A Seventeennek köztudottan sok tagja van (13!), akik alegységekre vannak osztva: Vocal Unit, Hiphop Unit és Performance Unit.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Seventeen unit comebackek
2017. október 21. 12:35
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Az összes új számot imádom, de engem legjobban a Trauma vett meg. Mingyut többet kéne énekelni hagyni
2017. október 21. 15:46
|
|
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 offline
|
mindegyik csodálatos a maga módján. örülök, hogy mindegyik unit azt a koncepciót csinálhatta, amit magukénak tudhatnak, csodálatosak <3
2017. október 21. 19:05
A performance team hihetetlenül alul van értékelve, én őket szeretem a legjobban az unitok közül (egyébként se vagyok egy nagy Seventeen rajongó, de ők megfogtak) ^^
2017. október 21. 19:51
a Change Up-ról a teaserkép alapján azt hittem hogy badass lesz, de Cheolt látva azzal a sapival :""") whatever..... de az hogy Hoshi rappel meg lett mentve a világ T____T
Mingyura meg végtelen büszke vagyok, amiért ilyen szépen megtanult énekelni >< bár a hiphoposok közül Cheolt meg Wonwoot jobban szeretem hallani énekelni.
Jun falsettoja olyan awwwhhhh T_______T a performance-osok a favoritom, szóval alap hogy az övéké a kedvencem a 4 közül :""D
a vocalosok az igazán földre szállt angyalok tbh. én amúgy kajak elhittem hogy Joshua bevágódik a 'rap god rap king' énjével, vagy lenyom egy breaktáncot, mert hát ez a gyerek annyira laza xDD csak ha már Hoshi rappel, Mingyu énekel, Joshua meg táncol.... u know what i mean. ajánlom hogy DK haját le ne vágassák, mert ezzel a fazonnal a visualja annyira egekbe szökően (??) gyönyörű *0*
ezek a dalok túl jók, mi lesz így velem november 6-án??? :"""")
Mingyura meg végtelen büszke vagyok, amiért ilyen szépen megtanult énekelni >< bár a hiphoposok közül Cheolt meg Wonwoot jobban szeretem hallani énekelni.
Jun falsettoja olyan awwwhhhh T_______T a performance-osok a favoritom, szóval alap hogy az övéké a kedvencem a 4 közül :""D
a vocalosok az igazán földre szállt angyalok tbh. én amúgy kajak elhittem hogy Joshua bevágódik a 'rap god rap king' énjével, vagy lenyom egy breaktáncot, mert hát ez a gyerek annyira laza xDD csak ha már Hoshi rappel, Mingyu énekel, Joshua meg táncol.... u know what i mean. ajánlom hogy DK haját le ne vágassák, mert ezzel a fazonnal a visualja annyira egekbe szökően (??) gyönyörű *0*
ezek a dalok túl jók, mi lesz így velem november 6-án??? :"""")
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: