Közel 4 hónapja jelent meg az első előzetes a Fekete Párduc című filmhez, a tegnapi nap folyamán pedig megérkezett a második, ami messze felülmúlta az előzőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Februárban érkezik a Marvel eddigi legütősebb filmje
2017. október 18. 15:56
Á szóval a párduc szó szerint fekete lesz.. Értem.
(Jézusom mi ez a sok néger?)
2017. október 18. 16:11
|
|
ATCfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 244633 offline
|
Ennek a karakternek eredetileg is feketének kell lennie, nem úgy mint pl. Nick Fury-nak...
Szóval ezzel nincs baj.
Viszont nekem is kicsit kezd sok lenni a marvel filmekből.
Szóval ezzel nincs baj.
Viszont nekem is kicsit kezd sok lenni a marvel filmekből.
2017. október 18. 18:01
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Én szeretem a Marvel filmeket, viszont nem tartom valószínűnek, h ez lesz a légütősebb dobásuk. Engem anno az Amerika kapitány 2-3. részének az előzetese jobban meggyőzött arról, h jó film lesz.
2017. október 18. 18:58
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Én az Ultron kora óta kezdem érezni, hogy már unom őket és a színvonal se az már, mint a korábbiaknál. Szerintem nem ez lesz a legütősebb Marvel film, moziban nem nézem meg, az tuti. De kíváncsi vagyok rá, majd itthon a kanapéról véleményezem.
2017. október 19. 12:33
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Tudjatok mit, ez a film megszegi a mediaban a szokott kodokat, mivel fekete marvelles szuperhos igazan nincsen. Ha megnezzuk, mindig feherek maradnak eletben es mindig ok a hosok. Horror filmbekben is a feketek mindig meghalnak. Szerintem ez jo, hogy tettek kivetelt
2017. október 19. 20:18
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Fannii33 Ez baromi rasszista volt... és elég undorító. Miért baj az, ha barna bőrű színészek jászák?! Pont ugyanolyanok, mint a fehérbőrűek...
2017. október 20. 16:42
Idézet (Fannii33 @ 2017.10.18. 15:56)
Á szóval a párduc szó szerint fekete lesz.. Értem.
Te egy rasszista (***) vagy. Ami furcsa, mert az adatlapodat tekintve imádod Selena Gomezt, aki ugye félig mexikói. Nem értem az ilyen embereket. Csak egy kérdésem lenne. Miért is lesz neked attól rosszabb, hogy egy fekete bőrű színész játsza ezt a karaktert? Tudtommal nem a pigmentekbe van kódolva a színészi képesség.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: