Sokan már a húszas éveikben kés alá fekszenek, mert a mai szépségideálnak mindenáron meg akarnak felelni. 2014-ben a Miss World szépségversenyen a világ második legszebb nőjének választott Kulcsár Edina, nem akar torz énképet mutatni a mai fiataloknak. Nagyon sokszor posztol Social Media felületein olyan képeket, amiken például egyáltalán nincs kisminkelve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kulcsár Edina nem akar torz énképet mutatni a mai fiataloknak
2017. október 20. 15:15
|
Szilvimoncsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251805 offline
|
De utálom az ilyen cikkeket... Egy olyan nő beszél arról, hogy fogadd el magad, akinek a genetikájában kódolva van a szépség. Szép arca van alapból, jó hogy el tudja fogadni magát...
2017. október 20. 15:34
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szépségkoktél? LOL. Agysebész kellene neki inkább. Természetes szépségről hadovál, azt olyan fehér a foga, mintha éjjelente hipóba áztatná... Pöttyet túlzásba vitte a fehérítést...
2017. október 20. 15:49
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Én azt bírom, mikor arról hadoválnak, hogy smink nélkül fotózták magukat. Így van, de azért rajta van a retus vagy a beauty app a képen, vagy festve van a szempilla stb. Alig láttam még olyan sminktelen fotót, amin konkrétan észrevehető volt, hogy nem nyúltak hozzá.
2017. október 20. 16:58
|
Dorancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 133838 offline
|
Vicces, mert többször is műtötték az orrát és nem azért, mert az egészsége megkívánta, sokáig tagadta, de pár éve végül ezt nyilatkozta:
"Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna."
Részt vett egy plasztikai szépségversenyen is és elismerte, hogy kipróbálta a szájfeltöltést is. Most akkor mi is a helyzet?
"Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna."
Részt vett egy plasztikai szépségversenyen is és elismerte, hogy kipróbálta a szájfeltöltést is. Most akkor mi is a helyzet?
2017. október 20. 17:09
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Lehet, hogy nincsen rajta smink, de neki az a munkája, hogy szép legyen, eljáron kondizni, fodrászhoz, kozmetikushoz stb... Profi csapat áll mögötte, elsőkézből kapja meg a leghatásosabb bőrfiatalító krémeket, koktélokat, kezeléseket és ezen felül még kivételesen jó génekkel is rendelkezik. Mivel a legtöbb nőnek a fentiekre nincs kapacitása, vagy legalábbis nem ugyanolyan minőségben és a legtöbben nem is nyertek szépségversenyt, így bármennyire is jó a szándéka, erről a "nem akarok torz énképet mutatni a fiataloknak" dologgal már egy kicsit elkésett.
2017. október 20. 19:02
|
|
Blablablaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.12. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 267281 offline
|
Attól mert nem látszik, attól viselhet valaki sminket
és az agyonretusált képek sem arról tesznek tanúbizonyságot, amit a cikkben írnak...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: