A fiúk 2017. május 23-án debütáltak a nagyközönség előtt Cactus című szerzeményükkel. A dalhoz készült angol verzió is, amely szeptemberben került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért az A.C.E
2017. október 21. 12:25
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
2017. október 21. 12:30
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Hm, nagyon nem ismerem a srácokat, de engem a Cactus című daluk megvett.
Ahogy hallgattam ezt a dalt, rögtön a debütáló daluk jutott eszembe, meg a drogos zenék. XDD
De eskü, nem rossz, de nem is annyira jó, hallgatnom kell még.
Ahogy hallgattam ezt a dalt, rögtön a debütáló daluk jutott eszembe, meg a drogos zenék. XDD
De eskü, nem rossz, de nem is annyira jó, hallgatnom kell még.
2017. október 21. 12:30
Hát nem tudom.. Ez se igazán tetszik, ahogy a debütáló számuk sem.
Nem velük van a baj egyszerűen csak nem az én stílusom amit ők képviselnek.
2017. október 21. 12:34
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Már nagyon vártam őket
Régóta követem a csapatot, így természetesen nem lepődtem meg azon, hogy ismét imádom az új számot.
Régóta követem a csapatot, így természetesen nem lepődtem meg azon, hogy ismét imádom az új számot.
2017. október 21. 14:54
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira vártam már a cb-jüket.*-* Hihetetlen jó lett,és nagyon örülök hogy ennél a vonalnál maradtak. Talán ez mrg jobban bejön mint a debüt számuk,amit ugyan csak imádtam.*-*
2017. október 22. 14:45
|
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Sajnálom, de egyszerűen nem vagyok kibékülve ezzel a hangzással amit ők is képviselnek
nekem ez olyan... kevésbé kpopos hangzás.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: