Állítólag akkor írta meg, mikor Cheryl el akarta őt hagyni. Íme a Bedroom Floor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Liam Payne új kislemeze, amit Cheryl ihletett
2017. október 20. 19:02
A Strip That Down tetszett, de ez maximum altatónak jó. Még annak se.
Csalódtam, mert Niall után Liam a másik nagy kedvencem így többet vártam volna ennél.
Csalódtam, mert Niall után Liam a másik nagy kedvencem így többet vártam volna ennél.
2017. október 20. 19:42
Hát már nem azért, de Liam teljesít a leginkább színvonalon alul. Nem lett jó, sry
2017. október 20. 20:04
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Eddig se tetszett a zenei stílusa, ezután sem tetszik... Olyan érzésem van eddig az összes számával kapcsolatban, hogy mintha ugyan arról énekelne újra és újra. Értelmetlen, kontextusba nem igazán hozható dolgokról, amikkel nem is igazán mond újat, ugyan arról szól, mint minden második szám manapság a rádióban, és éppen csak arra jó, hogy el lehessen rá táncikálni. Értem én persze, hogy valahogyan a célközönséget is ki kell elégíteni, meg minden, de... tényleg nem tud másról számokat írni, csak ilyen semmilyen témákról, ilyen semmilyen dallamokkal?
2017. október 20. 20:24
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Olvasva a szöveget valami szép, érzelmes számot vártam. Ez egy nulla. Ha nem megy a dalszövegírás akkor nem kell erőltetni, vannak akik tudnak írni jó dalokat, kérjen tőlük segítséget. Bejött Zaynnek is, a Siás dala milyen jó lett már
2017. október 20. 20:27
Nekem tetszik. Utálom az olyan dalokat, amik a világ gondjait dolgozzák fel. Ez a dal csak azert lehetett kis lemez, mert Cherylről szól
A refren tönkre teszi a dalt
A refren tönkre teszi a dalt
2017. október 20. 20:47
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
Ó, mire számítottam? -.-
2017. október 21. 08:06
Nagy csalódás volt ez a dal. A refrénig még el is ment, de az a borzalmas refrén...
2017. október 21. 09:50
Hát őőő nem is tudom, hogy mit mondjak...Jól indult a dolog, de ez a 3-4szeres sor ismétlés eléggé idegesítő volt. Vagyis számomra az
2017. október 21. 15:29
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nekem kifejezetten tetszik. Bármennyire olyan amennyire nektek nem tetszik. Nem ez a megszokott Liam-től, de valahol el kell indulni.
Nem tudom miért nem tetszik nektek, de többszöri hallgatás után igazán bejövős.
Milyen legyen őszintén Liam stilusa.
Fogadni mernék a klip se fog tetszeni nektek. Igenis tehetséges lehet most nem annyira jó ez a szám de lehet majd izgalmasabb és ütősebb számokat is hoz össze.
Számomra ez a dal 10/10-es.
Nem tudom miért nem tetszik nektek, de többszöri hallgatás után igazán bejövős.
Milyen legyen őszintén Liam stilusa.
Fogadni mernék a klip se fog tetszeni nektek. Igenis tehetséges lehet most nem annyira jó ez a szám de lehet majd izgalmasabb és ütősebb számokat is hoz össze.
Számomra ez a dal 10/10-es.
2017. október 21. 15:35
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Idézet (Wendy17 @ 2017.10.20. 20:58)
Ízlések és pofonok nekem bejön.. (bár a refrén egy kicsit túlzás) de hallgatható
Na végre valaki akinek szintén tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: