Kíváncsi vagy, hogy néznek ki a kórházi ételek a világ körül? Akkor katt!
2017. október 23. 11:28
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Siralmas, hogy külföldön jobb a kaja mint itt
2017. október 23. 11:32
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Én kétszer voltam eddig kórházban, mindkétszer pépes kaját kellett kapnom míg bent voltam! Paprikás zsíros víz pár darab répával, és porból kevert krumlipüré és ez a borzalmas főtt darált hús (nem is akarom tudni milyen húsból). Majdnem odahánytam!!!! Este, reggel tejbegríz volt, azon éltem, bár az sem volt valami pompás, mert tejet nem sokat látott. Az utolsó napokban mikormár ehettem rendesen, hozták nekem be a kaját. Borzalom ami itthon van. Én is olvastam már, meg ismerősöktől hallottam (Német, Osztrák, Angol) külföldön kapsz egy menükártyát, amiröl választhatsz reggelit, ebédet, vacsorát.
2017. október 23. 11:33
Anyukám idén májusban volt kórházban, és nem panaszkodott a kosztra. Mondta, hogy nagyon gusztusosan néztek ki a kaják, az adag is rendben volt és finomak is voltak.
Nem tudom, hogy az itt látható képet honnan szedték, de az tényleg botrányos.
Nem tudom, hogy az itt látható képet honnan szedték, de az tényleg botrányos.
2017. október 23. 21:35
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Egy ország sok-sok kórháza közül kiválasztani egy példát... Nem túl meggyőző. :/
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. október 25. 17:01
Ez nem azt jelenti,hogy egy adott ország összes kórházában így van.
Olyan lett a cikk mintha direkt le akarná járatni a magyar helyzetet.Nálunk például nem túl sokat fordítanak az egészségügyre.Nekem apukám mesélte,hogy sokszor mikor dédmamámat látogatta kórházban, és vitték neki az ebédet egyik sem tűnt olyannak mint ami a képen van...
Olyan lett a cikk mintha direkt le akarná járatni a magyar helyzetet.Nálunk például nem túl sokat fordítanak az egészségügyre.Nekem apukám mesélte,hogy sokszor mikor dédmamámat látogatta kórházban, és vitték neki az ebédet egyik sem tűnt olyannak mint ami a képen van...
2017. október 26. 17:49
"MAGYARORSZÁG: Dunaújváros, sebészet". Szeretlek, Dunaújváros. Amúgy köszi, hogy elárultátok, mi a képen a darált húsos, mikor etettem vele anno egy bácsit, eskü, nem jöttem rá, hogy az krumplipüré.
Amúgy megnyugtatok mindenkit, nem csak a sebészeti osztályon van ez Dunaújvárosban. Talán a gyerekosztály az egyetlen, ahol elfogadható minőségű és mennyiségű kaját adnak ki, máshol nem igazán. A nővérek is nehezményezik ezt, de nem tudnak mit kezdeni vele, ebből kell gazdálkodniuk.
Amúgy megnyugtatok mindenkit, nem csak a sebészeti osztályon van ez Dunaújvárosban. Talán a gyerekosztály az egyetlen, ahol elfogadható minőségű és mennyiségű kaját adnak ki, máshol nem igazán. A nővérek is nehezményezik ezt, de nem tudnak mit kezdeni vele, ebből kell gazdálkodniuk.
2017. október 28. 13:53
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
papám tök hasonló kaját kapott, mint a dunaújvárosi, pedig jóval messzebb volt kórházban. bár a képen talán a tál tisztább, mint ahol ő volt.
én mikor anno voltam kórházba több kilót fogytam pár nap alatt. a mamám pedig epekő műtét után brassóit kapott vacsorára.
én mikor anno voltam kórházba több kilót fogytam pár nap alatt. a mamám pedig epekő műtét után brassóit kapott vacsorára.
2017. október 28. 17:30
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Magyarországon már meg sem lepődöm. Biztos vannak olyan kórházak nálunk, ahol normális ételeket kapnak a betegek, de speciel ahol a nagymamám volt kórházban, ott szörnyű volt. Mindennap száraz kenyér meg 1 db szelet párizsi volt a reggeli, az ebéd meg porból készült 'krumpli püré' meg főtt hús volt aminek kicsit zöldes árnyalata volt+ valami leves amiben volt 3 szem borsó és semmi íze, a vacsora szintén kenyér+párizsi a végén már meg sem tudta enni mert rosszul volt tőle. Mi vittünk neki ebédet, hogy tudjon enni rendesen. Az ilyen porból készült krumplipürét meg be tiltanám....Undorító.
2017. október 29. 12:57
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
ha Magyarországhoz nem írják oda hogy mi az nem is jöttem volna rá
De azért épüljenek a stadionok
De azért épüljenek a stadionok
2018. február 04. 16:01
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
A német a legjobb ezek közül , a lengyel pedig kegyetlen . Vagy csak diétáznak !
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.