Új rajongói kép Taylor Swiftről: valóban gyermeket vár az énekesnő?
2017. október 21. 19:11
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Többen is írtátok, hogy mennyire lecsökkent az oldal színvonala. Ez igaz, de nagyrészt annak köszönhető, hogy csak ez a két cikkíró ír cikkeket, de napi 20at mindketten, hogy minél több cikkük legyen, és csak azért írnak meg egy rakás cikket, hogy nőjön a szám, így a legtöbb cikk igénytelen és összecsapott. Nem egy ember írta már, hogy sorra lopkodják, mások cikkeit, így elveszik a lehetőséget másoktól, ráadásul sokkal igénytelenebb verzióban hozzák le. És nem, most nem a múltkori miatt hisztizek, az már rég nem érdekel, hanem azért mert tönkreteszitek az oldalt.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2017. október 21. 20:05
lilla1 gyönyörűen megfogalmazta az első gondolataimat, teljes mértékben egyet értek vele.
Ennek ellenére szeretnék reagálni a cikk többi részére is.
Mégis miféle hullám?! Az egyetlen oldal ahol erről olvastam az ez, és az a másik ami alapján íródott. Ha tényleg annyira felkapott lenne akkor a nagyobb külföldi oldalak is lehozták volna.
Ez a kép Taylor rhode island-i otthonában készült a reputation secret session keretin belül, amiről úgy tűnik csak akkor születik cikk, ha az igazi hír nem maga a találkozó, hanem az állítólagos várandóság. Gondoltam már rá, hogy ha már más nem, akkor én megírom róla a cikket, de aztán lehet el is lett volna utasítva, elvégre akkor nem készülhetett volna el ez a hibátlan és pontos iromány. Ez pedig azért szégyenletes, mert ha csak a secret session-ről írtatok volna, akkor még a végén jó fényben lett volna feltüntetve Taylor, ami ugye tilos és főbenjáró bűn.
Ennek ellenére szeretnék reagálni a cikk többi részére is.
Idézet
Egy rajongójával fotózkodott Taylor Swift, ami után újabb találgatási hullám indult be.
Mégis miféle hullám?! Az egyetlen oldal ahol erről olvastam az ez, és az a másik ami alapján íródott. Ha tényleg annyira felkapott lenne akkor a nagyobb külföldi oldalak is lehozták volna.
Idézet
Most egy másik szerencsés rajongó lakásába látogatott el, ahol szintén láthatjuk a kerekedő idomokat.
Ez a kép Taylor rhode island-i otthonában készült a reputation secret session keretin belül, amiről úgy tűnik csak akkor születik cikk, ha az igazi hír nem maga a találkozó, hanem az állítólagos várandóság. Gondoltam már rá, hogy ha már más nem, akkor én megírom róla a cikket, de aztán lehet el is lett volna utasítva, elvégre akkor nem készülhetett volna el ez a hibátlan és pontos iromány. Ez pedig azért szégyenletes, mert ha csak a secret session-ről írtatok volna, akkor még a végén jó fényben lett volna feltüntetve Taylor, ami ugye tilos és főbenjáró bűn.
2017. október 21. 21:56
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Fő a szubjektivitás...
2017. október 23. 13:31
|
|
csenge1513új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262272 offline
|
Szerintem csak bő a pólója, és ezért tűnik úgy, de nem vagyok benne teljesen biztos.
2017. november 03. 08:54
Egy ilyen vékony lánynak nem lehet ekkora a hasa. Ráadásul interjúkra se megy. Fix, hogy terhes. Én már érzem, hogy itt világháború lesz. Legalábbis a Kardashányás család nem megy el szó nélkül. Valszeg azt mondják, hogy mivel Kylie (vagy ki a büdös) terhes, Taylort kopisnak tartják.
2017. november 03. 14:45
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
mikor jönnek azok a kommentek hogy Taylor biztos úgy akar figyelem középpontjába kerülni hogy terhes? ÉS hogy biztos Kylie miatt az?
2017. november 03. 21:21
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
A jó &@#!! -ád kedves valaki aki a cikket írta. Dugjátok már ki kérlek, csak tele clicbait-eli álhírekkel a platformot.. ami elsőre jó ötlet, de ha már 10-jére is belefutnak, lépnek az oldalról.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.