Starity

A Fifth Harmony szívesen dolgozna együtt a BTS-szel

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 23. 16:33 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a BTS és vele együtt a k-pop hangzásvilág is – e csapat és stílus pedig egyre több sztárt hódít meg magának.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. október 23. 16:58 #2
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

StátuszHa úgy érzed karambolozni fogsz csak lépj rá a gázra.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 284
Csatolások: 0
Azonosító: 232137
Én vagyok az egyetlen, aki nem nagyon szeretné, hogy együtt működjenek? A BTS már doglozott együtt más előadókkal, de... a srácok sokkal jobban szólóban.
2017. október 23. 17:03 #3
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Azt hittem, rosszul látok. Nem tudom, én annyira nem lelkesedek ezekért a nyugati-keleti együttműködésekért... Egyetértek azzal, miszerint a fiúk szólóban jobbak. Valamiért úgy érzem, ha belevonnák őket ezekbe, apránként elveszítenék az egyediségüket. Már így is sokan divatból követik őket, mert látják, milyen menő BTS-t hallgatni.
2017. október 23. 17:04 #4
- törölt felhasználó -    
Wtf? A BTS és a Fifth Harmony két külön világ, isten őrizz.xd Az se igazán szimpi már nekem, hogy a BTS kezd elamerikaisodni, ők egy k-pop csapat és igazság szerint annak is kéne, hogy maradjanak. Annyira imádtam a Boy In Luv, Danger, War Of Hormone korszakukat, mikor még egyedi és jó zenéket készítő banda volt, azokba a számokba szerettem bele még anno . Jó, persze most is "jó" zenéket csinálnak, de teljesen más értelemben. Szomorúsággal tölt el, hogy a BTS is tucat előadóvá kezd válni, de ettől függetlenül a fiúkat ott támogatom, ahol csak tudom, mert keményen dolgoznak, és megérdemlik a sikert, imádom őket.
2017. október 23. 17:07 #5
Saranghae01
Saranghae01
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 262707
Az előttem szólókkal értek egyet. Nem tudom...nekem még a gondolattól is, hogy együtt dolgoznak elmegy a kedvem..
2017. október 23. 17:10 #6
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

StátuszHa úgy érzed karambolozni fogsz csak lépj rá a gázra.
Hozzászólás: 284
Azonosító: 232137
Hana-chanxX telejsen egyetértek. Egyik részem nagyon örül, hogy megnyerték a BMA-ot,de másik részem sír, mert egyre több a divat fan. Nem hiszem, hogy a Fifth harmony rosszat akarna nekik,de "szupercukik, tehetségesek" ennyi? Ezek miatt akarnánkak velük együtt dolgozni?
Én attól félek, hoyg amerika ráfog szállni a BTS-re és kiszipolyoza őket.
A BTS egy 7 tagú fiú banda plusz 4 fő...az már tényleg tömeghatást ér el. Az se biztos, hogy kijönnének egymással mindanniyan. Sőt 110%.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni,de mostánában divat, az hogy a női híreségek beperelnek midnenkit szexuális zaklatással. Az kéne még, hoyg esetleg ők is a fejükbe vegyék a BTS-nek bármelyik tagja így bánt velük.
Nem ismerem a csajokat annyira, de a srácokat viszont féltem Amerikától.
2017. október 23. 17:19 #7
LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.
új tag

Státuszi don't wanna be like that--
Hozzászólás: 99
Azonosító: 243382
Háh.... jó vicc volt, de nem köszi
2017. október 23. 17:36 #8
- törölt felhasználó -    
Isten őrizz... Már az egész rosszul is hangzik. A BTS úgy ahogy van tökéletes, nem kellenek közös számok Amerikai előadókkal.
2017. október 23. 17:41 #9
Dorynda
Dorynda
wake up in day one

