31
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Hát szerintem se leszxdd btw én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja,hogy Betty nem illik össze Jugheaddel?XD I mean, Archieval még talan (Bughead shipperek ne kövezzetek pls
)de Jugheaddelxddd
2017. október 26. 21:35
Szerintem Betty-nek senkivel sincs jövője. Vagy a sorozatnak.
Őszintén sajnálom, hogy az Archie képregényeket ennyire meggyalázzák. Annyi cliché van ebben a sorozatban, és a színészek is szörnyűek, Lili-nek egyáltalán nincs semmilyen kémiája senkivel, sem Cole-lal, sem KJ-vel. Bár szerintem egyik színésznek sincs kémiája a másikakkal a Riverdale-ben. Szörnyű összességében, és sajnálom, hogy pazaroltam időt arra a pár epizódra. Megértem, hogy Lili miért nem látja a jövőjét Betty-nek és Archie-nak.
Őszintén sajnálom, hogy az Archie képregényeket ennyire meggyalázzák. Annyi cliché van ebben a sorozatban, és a színészek is szörnyűek, Lili-nek egyáltalán nincs semmilyen kémiája senkivel, sem Cole-lal, sem KJ-vel. Bár szerintem egyik színésznek sincs kémiája a másikakkal a Riverdale-ben. Szörnyű összességében, és sajnálom, hogy pazaroltam időt arra a pár epizódra. Megértem, hogy Lili miért nem látja a jövőjét Betty-nek és Archie-nak.
2017. október 26. 21:35
|
Sasukefangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 266212 offline
|
#teamBUGHEAD ❤
2017. október 27. 10:24
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem Archieba volt az elején halálosan szerelmes aztán jobb híján összejött Jugheaddel. Nekem úgy tűnik csak azért mondja ezt mert a valóságban is a pasija. Valamiért nem szimpi nekem ez a csaj nem kicsit van elszállva magától
2017. október 27. 11:20
Bár nagyon szeretem Bugheadet, egy részem mindig is reménykedni fog egy Betty-Archie szerelemben. Valószínűleg azért, mert Veronicával egyáltalán nem shippelem a srácot, hiába kedvelem V-t. Archie a kedvenc szereplőm a sorozatból, szóval mindenképp a legjobbat szeretném neki.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: