Korábban Andrew-nak is megadatott a lehetőség, hogy Peter Parker, azaz Pókember bőrébe bújjon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Andrew Garfield még nem látta az új Pókember-filmet
2017. október 24. 18:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. október 24. 18:59
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Khm, van új pókember film? Jó tudni..XDD
2017. október 24. 19:01
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Én odáig vagyok a korábbi Pókember filmekért,de még nem vettem rá magam, hogy megnézzem az újat. Remélem, hogy ebben sem fogok csalódni, és hogy max örömömben fogok könnyezni.
2017. október 24. 20:22
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nekem határozottan ez a kedvenc Pókember-filmem. Peter Parker olyan, amilyennek lennie kell: 15 éves, tipikus kamasz, vicces, olykor felelőtlen dolgokat tesz (amikért később May vagy Tony Stark fejmosást tart neki).
Az pedig kifejezetten tetszik, hogy Tony nemcsak a mentora, de már-már egy apafigura szerepét is betölti, amire szerintem Peternek nagyon is szüksége van.
Az pedig kifejezetten tetszik, hogy Tony nemcsak a mentora, de már-már egy apafigura szerepét is betölti, amire szerintem Peternek nagyon is szüksége van.
2017. október 24. 20:36
|
|
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline
|
Én (ahogy a legtöbb felhasználó is írta) a moziban láttam kétszer is és persze már a bemutató napján ott ültem legfelül legközépén és hála ég nem bántam meg! Ez a legjobb pókember film, Tommy tökéltesen hozza a 15 éves kamasz fiút, Andrew filmje sem rossz de megsem közelíti Tomét <3
2017. október 28. 01:08
|
|
MyOpinionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 263207 offline
|
Én anno a Tobey féle Pókemberen nőttem fel, én már akkor is imádtam. Andrew Pókembere nem fogott meg igazán (nem vele volt a baj, csak nekem a film maga lett túl semmilyen) úgyhogy eleinte eléggé szkeptikusan fogadtam a hírt, hogy még egy Pókember megint új színésszel. Aztán 1-2 hónappal a Hazatérés bemutatója előtt elkezdtem kicsit kutakodni, hogy na ki is ez a Tom gyerek (nyilván már láttam a Polgárháborúban, de az csak kb 10 perc volt) és nagyon szimpatikussá vált. Látszik hogy tényleg még neki is egy álom, hogy ez a szerem az övé lehet. És hát meg kell mondjam...nekem most már ő A Pókember
Nagyon szeretem az új filmet, és alig várom hogy még többet lássak majd belőle.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: