Az énekesnő nemrég tette közzé Nachóval közös dalának, a Te Quiero Másnak a kisfilmjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új kisfilmmel jelentkezett Martina Stoessel
2017. október 14. 12:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. október 14. 14:12
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Ez valami borzalmas. Nem értem, ez a lány tök tehetséges, mégis annyira erőltetett minden amit csinál. Annyira próbál mindig szuper menő lenni, hogy végül mindig nevetségessé válik. Manapság minden szir-szar spanyol szám befut, úgy hogy bepróbálkozott egy ilyennel, de nem hiszem, hogy valamit érni fog vele.
2017. október 14. 16:10
Jesszus mennyire vékony o.o
A szám egyébként elviselhető, de a klipp borzalmas
A szám egyébként elviselhető, de a klipp borzalmas
2017. október 14. 17:54
|
|
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline
|
Nagyon tetszik az új zenéje és videóklipje! A ruhák is nagyon jól néznek ki benne,mostmár igazán felnőttes. Alig várom már az új albumát,remélem lesz még turnéja!!!!
2017. október 14. 20:24
Journey azért énekel spanyolul mert argentin, és ott spanyolul beszélnek
Amúgy tetszik, bár a srác hangján elnevettem magam, nem tudom, fura volt[legalábbis nekem, nem sértés].
Amúgy tetszik, bár a srác hangján elnevettem magam, nem tudom, fura volt[legalábbis nekem, nem sértés].
2017. október 14. 23:02
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Tudom, hogy miért beszél spanyolul, kicsit rosszul fogalmaztam, nem konkrétan a nyelvre gondoltam, hanem magára a stílusra, arra értettem hogy bepróbálkozott egy "ilyennel".
2017. október 15. 10:01
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Alapjáraton semmi bajom azzal, amit csinál, de nagyon látszik, hogy erőltetett. Nem kéne ennyire megjátszania magát, nem áll jól neki.
Pozitívum az énekhangja, plusz nagyon csinos a kisfilmben. De ennyi. Legyen természetesebb, akkor majd mást is mondhatok róla.
Pozitívum az énekhangja, plusz nagyon csinos a kisfilmben. De ennyi. Legyen természetesebb, akkor majd mást is mondhatok róla.
2017. október 15. 15:26
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Szörnyen sovány szegény de ő ilyen. Pont mint én. Mázsányi kaját eszem de nem látszik meg rajtam. Ezzel nem tud mit kezdeni, ő ilyen
2017. október 15. 18:42
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Tényleg más lett, mint amit megszokhattunk tőle, de igen fülbemászó dal lett. A klipben gyönyörű, véleményem szerint kiengedett hajjal a legcsinosabb. Már alig várom az új albumát!
2017. október 16. 16:40
Itt üzenem a 'jézusom, de vékony'-ozósaknak, hogy már ezerszer elmondta hogy ez GENETIKA. Láttam régebbi képeket róla, ugyanilyen vékony, és látni az anyján is hogy nem éppen termetes nő. Just FYI.
Amúgy nekem is nagyon tetszik kiengedett hajjal♡
Amúgy nekem is nagyon tetszik kiengedett hajjal♡
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2017. október 16. 16:51
Igazából már nem rajongok annyira Martináért, de nincs vele bajom. Ez szerintem nem lett a legjobb. De nem is lett rossz.
2017. október 16. 20:39
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
Ez a csaj csak nekem egyre vékonyabb.. Egyre több sminkkel.. És egyre kevesebb ruhában?
Amúgy tipik tömeg szám.. Semmi különös nincs benne..
Amúgy tipik tömeg szám.. Semmi különös nincs benne..
2017. október 16. 22:13
Imádom ezt a számot, nekem a videóklip is iszonyatosan bejön, Tini pedig csak úgy tündököl benne, egyszerűen gyönyörű.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.