Miley Cyrus Younger Now lemeze lett a legrosszabbul fogyó album az évben nagy előadótól. Demi Lovato sem maradt el sokkal a teljes csődtől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jó, hogy Miley Cyrust nem érdekli az eladási szám, mert irgalmatlanul alulteljesített
2017. október 11. 11:05
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Miért mondta mindenki, hogy Gaga lemeze bukás volt? Én tök azt hittem, és mondtam is, hogy Se neki se miley-nak nem jött össze ez a country.
De ezek szerint Gagának még is csak (bár youtubon is alig nézték meg...áááhh én ezt nem is értem)
De Veyonce nagyon durva, igaza volt pinknek!
NEm hittem volna
De ezek szerint Gagának még is csak (bár youtubon is alig nézték meg...áááhh én ezt nem is értem)
De Veyonce nagyon durva, igaza volt pinknek!
2017. október 11. 11:05
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Azért vicces, hogy ezt a cikket 2 nappal ezelőtt írtam majdnem ugyanígy, csak leírtam az eheti listát is benne, és még se lett publikálva... majd most megírod csak műs szavakkal
2017. október 11. 12:31
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Kurrek
Leginkább Sehol?????
Melyik albumukat is adták ki ebben az évben?
Lol azt se tudod, hogy mekkora a kabát!!! XD
Leginkább Sehol?????
2017. október 11. 12:41
pedig szerintem éppen ez a lemeze lett a legjobb eddig. Meglepő.
2017. október 11. 14:56
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Mert nem csinált semmit, amivel magára vonta a figyelmét. Annyit tett, hogy leállt a fűvel, amit bár a teste meg fog köszönni később neki, de a karriere nem. Én NEM azt mondom, hogy füvezzen, de csinálhatna valamit, amivel promotálja az albumot, mert ha nem teszi, a karriere végét is jelentheti. Vagy vonuljon vissza, és tegyen amit akar Liam-mel. Nem bántásból írom, de elgondolkodhatna, hogy mit ért el a Bangerz-zel, és mit a Younger Now-val. Promózva sem volt rendesen ez az album.
2017. október 11. 15:00
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Plusz, azt mondták, Katy lemeze bukásra van ítélve, ami részben igaz, mert eléggé gyenge dalok lettek, de mégis több fogyott belőle, mint Miley új lemezéből. Katy csinált valamit annak érdekében, hogy így legyen, és hiába összehozott egy nagy rakás tudjátok mit, mégis jobban vették a lemezét, mert a Capitol és ő is jobban promózta a Witness-t, plusz ugye a négy napos live is rátehetett neki erre. Szóval, azért a semmiből vár nagyot Miley, mikor meg promóznia kellene a malacaival foglalkozik. Az addig oké, hogy szereti az állatokat, de nem állattartásból él, ha jól tudom, hanem zenélésből. De ha ez jó neki...
2017. október 11. 16:28
Idézet (CsacskaCsajszi @ 2017.10.11. 12:31)
Kurrek
Leginkább Sehol?????
Leginkább Sehol?????
Off: Na, mert Selena Revival-ja és Beyonce Lemonade-je is idén jelent meg...
On: Egyébként szerintem is közrejátszik ebben, hogy Miley alig promózza az albumát. Én például csak azért tudtam, hogy megjelent a lemez, mert itt cikkeztek róla. Ezen az eladási számon pedig a kihagyott turné főleg nem fog segíteni. Nem értem, miért jó ez neki.
2017. október 11. 16:44
Nem tudom, szerintem is az a 'baj' hogy nem hívta fel magára a figyelmet. Bár én örülök, hogy nem így próbál több eladást 'kicsikarni' másokból, hanem önmagát adja
Mármint úgy értem, hogy nem úgy próbál több pénzt szerezni, mint ahogyan egy jópár mai előadó csinálja.
Nekem tetszik az album. Eltér a mai fiatalok többségének ízlésvilágától, ezért veszik kevesen.
Nekem tetszik az album. Eltér a mai fiatalok többségének ízlésvilágától, ezért veszik kevesen.
2017. október 11. 17:12
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
én az előző albumát sem a botrányai miatt hallgattam, de bekell ismerni, hogy a bangerz fényévekre jobb lett, mint ez a valami, amit most összerakott. nem is lehet a kettőt összehasonlítani. plusz tényleg alig promozta az albumát, bár ha neki így jó.
2017. október 11. 17:19
Először is, miért kell ilyen (szar) cikket írni, ha őt nem érdekli? Minek kell ilyen dolgokkal foglalkozni? Látszik mennyire nincs mit íni ennek a 'cikkírónak'. Másodszor, mi az hogy nem érdekli az embereket? 1000 más helyen meglehet hallgatni, nem csak így, és hoppá, máris a top 3-ba van.
2017. október 11. 17:21
|
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline
|
Szerintem Miley sok helyen promozta pl: Instagramon vagy Ellen műsorában, csak nem mindneki követi számon ezeket. Meg szerintem nem teljesített ennyire alul, hiszen most volt MileyWeek Fallonnal és egy héten keresztül végig promozta az albumát. Katyre is bukást mondtak aztán a lista élén van. Meg hogy nem kellenek a jegyek. Aztán majdnem teltházas koncerteket fog adni. Nem mellesleg a Lemonade, Glory es a Dangerous Woman nem idén jött ki.
2017. október 12. 12:56
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
journey: ne lepődj meg. Ettől a cikkírótól már megszokhattuk az aljas húzásokat. Meg persze a helyesírási hibákat és az arcoskodást
2017. október 14. 21:31
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Lol kit érdekelnek a lemezek? Szerintem manapság már inkább facebookon, instagramon, twitteren és a többi közösségi oldalakon hirdetik a lemezeket az előadók. Nem ők a hibásak, szerintem ez a Younger Now album nagyon jó lett, hiába nem az én zenei stílusom, de azért odatette magát, ahogy Demi TMYLM albuma is csodálatos lett.
Már a megjelenéskor fent volt Spotify-on is a két album, mostanság kényelmesebb letölteni és yt-n hallgatni, mint megvenni.
Már a megjelenéskor fent volt Spotify-on is a két album, mostanság kényelmesebb letölteni és yt-n hallgatni, mint megvenni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: