Starity

Lindsay Lohan sosem volt még ennyire gusztustalan: nem, nem a kinézetéről beszélünk

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 11. 21:58 #21
Harmonizer_forever
Harmonizer_forever
új tag

Státusz"speak your mind even if your voice shakes" -MGK
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 257350
A mai világban, én úgy gondolom, hogy a nőknek össze kellene fogniuk mindenben, nem pedig egymás ellen lenni. Mindegy miről van szó. Mindegy ki honnan van, milyen a bőrszíne.. amíg ilyen férfiak (is) vannak, akik bántalmazzák a nőket a föld legkülönbözőbb pontjain, ki kell állnunk, beszélnünk kell ezekről. NEM SZABAD elnyomni magunkban az igazunkat.. na most aki ez ellen van, és egy ilyen, bántalmazó pártját fogja -teszem hozzá- nőként, azt csak sajnálni tudom.
2017. október 12. 08:14 #22
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A cikk nem objektív, ámen. Itt sajnos nincsenek objektív cikkek, ez nem az a műfaj, aki arra vágyik, ne ide jöjjön cikket olvasni. Én is ritkán teszem. Azonban a nagyobb baj az ebben a témában, hogy Lindsay sem objektív. blink.gif Egyrészt meghazudtolja ezeket a nőket, akik fel mertek szólalni, másrészt meg arra buzdítja az embereket, a nőket, hogy álljanak ki emellett a visszataszító ember mellett. Oké, ő nem ilyennek ismerte, de miért nem lehet ezt mondani egyszerűen? Hogy meg van döbbenve, mert vele soha nem művelt ilyet? Talán még azt is mondhatja, hogy meg van zavarodva emiatt és nem tudja mit gondoljon valójában, de meghazudtolni ennyi nőt egy ilyen súlyos vádban... Nem tudom, gyerekek, ez nem vall ép észre. sad.gif
Az is brutális, hogy ha egy sikeres színésznő áll elő ilyenekkel, neki hiszünk azonnal, kérdés nélkül. Ám ha egy nem befutott nő állít ilyeneket, azonnal kétkedünk, hogy csak pénzt, meg hírnevet akar, esetleg bosszút állni, amiért mégse őt választották valami szerepre. Ocsmány dolog. Nem mondom, hogy nem fordul elő ilyen is, de ha ennyien felszólalnak, ott valami van. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Nyílt titok, hogy bánnak a nőkkel Hollywoodban, mind a mai napig. Miért olyan nehéz elhinni, hogy az ilyen pondró, nem kevéssé előnytelen külsejű férfiak megrészegülnek a pénztől és a hatalomtól? Miért nehéz elhinni, hogy az ilyen a lehető legocsmányabb módon is képes visszaélni a hatalmával, nem csak azért, mert megteheti, hanem azért is, mert a kisebbségi érzésén csak úgy tud enyhíteni, ha megaláz olyan nőket, akiket erőszak és zsarolás nélkül soha nem kapna meg? Vannak úgymond "megvásárolható" nők Hollywoodban, ahogy mindenhol máshol is, de ez csak egy kis százalék. Nagyon is sokan vannak, akiknek ilyen áron mégsem kell a hírnév. Ocsmány dolog ilyen méltánytalan helyzetbe keverni egy nőt: tudatni vele, hogy ha nem tesz meg dolgokat valaki kénye-kedvére, soha nem fog érvényesülni. Az ilyen hatalommániás férfiak megfélemlítenek nőket, és még a nők éreznek bűntudatot emiatt, ők érzik mocskosnak magukat, ezért nem szólalnak meg. sad.gif Igenis meg kell szólalni. És igenis sittre kell vágni az ilyen perverz disznót, amennyiben bebizonyosodik a bűnössége. Az ilyen butuska megnyilvánulásokat, mint amilyen Lindsayé is, lassan el kellene hagyni. Ezek miatt kérdezem én sokszor, hogy hol élünk mégis? A középkorban? Tessék már gondolkozni.
2017. október 12. 08:25 #23
- törölt felhasználó -    
Azért nem kellett Harveynak, mert normális ember nem nyúlna ehhez a nőhöz. Ez az egész védelmezősdi is csak nyalás, hátha megint kap szerepet, pedig már a kutyának sem kell.
2017. október 12. 10:21 #24
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 261023
Glamster, igazán szép, hogy te kiállsz ezekért a nőkért, és megpróbálod felhívni a figyelmet erre a problémára, de anélkül is fel lehet kelteni az emberek figyelmét, hogy olyan dolgokat adsz valaki szájába, amit sosem mondott.

És, nem nem mondom, hogy egyetértek Lindsayvel, mert elítélem Harvey tettét, de neki is joga van azt védelmezni, akit akar.
2017. október 12. 16:27 #25
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Borzasztó, hogy vannak emberek, akik még ezek után is kiállnak egy patkány mellett. Megértem, hogy ismerősök, esetleg barátok, őt nem rángatta bele kellemetlen/felháborító/gusztustalan helyzetekbe, nyilván kitüntetve érzi magát jelenleg, de nem egyetlen ember szólalt fel az üggyel kapcsolatban, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy kitaláció. Lindsay nagyon rosszul tette, hogy hangot adott a véleményének, nem véletlenül törölte a bejegyzést. Akik áldozatul estek ennek a férfinek, csak még megalázóbbnak fogják érezni az egészet, mintha egyesek kétségbe vonnák, hogy egyáltalán ilyesmi megtörtént velük. Egy nő alapjáraton is ki van téve mindenféle megaláztatásnak nap mint nap, és amikor felszólal egy komoly üggyel kapcsolatban, megkérdőjelezik a hitelességét - köszönhetően az olyan üresfejű, semmirekellő embereknek, akik ostobán azt hajtogatják, hogy "ő jó ember", illetve "hagyják őt békén". Le merném fogadni, hogy ha egy férfivel történne hasonló, akkora botrány és boszorkányüldözés lenne, hogy olyat a világ nem látott.
2017. október 12. 19:43 #26
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
pff ez a csaj minél jobban öregszik, annál idiótább lesz
2017. október 13. 00:40 #27
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
És ezért miért gusztustalan? Honnan tudja a cikk írója, h nem neki van igaza?!? Ez egy lejárató cikk Lohan ellen!!Nem tudjuk mi az igazság, akkor meg nem kéne ilyen egyoldalúan írni!! Vagy ártatlan a pali, vagy nem! Ezt tiszteletben kell tartani! De még ha nem is ártatlan- Lindsey-t akkor is mi okból bántjátok? Ő lehet, hogy azt hiszi, ártatlan!!
2017. október 13. 00:45 #28
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Simán lejárathatják a palit is!!! Miért??? Pénzért!!!
2017. október 13. 15:43 #29
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 261023
Van valami abban, amit doori08 állít? Mi van akkor, ha csak lejáratják a rendezőt, "kártérítés" reményében? Mért nem jelentették fel ezek a színésznők őt, amikor az eset történt? Még csak a vád van meg, az ítélet nincs, tehát akár ártatlan is lehet.
2017. október 13. 16:33 #30
Sinister_sister
Sinister_sister
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 260871
Lysandranevra, dori08: az ügy kirobbanásakor maga Weinstein bácsi is bevallotta, hogy "nem viselkedett megfelelően" a nőkkel, hogy szépen fogalmazzak és volt már nem is egy peren kívüli megegyezése is. Beismerte, mit nem lehet ezen elhinni?! Most olvastam másik oldalon, hogy azok a nagy cégek pl: disney, akik vele dolgoztak, bevették a szerződésbe, hogy ha szexuális zaklatás miatt botrány robban ki, Wainsteinnek fizetnie kell a cégnek, mert ronthatja a hírüket. Magyarán tudták és elnézték, hogy ez a csóka felhasználja a hatalmát a feltörekvő színésznők ellen és jogi balblába is foglalták ezt neki. Nem mondom, hogy nincs köztük, aki hazudik a pénzért, de ez a dolog már nagyon rég óta nyílt titok arrafelé, de csak most mernek az illetékesek felszólalni. Plusz szerintem van elég pénzük azoknak, akik felszólaltak, nincs szükségük a kártérítési pénzre, nem erre játszanak, a többség. Másik oldalon is lehet tájékozódni, nem csak a Starityn egyébként. Lindsey meg egy lecsúszott valaki, múltkor épp muszlim akart lenni, aztán megverette magát az orosz pasijával most meg szerinte nem bűnös ez a hárvi, csak mert őt bottal sem piszkálta, azt se tudja merre van előre. Majd a bíróság remélhetőleg eldönti, mi legyen vele, van elég dokumentum a tetteiről.
2017. október 13. 16:43 #31
Sinister_sister
Sinister_sister
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 260871
Plusz: Miért nem jelentették fel akkor? Ha kiskorotok óta az a vágyálmotok, hogy színésznők akartok lenni, majd jön egy ilyen állat, aki elvághatja egy életre ezt, akkor mit tennétek? De ha nem munkáról van szó, csak "simán" bántalmazzák az ember, ismeretlen, akár ismerős, sokszor soha nem merik a nők bevallani vagy akár évekig nem, mert félnek az erőszaktevőtől vagy attól, hogy nem hisznek nekik stb. Hálivúd már elhatárolódott ettől az embertől, mindenhonnan kirúgták. Ha alaptalan lenne, ők is megvárnák az ítéletet, nem?...és, hogy mennyire volt nyílt titok a disznólkodása, idézzünk egy kis Seth McFarlane-t a 2013-mas Oscar gáláról, mikor bejelentette az 5 nevet a legjobb mellékszereplő nők közül: "congratulations, you five ladies no longer have to pretend to be attracted to Harvey Weinstein." saccperkb magyarul: "Ennek az öt hölgynek már nem kell úgy tennie, mintha vonzódna Harvey Weinsteinhez." No comment.
2017. október 14. 19:22 #32
natah
natah
új tag
Hozzászólás: 46
Azonosító: 267278
hézus ez téll gusztustalan!
2017. október 14. 22:13 #33
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Glamster nem az ilyen szedett-vedett Clickbait címek miatt leszel jó cikkíró, tanuld már meg!
2017. október 15. 13:15 #34
- törölt felhasználó -    
Alább beleolvasgattam pár kommentbe és késztetést érzek, hogy én is írjak. A clickbait címmel nekem abszolút semmi bajom, el kell fogadni, hogy ilyen fellépett az újságírás világában, ám nem kötelező rákattintani az ilyen cikkekre és főként nem kötelező senkinek ilyet írni. Ha Glamster úgy érzi, neki ez jó, csinálja, semmi jogotok nincs beleszólni a munkájába (én pl. sosem használnék ilyen címeket, de ettől még más megteheti, nemde?). Engem egyedül a "gusztustalan" szócska háborít fel a cikk címében. Nem tudom, mit mond Lindsay a videóban (németes vagyok), de akármi is hangzik el, legusztustalanozni egy másik embert senkinek nincs joga, még akkor sem, ha tényleg gusztustalannak véli a tettét/szavait. A nők zaklatásával kapcsolatos témába nem szeretnék belefolyni, de ha Lindsay-nek megvan a véleménye, hát legyen, ahogy bárki másnak is megvan. Ha meg akarja hazudtolni több tucat tanú vallomását és hasonlók (vagy valami ilyesmit olvastam lent), tegye, az csak az ő szegénységi bizonyítványa. pardon.gif
Az meg, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy a Starity alapvetően egy igencsak bulvár oldal és várjátok a tökéletes minőségű cikkeket a normális hírtartalommal, számomra komolyan röhejes. Rossz helyen jártok, olvassatok inkább tanulmányokat és hasonlókat, vagy bújjátok az Életmód rovatot, ott még akadnak olyan cikkek, amik érdekelhetnek titeket. Amúgy meg nem kötelező tagnak lenni az oldalon, ahogy cikkeket olvasni és kommentelni sem (ja, tudom, véleménynyilvánítás szabadsága meg efféle maszlagok). Édeseim, amúgy is mi jogon szóljátok le egy cikk íróját? Rendben van, hogy nem tetszik a cikk, de ahogy néhányan nekitámadtok Glamsternek, az nem normális. (És képzeljetek még ide tucatnyi karaktert hasonló gondolatokkal, inkább nem írok le mindent, úgyis csak a falnak beszélnék.)
2017. október 15. 16:56 #35
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Sosem volt Lindsay sem a szemem csücske, meg erről a Harvey-ról sem hallottam még ez előtt a botrány előtt, de azért megvan a véleményem mind a kettőről.
Ez a pasi nem érdemli meg, hogy a mi társadalmunkban éljen, ha valóban igaz mindaz, amit róla mondtak az utóbbi néhány napban, mert más emberek megalázásához soha semmilyen joga nem volt. Csak azért, mert már ismert rendező volt, amikor a ma híres színésznők még csak kezdők voltak, nem jelenti azt, hogy következmények nélkül zaklathatta őket és a karrierjük tönkretételével fenyegethette őket.
Viszont mi nem tudhatjuk, hogy mindez, amit most tömegesen mondanak róla, igaz e, és egyáltalán nem az ő érdekében mondom, mert minden éremnek két oldala van. Lindsay pedig lehet, hogy sosem kellett, hogy megtapasztalja, hogy ez a rendező rámászik, ezért természetesen a védelmére kelt. Nincs ezzel semmi baj, mert ti is valószínűleg kiállnátok egy ismerősötök/barátotok mellett, ha úgy ítélnétek meg, hogy amiket mondanak róla, nem igazak, mert ti egyáltalán nem úgy ismertétek meg őt. Szóval Lindsay tette egyáltalán nem "gusztustalan", egy tapasztalt cikkíró pedig tudhatná, hogy a részrehajlás nem elfogadott a valamirevaló cikkek megírásakor.
2017. október 17. 15:57 #36
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
Nincs most kedvem hosszú elemzést írni, de én valamilyen szinten megértem Lindsay- t. Mi van, ha jó, baráti kapcsolatot ápolt Harvey- vel? Őszintén szólva, de tényleg nagyon komolyan, mindenki tegye a szívére a kezét: ti mit tennétek, ha hirtelen mindenki vádaskodni kezdene egy barátotokkal szemben? Mert én megpróbálnék kiállni mellette. Mert igen, valószínűleg Lindsay félreismerte a pasast, de könyörgöm, ha közel állt hozzá, természtes, hogy szeretné elhitetni magával, hogy ez az egész nem igaz. És ebben semmi undorító nincs.
A clickbaittel pedig semmmi gond, újságírásban egy elfogadott, normális dolog, már hozzászoktam, azonban az "undorító" szócska valóban érthetetlen számomra. Kissé elfogultan, részlehajlóan írt a kedves szerző, minden kötekedésen kívül.
2017. október 24. 17:51 #37
- törölt felhasználó -    
Nem kell egyből elítélni, mert más a véleménye. Ő így gondolja, más másképpen. Amíg döntő bizonyíték nincs ellene, addig ártatlannak számít.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok