Starity

X-Faktor: Megvan az első két kieső

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 15. 15:40 #21
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
A Radio Mobster-en meglepődtem, de a Hegedűs Péternek örültem, hogy kiesett.
2017. október 15. 15:51 #22
Nuti
Nuti

Státuszdanger! mouth operates faster than brain
Hozzászólás: 775
Csatolások: 216
Azonosító: 263544
Hegedűs Péternek örültem mert sosem bírtam de a Radio Mobster bandát nagyon sajnáltam :/
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2017. október 15. 16:11 #23
- törölt felhasználó -    
Eddig egy ilyen xfaktoros cikkhez sem szóltam hozzá, pedig az összes eddigi részt láttam, de a tegnapi adásnál tényleg betelt a pohár, és most megpróbálom összeszedni a gondolataimat és leírni őket.
Kezdjük először Giginél. Gigi ugye a fiú kategóriát kapta, és (saját vélemény) szerintem bármennyire is ő a legújabb mentor, ő az egyetlen aki még amit csinált nem lett belőle rossz dolog. Gigi beválasztotta Rolandot és Krisztiánt, akik mind a ketten jól teljesítettek a mentor házban. Laci, Peti, és Alex beválasztotta 3.-nak Norbertet. Szóval ezzel a csapattal, nem volt nagy bajom, Norbi hangja irritál egy kicsit, de ha ez kell a népnek akkor ez kell a népnek. A fiúk közül egyértelműen Krisztián volt a kedvencem, bármennyire is drámázott egyfolytában, nagyon jól énekelt és számomra egy szimpatikus fiúnak tartottam. Csakhogy ugye elment (amiről csak annyit, hogy nekem nagyon kamu szaga van), és helyette jött a Dani, akinek szintúgy van hangja, de nincs akkora, mint a Krisztiánnak.
Az élő show-ban Norbi, szerintem jobban teljesített mint valaha, nem kedveltem meg, de tényleg jobb volt az eddigi előadásainál. Roland nem fejlődött semmit, megkockáztatom azt, hogy a mentor házas dalt jobban elénekelte, mint ezt. Lacinak igaza volt vele kapcsolatban. Az pedig ahogyan a kis filmben viselkedett, siralmas. Egyértelműen látszik, hogy a fejébe szállt ez az egész. Danit, szegényt sajnálom, egyértelműen nem ez volt tőle a maximum, de büszke vagyok arra, hogy elvállalta.
A következő akit “elemezzünk” legyen Laci, és bandák. Lacit azért tartom jó mentornak, mert elmondja őszintén a dolgokat, nem dicséri agyon a versenyzőket ha nem kell (általában). A London Kids engem meggyőzött, nekem tetszett a feldolgozás, az egészben az a baj, hogy a front embernek nincs elég erőteljes hangja. Ezek után jöttek Laci csapatából a kedvenceim, Ricco és Claudia. Gyönyörűen énekeltek eddig mindig, és számomra nem okoztak (még) csalódást. Majd a Radio Mobster következett, akiknek az előadása nem tetszett számomra nagyon unalmas volt, megértem, hogy miért estek ki, de szerintem messze nem ők voltak a legrosszabbak.
Ezek után jöjjön Peti és az ő “szuper csapata”. Dani számomra az elejétől fogva szimpatikus volt, különleges ötlet volt ez a seprű gitár, sajnálom, hogy tegnap nem azt használta, de attól még nagyon jól indította a műsort. Ezek után jött Lívia, aki csodásan alakított, és szokás szerint gyönyörűen énekelt. Majd jött a “fenekeket fogdosó TANÁRBÁCSI”, aki tényleg bulit csinált, kár, hogy úgy, hogy hülyét csinált magából.
Majd a legrosszabb csapat, Alexé. Betti, aki az első volt Alex csapatából, szerintem szokás szerint borzalmas volt. Ez a csaj nem énekel, vagy rappel, hanem hörög és visítozik. Egyértelműen azért jutott el idáig, mert Alexnak bejön, és nem akar tőle meg válni. Majd jött Viola, akinek szintúgy nincs énekhangja, ő egy amolyan nothing special lány, ha jobban megismered. Kihívó stílusa van és ennyi, semmi érdekes nincs benne. Az egyetlen Alex csapatából, akinek szurkolok, az Serena, de valószínűleg nem fog nyerni,mert olasz, és nem magyar.
A mentorok munkájáról, még annyit, hogy érezhető volt, hogy minden sz*rt megdicsértek, és semmit nem értékeltek normálisan.
és így a végére, bocsi, hogy annyira sokszor leírtam, hogy csapat..
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2017. október 15. 16:53 #24
teenagebandslut
teenagebandslut
új tag

StátuszDon't wanna be an American idiot
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 245015
A Radio Mobster unalmas volt, a frontember végigüvöltötte az egészet éneklés helyett, a London Kids énekesének van hová fejlődnie. Ricco és Claudia, valamint Lívia hozták a megszokott színvonalt. Bettina produkciója monoton volt, Serena jó volt, de félek Alex nem fog jót tenni neki. Viola mindenképpen fejlődött valamit, ahhoz képest, amit eddig láttunk tőle. Norbi lehet különleges, de nekem a hangja nem tetszik. Roland közép kategória. Dani jól teljesített, ahhoz képest, hogy két napja volt felkészülni. Dani energikus volt tetszett. A tanárt pedig végre hazaküldték. Sajnáltam, amiért egy ország előtt égetik, és ráadásul még is el is hitették vele, hogy tehetséges.
2017. október 15. 20:53 #25
- törölt felhasználó -    
Pétert már az elején ki kellett volna tenni, nem is értem, hogy juthatott el eddig. Ötletem sincs mi járhatott a mentorok fejében, amikor tovább engedték a válogatáson..kész vicc.

Részemről: hajrá Berta Dani! ^u^
2017. október 15. 22:20 #26
- törölt felhasználó -    
Szégyen ez az évad. Serenán kívül senki sem tud énekelni, de ő úgyse fogja megnyerni, mert nem magyar, és ha mi magyarok kimegyünk külföldre, akkor elvárjuk, hogy nyerjünk, de más országoknak nem segítünk.
2017. október 16. 07:19 #27
selena gomez fan22
selena gomez fan22
Mad Hatter

StátuszAnd nothing ever happens
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 6
Azonosító: 209928
Annyira a béka segge alatt van már a színvonal...
2017. október 16. 15:36 #28
Kingsley
Kingsley
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 180548
ezt még mindig nézi valaki? nekem egy évad elég volt belőle
2017. október 16. 19:41 #29
- törölt felhasználó -    
'A botrányos idei X-Faktor kezdetét vette.' Na ezt adom biggrin.gif
Nem tudom, nem nézem, de azok alapján amit mondanak róla elég gáz lehet. Asszem a 2012-es volt az utolsó, amit néztem, a 13-nak csak az elejét láttam, de annyira nem tetszett, hogy abbahagytam. Azt sem tudtam, hogy még megy, amíg meg nem láttam Twitteren. De azért Radics Peti videójait nagyon bírom róla biggrin.gif
2017. október 17. 17:26 #30
Holland Roden-fan
Holland Roden-fan
új tag

StátuszCamila Cabello *-*
Hozzászólás: 65
Azonosító: 267350
Így jártak.
2017. október 23. 15:15 #31
kakaóspalacsinta26
kakaóspalacsinta26
új tag

Státusz"Egy haldokló kétségbeesésével csókol,mint aki azt hiszi,az örök élet csodája rejlik ebben a csókban."
Hozzászólás: 11
Azonosító: 224011
Mióta a Radio Mobster kiesett azóta már csak a lányok miatt nézem...és a Radio Mobster nem érdemelte meg, hogy kiessen...Bencének nem szólt 2 fontos cintányérja így a gitárral nehéz volt követni...valamint az énekben is elrontották a visszhangot...youtubeon van fent egy régebbi fellépésük és ott jó volt a hang...szóval...gratulálok az X-Faktor profi háttérmunkásainak
2017. november 23. 20:53 #32
Berger199
Berger199
új tag
Hozzászólás: 51
Azonosító: 207049
Szerintem Ricco és Claudia és Serena, akik igazán jók. Szerintem idén a duo nyer...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

ByeAlex ByeAlex 713.