Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a BTS és vele együtt a k-pop hangzásvilág is – e csapat és stílus pedig egyre több sztárt hódít meg magának.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Fifth Harmony szívesen dolgozna együtt a BTS-szel
2017. október 23. 16:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. október 23. 16:58
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Én vagyok az egyetlen, aki nem nagyon szeretné, hogy együtt működjenek? A BTS már doglozott együtt más előadókkal, de... a srácok sokkal jobban szólóban.
2017. október 23. 17:03
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azt hittem, rosszul látok. Nem tudom, én annyira nem lelkesedek ezekért a nyugati-keleti együttműködésekért... Egyetértek azzal, miszerint a fiúk szólóban jobbak. Valamiért úgy érzem, ha belevonnák őket ezekbe, apránként elveszítenék az egyediségüket. Már így is sokan divatból követik őket, mert látják, milyen menő BTS-t hallgatni.
2017. október 23. 17:04
Wtf? A BTS és a Fifth Harmony két külön világ, isten őrizz.xd Az se igazán szimpi már nekem, hogy a BTS kezd elamerikaisodni, ők egy k-pop csapat és igazság szerint annak is kéne, hogy maradjanak. Annyira imádtam a Boy In Luv, Danger, War Of Hormone korszakukat, mikor még egyedi és jó zenéket készítő banda volt, azokba a számokba szerettem bele még anno . Jó, persze most is "jó" zenéket csinálnak, de teljesen más értelemben. Szomorúsággal tölt el, hogy a BTS is tucat előadóvá kezd válni, de ettől függetlenül a fiúkat ott támogatom, ahol csak tudom, mert keményen dolgoznak, és megérdemlik a sikert, imádom őket.
2017. október 23. 17:07
|
|
Saranghae01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262707 offline
|
Az előttem szólókkal értek egyet. Nem tudom...nekem még a gondolattól is, hogy együtt dolgoznak elmegy a kedvem..
2017. október 23. 17:10
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Hana-chanxX telejsen egyetértek. Egyik részem nagyon örül, hogy megnyerték a BMA-ot,de másik részem sír, mert egyre több a divat fan. Nem hiszem, hogy a Fifth harmony rosszat akarna nekik,de "szupercukik, tehetségesek" ennyi? Ezek miatt akarnánkak velük együtt dolgozni?
Én attól félek, hoyg amerika ráfog szállni a BTS-re és kiszipolyoza őket.
A BTS egy 7 tagú fiú banda plusz 4 fő...az már tényleg tömeghatást ér el. Az se biztos, hogy kijönnének egymással mindanniyan. Sőt 110%.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni,de mostánában divat, az hogy a női híreségek beperelnek midnenkit szexuális zaklatással. Az kéne még, hoyg esetleg ők is a fejükbe vegyék a BTS-nek bármelyik tagja így bánt velük.
Nem ismerem a csajokat annyira, de a srácokat viszont féltem Amerikától.
Én attól félek, hoyg amerika ráfog szállni a BTS-re és kiszipolyoza őket.
A BTS egy 7 tagú fiú banda plusz 4 fő...az már tényleg tömeghatást ér el. Az se biztos, hogy kijönnének egymással mindanniyan. Sőt 110%.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni,de mostánában divat, az hogy a női híreségek beperelnek midnenkit szexuális zaklatással. Az kéne még, hoyg esetleg ők is a fejükbe vegyék a BTS-nek bármelyik tagja így bánt velük.
Nem ismerem a csajokat annyira, de a srácokat viszont féltem Amerikától.
2017. október 23. 17:19
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Háh.... jó vicc volt, de nem köszi
2017. október 23. 17:36
Isten őrizz... Már az egész rosszul is hangzik. A BTS úgy ahogy van tökéletes, nem kellenek közös számok Amerikai előadókkal.
