Starity

Girls' Generation: hárman nem újítottak szerződést

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 11. 10:21 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Dél-Korea klasszis lánycsapatának nyolc tagja közül, csak öt újította meg szerződését az SM Entertainmenttel.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. október 11. 19:51 #2
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Nagyon sajnálom, hogy így döntöttek. Az egyik kedvenc lány csapatomról van szó, így még nehezebb szívvel mondok búcsút a három kilépet tagnak. Na meg az egyik kedvencem is ki száll belőle.
Bár már olvastam olyanokat hogy Seohyun-t nem hagyták kibontakozni, és szerepelni, így viszont nem meglepő a döntése. Illetve Tiffany-é sem lepett meg, főleg mikor kiderült hogy színészetet szeretne tanulni. Sooyoung-on viszont nagyon meglepődtem, hiszen ő eddig is színészkedett a banda mellett is.
Mindenesetre sok sikert a 3 lánynak a továbbiakban, és a csapat többi tagjának is. Remélem így 5-en tényleg egybe maradnak akkor, és nem bomlanak fel. ♥
2017. október 17. 14:40 #3
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Jaj de kár!!!! sad.gif
2017. október 23. 15:53 #4
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Hogy miért nem lep meg a kilépett lányok döntése?! rohog.gif Igaz SooYoung eddig is a színészet területén volt, de remélem, hogy mondjuk Seohyun megmarad a musicalek világánál Tffany meg maradjon csak az éneklésnél.
Nincs bajom a lányokkal, de imádom mikor valamelyik idol csak gondol egyet és jó akkor én színész/nő leszek. Továbbra is tartom magam hozzá, hogy emiatt borzasztóan felhígult a szakma és ez sajnos a minőség rovására megy... Nem hibáztatom a rendezőt, mert neki fontos a nézettség, így ha értenek hozzá ha nem az idolok mindig kelendő "töltelékei" lesznek a filmeknek és sorozatoknak.. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!