Státuszstan enhypen for clear skin !!
Hozzászólás: 2021
Csatolások: 32
Azonosító: 261189
Werecoyoteh. egyetértek! A BTS az így tökéletes!
2017. október 23. 17:55 #10
- törölt felhasználó -    
Jesszus, már a gondolatba is beleborzongok hogy együtt dolgozzanak...Istenkém, mindkét banda két külön világ! Ebből jó nem sülhet ki. A BTS így jó, ahogy van, ne amerikásodjon el, elvégre egy kpop banda. Egyben örülök is annak, hogy egyre híresebb lesz a BTS, de annak viszont nagyon nem, hogy egyre több a divat fan, akik csak azért kezdik el majmolni őket, mert kezd divatos lenni, közben meg hiszik róluk hogy kínaiak. Igen, találkoztam ilyennel már sajnos. Remélem hogy a BTS megmarad egy egyedi kpop bandának.
2017. október 23. 18:07 #11
Hinata-chan
Hinata-chan
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 258963
A bts nem fogja bepiszkolni a kezét... Ugye?
2017. október 23. 18:12 #12
- törölt felhasználó -    
Hana-chanxX, minden egyes szavaddal egyetértek. Végtelenül boldog vagyok, hogy egyre többen elismerik őket, de valahogy a csajok eddig nem figyeltek fel rájuk. Nem örülök annak, hogy kezd egyre inkább mainstream-mé válni az Army lét. Ezt a közös munkát nem tartom jó ötletnek. És ha már itt tartunk, ezer másik nyugati előadót tudnék mondani, akikkel szívesebben látnám őket egy színpadon.
A fiúkat pedig féltem ettől az őrülettől, és pihenhetnének kicsit többet is. A The Chainsmokers és a turné után most már kicsit elég lesz nekik is Amerikából.
2017. október 23. 18:26 #13
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetertek az elottem szolokkal. BTS x Fifth Harmony? Na ne vicceljenek mar. Ket kulon vilag. Nem tetszik ez nekem. Az egesz BMA ota nem. Tudtam, hogy ez lesz, az amerikaiak teljesen rajuk fognak szallni, egyre tobb a divat fan, akik csak azert hallgatjak es szeretik oket, mert menok. De oszinten megvallva, mar nagyon irrital ez.
Az meg oke, hogy a TCS-vel keszitettek kozos dalt (ami eleg jo lett, sot, tobb, mint jo) de 5th Harmonyval... Nem. Nagyon nem
2017. október 23. 18:28 #14
- törölt felhasználó -    
Szupercukik & tehetsegesek. Ennyi? Ennyit tudnak roluk mondani? Szolaljanak meg akkor, ha bovitenek a szokincsukon rohog.gif
2017. október 23. 18:30 #15
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
jaj, ez még viccnek is rossz. xd persze mostanában mindenki annyira szereti őket, utálom ezt. de természetesen nagyon büszke vagyok rájuk, hogy koreai előadóként ilyen dolgokat értek el, mert hihetetlenül hosszú és kemény utat jártak be.
amúgy RM múltkor azt mondta mostanában nem biztos, hogy mennek Amerikába, remélem ez azt jelenti, hogy most Európába jönnek, de úgysem, na mindegy. xd
2017. október 23. 18:36 #16
sugaa
sugaa
új tag

StátuszYou got the best of me
Hozzászólás: 80
Azonosító: 266952
Inkább ne.
2017. október 23. 18:38 #17
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Neeee csak ezt neee!!! Jézus, ez viccnek is rossz... egyetértek az előttem szólókkal. Légyszike Amerika, hagyjátok már békén a keleti zenészeket... én nem tartom magam k-poppernek, mert még csak most ismerkedek az egész stílussal, kultúrával, de a BTS már jó ideje hatalmas kedvencem. Minél többet látok, hallok a koreai zenéből, annál jobban tetszik, és nem szeretném, ha eltucatosodna, mint a legtöbb amcsi előadó.
2017. október 23. 18:44 #18
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Ez olyan mintha amerika be akarná vonzani a magyar népzenét xD Még viccnek is rossz! biggrin.gif A K-Pop-nak épp annyi köze van Amerikához mint Nótár Marynek! xD
2017. október 23. 18:47 #19
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
cryoongi igazad van!!És ahogy már előttem páran elmondták Amerika maradjon az amerikai zenénél és inkább hagyják a koreait mert az így tökéletes ahogy van wub.gif
2017. október 23. 18:57 #20
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Jajj légyszi neee.. így is már sikerült picit kiölni a kpopból a sajátos hangzásvilágot és szomorú, hogy manapság divattá vált a kpopper lét. :| Ez sajnos tény...
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Normani Normani 1526.