#Teszt! Melyik sztárpasi illik hozzád?
2017. október 15. 16:36
Nekem Harry Styles Jött ki
nekem ezt hozta ki
Valószínűleg finom lelkű, intelligens, baráti körében népszerű lány vagy, aki szeret olvasni és kedveli a régi idők zenéjét. Remek szemed van a fotózáshoz. Tökéletes randid lehetne Harry Stylesszal a bakelitgyűjteményét hallgatva, miközben angol teát szolgál fel.
nekem ezt hozta ki
Valószínűleg finom lelkű, intelligens, baráti körében népszerű lány vagy, aki szeret olvasni és kedveli a régi idők zenéjét. Remek szemed van a fotózáshoz. Tökéletes randid lehetne Harry Stylesszal a bakelitgyűjteményét hallgatva, miközben angol teát szolgál fel.
2017. október 15. 16:36
Andy Biersack.
Legjobb barátnőm kinyír, ha megtudja. xd Imádja őt. xd
2017. október 15. 16:43
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Justin Bieber. Sírok
Népszerű, éles eszű, laza csaj lehetsz, aki nemcsak követi, de teremti is a divatot. Instagramod jól felépített, ha fent vagy Twitteren, sokan követnek. Justinnal pont kiegészítetek egymást: a bent ülős esték mellett a partik lelke lehetnétek ketten
Sok barátom van, de nem mondanám magam népszerűnek. Nem követem a divatot. Az instámon nincs semmi viszont követek olyan fantasztikus fanoldalakat, mint erwinsbutt meg trashykawa.san. Twitterem nincs és utálom a partikat.
De jól szórakoztam miközben kitöltöttem. Szeretem az ilyen teszteket.
Népszerű, éles eszű, laza csaj lehetsz, aki nemcsak követi, de teremti is a divatot. Instagramod jól felépített, ha fent vagy Twitteren, sokan követnek. Justinnal pont kiegészítetek egymást: a bent ülős esték mellett a partik lelke lehetnétek ketten
Sok barátom van, de nem mondanám magam népszerűnek. Nem követem a divatot. Az instámon nincs semmi viszont követek olyan fantasztikus fanoldalakat, mint erwinsbutt meg trashykawa.san. Twitterem nincs és utálom a partikat.
De jól szórakoztam miközben kitöltöttem. Szeretem az ilyen teszteket.
2017. október 15. 16:49
Huppsszz...valamit eléggé félrenyomtam, nem ismerem azt a lányt, akit jellemeztek a teszt végén OwO
2017. október 15. 16:52
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Nekem Niall,de nem igazán illik rám a leírás.:/
2017. október 15. 17:02
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Andy Biersack ❤
2017. október 15. 17:03
Channing Tatum.
A leírtak többé kevésbé igazak, de leginkább szeretném, hogy igazak legyenek.
2017. október 15. 17:03
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
A pillanat amikor....Justin Biebert kapod miközben utálod. :DDDDD
2017. október 15. 17:10
|
|
Almababa1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 247434 offline
|
Harry Styles
2017. október 15. 17:13
|
|
szarescsillamponiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.30. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 263352 offline
|
Ahw, Zayn.
2017. október 15. 17:19
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Nem hazudtoltam meg magam!
Zayn jött ki:3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: