A megszokott módon, tizenkét versenyzővel startol el ma este az idei X-Faktor első élő show-ja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan, ki veszi át Nagy Krisztián megüresedett helyét az X-Faktorban
2017. október 14. 11:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. október 14. 11:33
Ez már rituálénak számít a magyar xfaktorban. Kíváncsi lennék milyen érzés lesz Daninak úgy szinpadra állni, hogy már egyszer kiesett, és csak b-tervnek volt jó.
2017. október 14. 12:22
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Olyan mint Mata Ricsi esete csak ott kizárás miatt jött vissza Ricsi. Hát mindenesetre sok sikert neki. Favoritom akkor is Gulyás Roland marad.
2017. október 14. 12:58
|
|
Linahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 267070 offline
|
A 2017 x- faktora ..... Dobpergés .... Egyszerűen SZÁNALMAS ! És most nem Gigiről beszélek , mert ahhoz képest , hogy most először mentor , elég jól csinálja a dolgát . Hanem arról hogy a ByeAlexnak meg Gáspárnak mindig van valami baja . Az egyik hisztis , a másik pedig ... Na jó . Mind a kettő ugyan olyan nem értem miért nem lettek már BFF-ek . És itt még csak nem is az ének számít , hanem a ,,kisugárzás " Plusz azokat ejtik ki , akiknek lehet esélyük ( nem nyerni de , legalább eljutni sokáig ) . És azokat juttatják be akik lehet , de csak lehet hogy az élőshowba ki fognak pottyanni . És örülök hogy őt juttatták be , és az a másik meg kilépett ! Amúgy nem nagyon ismerem az embereket , mert én általánosságban azokat hallgatom , akiknek van esélyük . És majdnem kiejtették Serenát ....
2017. október 14. 13:15
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Ennek nagyon orulok
Dani sokkal jobb volt mint Norbi, szoval egy picit szomoru is voltam hogy a mentorok nem ot juttatak tovabb
(Egyebkent Norbinak kellett volna kilepnie)
Dani sokkal jobb volt mint Norbi, szoval egy picit szomoru is voltam hogy a mentorok nem ot juttatak tovabb
(Egyebkent Norbinak kellett volna kilepnie)
2017. október 14. 13:30
Sajnálom Danit, hogy 3 nap alatt kell annyira felkészülnie, mint a többi versenyzőnek 1- 2 hónap alatt.
2017. október 14. 16:16
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Idézet (jojoga @ 2017.10.14. 13:30)
Sajnálom Danit, hogy 3 nap alatt kell annyira felkészülnie, mint a többi versenyzőnek 1- 2 hónap alatt.
A cikk szerint 8 éve foglalkozik énekléssel. Nem hiszem, hogy probléma lenne neki ez a 3 nap.
Egyébként pedig amilyen a felhozatal én nem féltem, hogy nem fog tudni helytállni. Nekem kicsit sem szimpatikus a személyisége, de tagadhatatlanul tehetséges.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: