A Grammy-jelölt énekes a Belfast Telegraph hasábjain keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy feleségével szülői örömök elé néznek.
A teljes cikkhez kattints ide!
68 évesen ismét apa lesz Billy Joel
2017. október 19. 13:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online
|
2017. október 19. 14:23
Amúgy az ilyen öregemberek, miért mindig 20 30 évvel fiatalabbakat vesznek el?? Még nem láttam egy öregebb[60-80 éves]'sztár-párt' sem[én kérek elnézést, ha van, most nem jut eszembe egy se]. Tudom hogy a korabeliek 'túl öregek', de nem kellene FOLYTON a külsőt nézni. Nincs bajom ha sokévvel fiatalabbal van együtt az ember, de-ahogy ez az agyzsibbasztó Feleségek luxuskivitelben is mutatja-ezeknek a többsége kamu.
Plusz szerintem egy öregpár sokkal aranyosabb, és valószínűbb, hogy tényleg szerelem
Plusz szerintem egy öregpár sokkal aranyosabb, és valószínűbb, hogy tényleg szerelem
2017. október 19. 14:59
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Húha, elég furcsa, hogy az idősebb lánya három évvel fiatalabb csak a feleségénél, a két lánya között meg 30 év korkülönbség van.
Bár az a lényeg, ha szeretik egymást, akkor pedig sem a kor, sem a vagyoni helyzet nem számít, úgyhogy gratulálok nekik!
2017. október 20. 07:21
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Na ez a durva, hogy a nagypapi korúnak gyereke lesz! Az ilyen nők többsége csak bebiztosítja magának és a gyerekének az élete végéig tartó jólétet ( vagyon, jogdíjak), papi meg úgyis fél lábbal a koporsóban van már. Utána élvezheti az életet! Lehet nagyon rosszindulatú vagyok, de én ezeket a kapcsolatokat nem értem, és semmi romantikusat nem látok benne. Nem azt mondom, hogy azonos korú emberrel kell együtt élni, de ekkora különbség már-már beteges! Ja és kíváncsi lennék a nő ránézett volna-e egyáltalán, ha nem egy sztárról lenne szó? Tuti nem! Az ilyenek esetében a hálószobai dolgok is olyan furák, könyörgöm, majdnem 70 éves!!! Egyébként milyen fura, hogy mindenki gratulál nekik, a Vajnáékat meg mindenki egy emberként támadja! Azok is csak ugyanilyenek!!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: