Nem kímélte Lady Gaga alkotását Gordon Ramsay: Twitteren fejezte ki a véleményét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durván leszólta Lady Gaga tortáját Gordon Ramsay
2017. október 15. 12:56
Én enném, fininek néz ki. xd igaz, hogy esztétikailag nem a legszebb, de a szándék a fontos.
2017. október 15. 13:24
Tény, hogy nem túl guszta, de attól még lehet nagyon finom és amúgy a szándék a fontos.
2017. október 15. 13:36
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Ez vicces
Én se vagyok cukrász de ennél sokkal szebb tortákat csinálok, úgy tűnik gyorsan összecsapta és kész
Mindegy, a szándék a lényeg és remélhetőleg azért fini volt
2017. október 15. 13:39
|
|
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline
|
Szerintem Gordon csak féltékeny mert a torta jobban néz ki nála.
2017. október 15. 13:46
Egyszer én is készítettem egy ilyen elfucserált tortát, ami bár nem rózsaszín lett, hanem barna a csoki miatt, de az is valami ilyesmi volt állagilag, viszont másfél nap alatt elfogyott.
Én még mindig annak vagyok a híve, hogy nézzen ki akárhogy, inkább finom legyen, mint fordítva. Gyakorolni kell, ennyi az egész lényege.
2017. október 15. 13:48
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (rainbowguy77 @ 2017.10.15. 13:39)
Szerintem Gordon csak féltékeny mert a torta jobban néz ki nála. 
Úristen ezen jót röhögtem xD
2017. október 15. 13:51
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
rainbowguy77, szerintem is ez lehet a háttérben. xdd
Egyébként az én anyukám sem egy cukrász, de aranyos, akárcsak Gaga, mert igyekezett, szívét-lelkét beleadva készítette el a szülinapi tortámat. ^^ Szóval hiába szólja le ez a minden lében kanál a sütijét, én simán megkóstolnám. Elvégre, még mindig nem ítélhetünk csak külső alapján. ; )
Egyébként az én anyukám sem egy cukrász, de aranyos, akárcsak Gaga, mert igyekezett, szívét-lelkét beleadva készítette el a szülinapi tortámat. ^^ Szóval hiába szólja le ez a minden lében kanál a sütijét, én simán megkóstolnám. Elvégre, még mindig nem ítélhetünk csak külső alapján. ; )
2017. október 15. 14:23
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Ennél az én első próbálkozásom is ezerszer jobb volt. Hát sebaj, talán finom volt. Mondjuk ennyi krémmel számomra a borzalmas külső borzalmas belsőt sejtet.
2017. október 15. 14:31
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Ebben a szituációban nem a kinézet, hanem a szándék a fontos. Gaga időt szánt arra, hogy ő süssön neki tortát, ne a cukrász. Szerintem roppant kedves gesztus, akárhogyan is néz ki.
2017. október 15. 15:01
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Szerintem nagyon aranyos szándékkal készült a torta, emmellett a válasz lehetőségeket nem értem... Igen, nem néz ki a legjobban, össze van esve, és a szórás rajta össze vissza van, de attól még simán megenném! A krém mámorítóan néz ki
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: