Mostanában nem mutatkozott kamera előtt Taylor Swift, és talán megvolt erre az oka.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift gyermeket vár?
2017. október 12. 22:40
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Szerintem ruha csak. Látszik hogy amikor hozzáér akkor összegyűrődik meg behorpad, de 90%-ig biztos vagyok benne, hogy direkt ezt vette fel
A lwymmd-ban tapadós felső volt rajta, ha most ekkora lenne a hasa, már akkor is látszódnia kellett volna, de javítsatok ki ha hülyeséget beszélek
2017. október 12. 22:46
Szerintem egyértelműen csak a ruha miatt tűnik úgy, mintha megnőtt volna a pocakja. Tényleg, mintha lenne ott egy zseb és azért áll rajta így.
Egyébként már nagyon vártam erről a látogatásról egy cikket, de nem gondoltam volna, hogy a várandóság feltételezése lesz hangsúlyban. Bennem inkább az maradt meg mikor először láttam a videót és a képeket, hogy mennyire lennék a csajszi helyében, bár valószínűleg engem úgy kéne összekaparni a földről, ha meglátnám Taylort az ajtónkban.
Olyan édes tőle, hogy meglátogatta a rajongóját és közben rengeteg fannal kommunikál instagramon keresztül is.
Egyébként már nagyon vártam erről a látogatásról egy cikket, de nem gondoltam volna, hogy a várandóság feltételezése lesz hangsúlyban. Bennem inkább az maradt meg mikor először láttam a videót és a képeket, hogy mennyire lennék a csajszi helyében, bár valószínűleg engem úgy kéne összekaparni a földről, ha meglátnám Taylort az ajtónkban.
2017. október 12. 22:57
Ez engem is elgondolkoztatott, végülis értelmesebb mint a 'kék tokot választok, és ezért fiúbabát várok' cikk[bocs, nekem az volt a legalja....].
Viszont ahogy néztem a videót,Taylor egyszer keresztbefonja a karját maga előtt, és akkor látszik, hogy nem terhes, és hogy csak oldalról tűnik így. Szóval ez csak a ruha szerintem.
Viszont ahogy néztem a videót,Taylor egyszer keresztbefonja a karját maga előtt, és akkor látszik, hogy nem terhes, és hogy csak oldalról tűnik így. Szóval ez csak a ruha szerintem.
2017. október 12. 23:36
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Én már nem tudom.....én léptem is ! ^^
2017. október 13. 06:24
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Sok egyértelmű jele van annak, hogy nem terhes. Vagy, ha terhes is még nem abban a stádiumban van, amiben a pocak látszana még.
2017. október 13. 06:36
Most írtátok le magatokat a szememben kedves Starity. Megint egy olyan cikk, ahol csak egy kép van és ti kreáltok hozzá egy történetet, mert a klikkelésekből van pénzetek. Bannolhattok nyugodtan, rohadtul nem fog érdekelni, többször nem nézek fel ide, mert a színvonalatok mostanában a béka feneke alatt van.
2017. október 13. 06:41
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
mi ez valami járvány? érdekes nagyon...
2017. október 13. 08:45
|
|
lollycohanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 267156 offline
|
Istenem hogy már mindenki terhes, még valaki nem akarXD
2017. október 13. 10:04
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ha terhes akkor terhes, de ez a videó eszméletlen aranyos, és cuki volt tőle, hogy ellátogatott hozzá.
2017. október 13. 11:52
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy nem az! Miért talán baj lenne? Nem vagyok rajongója, de örülnék neki. Nem tudom ki látta Szabó Zsófi 7 hós terhes pocakját? Szinte alig látszott valami. Mindenki más alkat, nem lesz azonnal hatalmas hasa mindenkinek. Illetve általában a terhesség utolsó hónapjában nő nagyot a pocak!
2017. október 13. 16:26
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
sírok lassan fél Hollywood terhes xd
amúgy a rajongó aki ott volt szerintem ő többet tudhat i mean ha élőbe előtted áll valaki csak látod rajta hogy terhes pocija van vagy csak a ruha teszi
amúgy a rajongó aki ott volt szerintem ő többet tudhat i mean ha élőbe előtted áll valaki csak látod rajta hogy terhes pocija van vagy csak a ruha teszi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: