Dél-Korea klasszis lánycsapatának nyolc tagja közül, csak öt újította meg szerződését az SM Entertainmenttel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Girls' Generation: hárman nem újítottak szerződést
2017. október 11. 19:51
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy így döntöttek. Az egyik kedvenc lány csapatomról van szó, így még nehezebb szívvel mondok búcsút a három kilépet tagnak. Na meg az egyik kedvencem is ki száll belőle.
Bár már olvastam olyanokat hogy Seohyun-t nem hagyták kibontakozni, és szerepelni, így viszont nem meglepő a döntése. Illetve Tiffany-é sem lepett meg, főleg mikor kiderült hogy színészetet szeretne tanulni. Sooyoung-on viszont nagyon meglepődtem, hiszen ő eddig is színészkedett a banda mellett is.
Mindenesetre sok sikert a 3 lánynak a továbbiakban, és a csapat többi tagjának is. Remélem így 5-en tényleg egybe maradnak akkor, és nem bomlanak fel. ♥
Bár már olvastam olyanokat hogy Seohyun-t nem hagyták kibontakozni, és szerepelni, így viszont nem meglepő a döntése. Illetve Tiffany-é sem lepett meg, főleg mikor kiderült hogy színészetet szeretne tanulni. Sooyoung-on viszont nagyon meglepődtem, hiszen ő eddig is színészkedett a banda mellett is.
Mindenesetre sok sikert a 3 lánynak a továbbiakban, és a csapat többi tagjának is. Remélem így 5-en tényleg egybe maradnak akkor, és nem bomlanak fel. ♥
2017. október 23. 15:53
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Hogy miért nem lep meg a kilépett lányok döntése?!
Igaz SooYoung eddig is a színészet területén volt, de remélem, hogy mondjuk Seohyun megmarad a musicalek világánál Tffany meg maradjon csak az éneklésnél.
Nincs bajom a lányokkal, de imádom mikor valamelyik idol csak gondol egyet és jó akkor én színész/nő leszek. Továbbra is tartom magam hozzá, hogy emiatt borzasztóan felhígult a szakma és ez sajnos a minőség rovására megy... Nem hibáztatom a rendezőt, mert neki fontos a nézettség, így ha értenek hozzá ha nem az idolok mindig kelendő "töltelékei" lesznek a filmeknek és sorozatoknak..
Nincs bajom a lányokkal, de imádom mikor valamelyik idol csak gondol egyet és jó akkor én színész/nő leszek. Továbbra is tartom magam hozzá, hogy emiatt borzasztóan felhígult a szakma és ez sajnos a minőség rovására megy... Nem hibáztatom a rendezőt, mert neki fontos a nézettség, így ha értenek hozzá ha nem az idolok mindig kelendő "töltelékei" lesznek a filmeknek és sorozatoknak..
1 felhasználónak tetszik:
Bae Hee Yeon
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.