2017. október 23. 17:55
Jesszus, már a gondolatba is beleborzongok hogy együtt dolgozzanak...Istenkém, mindkét banda két külön világ! Ebből jó nem sülhet ki. A BTS így jó, ahogy van, ne amerikásodjon el, elvégre egy kpop banda. Egyben örülök is annak, hogy egyre híresebb lesz a BTS, de annak viszont nagyon nem, hogy egyre több a divat fan, akik csak azért kezdik el majmolni őket, mert kezd divatos lenni, közben meg hiszik róluk hogy kínaiak. Igen, találkoztam ilyennel már sajnos. Remélem hogy a BTS megmarad egy egyedi kpop bandának.
2017. október 23. 18:07
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
A bts nem fogja bepiszkolni a kezét... Ugye?
2017. október 23. 18:12
Hana-chanxX, minden egyes szavaddal egyetértek. Végtelenül boldog vagyok, hogy egyre többen elismerik őket, de valahogy a csajok eddig nem figyeltek fel rájuk. Nem örülök annak, hogy kezd egyre inkább mainstream-mé válni az Army lét. Ezt a közös munkát nem tartom jó ötletnek. És ha már itt tartunk, ezer másik nyugati előadót tudnék mondani, akikkel szívesebben látnám őket egy színpadon.
A fiúkat pedig féltem ettől az őrülettől, és pihenhetnének kicsit többet is. A The Chainsmokers és a turné után most már kicsit elég lesz nekik is Amerikából.
A fiúkat pedig féltem ettől az őrülettől, és pihenhetnének kicsit többet is. A The Chainsmokers és a turné után most már kicsit elég lesz nekik is Amerikából.
2017. október 23. 18:26
Teljesen egyetertek az elottem szolokkal. BTS x Fifth Harmony? Na ne vicceljenek mar. Ket kulon vilag. Nem tetszik ez nekem. Az egesz BMA ota nem. Tudtam, hogy ez lesz, az amerikaiak teljesen rajuk fognak szallni, egyre tobb a divat fan, akik csak azert hallgatjak es szeretik oket, mert menok. De oszinten megvallva, mar nagyon irrital ez.
Az meg oke, hogy a TCS-vel keszitettek kozos dalt (ami eleg jo lett, sot, tobb, mint jo) de 5th Harmonyval... Nem. Nagyon nem
Az meg oke, hogy a TCS-vel keszitettek kozos dalt (ami eleg jo lett, sot, tobb, mint jo) de 5th Harmonyval... Nem. Nagyon nem
2017. október 23. 18:28
Szupercukik & tehetsegesek. Ennyi? Ennyit tudnak roluk mondani? Szolaljanak meg akkor, ha bovitenek a szokincsukon
2017. október 23. 18:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
jaj, ez még viccnek is rossz. xd persze mostanában mindenki annyira szereti őket, utálom ezt. de természetesen nagyon büszke vagyok rájuk, hogy koreai előadóként ilyen dolgokat értek el, mert hihetetlenül hosszú és kemény utat jártak be.
amúgy RM múltkor azt mondta mostanában nem biztos, hogy mennek Amerikába, remélem ez azt jelenti, hogy most Európába jönnek, de úgysem, na mindegy. xd
amúgy RM múltkor azt mondta mostanában nem biztos, hogy mennek Amerikába, remélem ez azt jelenti, hogy most Európába jönnek, de úgysem, na mindegy. xd
2017. október 23. 18:38
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Neeee csak ezt neee!!! Jézus, ez viccnek is rossz... egyetértek az előttem szólókkal. Légyszike Amerika, hagyjátok már békén a keleti zenészeket... én nem tartom magam k-poppernek, mert még csak most ismerkedek az egész stílussal, kultúrával, de a BTS már jó ideje hatalmas kedvencem. Minél többet látok, hallok a koreai zenéből, annál jobban tetszik, és nem szeretném, ha eltucatosodna, mint a legtöbb amcsi előadó.
2017. október 23. 18:47
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
cryoongi igazad van!!És ahogy már előttem páran elmondták Amerika maradjon az amerikai zenénél és inkább hagyják a koreait mert az így tökéletes ahogy van
2017. október 23. 18:57
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Jajj légyszi neee.. így is már sikerült picit kiölni a kpopból a sajátos hangzásvilágot és szomorú, hogy manapság divattá vált a kpopper lét. :| Ez sajnos tény...
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: