Még mindig csinos, ám, teljesen máshogy néz ki a való életben az Instagram-modell, mint a közösségi oldalon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mintha két teljesen más ember lenne! Így néz ki a valóságban az Instagram-modell
2017. október 20. 23:09
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Sehol. Hogy válaszoljak a kérdésre. Hogy lehet így kinézni?? Felfordul a gyomrom.
2017. október 20. 23:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Gratulálok az értelmes hozzászólásodhoz. Hogy lehet azt mondani, hogy "hogy lehet így kinézni? Felfordul a gyomrom?"
Nekem se tetszik sok mindenki, de az ilyen kijelentés erős túlzás. Akár felnőtt vagy, akár gyerek.
2017. október 20. 23:45
A véleményeh mindenkinek joga, nem mindenki gondolja ugyanazt, legalább őszinte.
Az a legnagyobb probléma, hogy egy egész iparág azzal foglalkozik, hogy a naiv, kishitű lányokat ilyen instagram tökéletességgé változtassák! Na nekem ettől fordul fel a gyomrom.
Az a legnagyobb probléma, hogy egy egész iparág azzal foglalkozik, hogy a naiv, kishitű lányokat ilyen instagram tökéletességgé változtassák! Na nekem ettől fordul fel a gyomrom.
2017. október 21. 00:15
A valóságban sokkal jobban néz ki, az agyonszerkesztéssel tiszta mű feje lett.
2017. október 21. 00:16
Instagram-modell??? És ebből meg lehet élni???? Az szép. Just 2017.
2017. október 21. 01:45
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
Kian Lawley volt baratnoje
Dikkk ez is egy kamu jannnnyyyy
Dikkk ez is egy kamu jannnnyyyy
2017. október 21. 06:37
Őt már ismerem egy éve, szerintem lehet "mű", de szép lány.
2017. október 21. 08:29
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Szerintem alapból sem egy csúnya lány csak nagyon gáz, hogy az instagram képein ennyire máshogy néz ki.
2017. október 21. 09:42
Pedig való életben sokkal szebben néz ki. Csak ugye akkor nem lehetne ennyi pénzt keresni az arcával...
2017. október 21. 09:44
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Nagyon durva, tényleg olyan, mintha nem is ugyanaz az ember lenne.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: