Starity

68 évesen ismét apa lesz Billy Joel

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 19. 13:56 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Grammy-jelölt énekes a Belfast Telegraph hasábjain keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy feleségével szülői örömök elé néznek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. október 19. 14:23 #2
- törölt felhasználó -    
Amúgy az ilyen öregemberek, miért mindig 20 30 évvel fiatalabbakat vesznek el?? Még nem láttam egy öregebb[60-80 éves]'sztár-párt' sem[én kérek elnézést, ha van, most nem jut eszembe egy se]. Tudom hogy a korabeliek 'túl öregek', de nem kellene FOLYTON a külsőt nézni. Nincs bajom ha sokévvel fiatalabbal van együtt az ember, de-ahogy ez az agyzsibbasztó Feleségek luxuskivitelben is mutatja-ezeknek a többsége kamu.
Plusz szerintem egy öregpár sokkal aranyosabb, és valószínűbb, hogy tényleg szerelem smileeee.gif
2017. október 19. 14:59 #3
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Húha, elég furcsa, hogy az idősebb lánya három évvel fiatalabb csak a feleségénél, a két lánya között meg 30 év korkülönbség van. biggrin.gif Bár az a lényeg, ha szeretik egymást, akkor pedig sem a kor, sem a vagyoni helyzet nem számít, úgyhogy gratulálok nekik!
2017. október 20. 07:21 #4
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Na ez a durva, hogy a nagypapi korúnak gyereke lesz! Az ilyen nők többsége csak bebiztosítja magának és a gyerekének az élete végéig tartó jólétet ( vagyon, jogdíjak), papi meg úgyis fél lábbal a koporsóban van már. Utána élvezheti az életet! Lehet nagyon rosszindulatú vagyok, de én ezeket a kapcsolatokat nem értem, és semmi romantikusat nem látok benne. Nem azt mondom, hogy azonos korú emberrel kell együtt élni, de ekkora különbség már-már beteges! Ja és kíváncsi lennék a nő ránézett volna-e egyáltalán, ha nem egy sztárról lenne szó? Tuti nem! Az ilyenek esetében a hálószobai dolgok is olyan furák, könyörgöm, majdnem 70 éves!!! Egyébként milyen fura, hogy mindenki gratulál nekik, a Vajnáékat meg mindenki egy emberként támadja! Azok is csak ugyanilyenek!!!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Billy Joel Billy Joel 10643.