Utánad kiabáltak már az utcán? Sőt, autóval is követtek? Erre a „jelenségre” akarja felhívni a figyelmet ez a holland lány.
A teljes cikkhez kattints ide!
Találkozz azzal a lánnyal, aki fotózkodott az őt zaklató férfiakkal
2017. október 11. 11:10
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
a tetkós faszi még egész cuki, nekem az füttyöghetne xD
2017. október 11. 16:11
Szerintem is undorító és még véletlenül sem vicces vagy jó érzés ilyet tapasztalni.
2017. október 11. 16:14
Idézet (CsacskaCsajszi)
a tetkós faszi még egész cuki, nekem az füttyöghetne xD
Én is pont erre gondoltam :"D Csak sajna utánam sem ilyenek füttyögnek T-T
2017. október 11. 17:55
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Az, hogy a felmérés szerint a szavazók 75%-val történt már ilyen, is csak azt bizonyítja, hogy mennyire elromlott valami... mármint, mikor terjedt el az a tévhit, hogy a lányoknak bármiféle jó érzést, vagy kellemes önbizalomlöketet ad az, ha utána fütyülnek az utcán, vagy kocsival követik őket, vagy teljesen oda nem illő, felesleges, kéretlen szexuális kommentekkel zaklatják őket? Mikor terjedt el az a tévhit, hogy a lányoknak bóknak számít, ha ilyeneket mondanak nekik? És miért van annyi retardált, szexista f*szkalap, akik még mindig elhiszik, hogy majd bókként fogok tekinteni arra, ha tárgyként kezelik a nőket?
És akkor az a sztereotípia is innen ered, amelyeket nem a lányoktól, hanem az ellenkező nem tagjaitól hallok, hogy "a lányok nem képesek elfogadni és értékelni a bókokat". Pedig ha tudnátok, mennyiszer voltam már tanúja annak, hogy a lányok bókokat fogadnak el, és reagálnak rájuk... csak meg kellene tanulni különbséget tenni, bók és zaklatás között. Hol romlott el minden...?
Az Instagram-oldal, amit a lány vezet, talán az egyik legjobb, már el is kezdtem őt követni. Jó, hogy van végre valaki, aki felhívja a figyelmet erre a társadalmi problémára, és jó látni, hogy a kommentszekkcióban is folytatódik a "tanóra", mert úgy látszik, jó sok lánynak kell megtanulnia a különbséget a bókok és a szexuális zaklatás között.
És akkor az a sztereotípia is innen ered, amelyeket nem a lányoktól, hanem az ellenkező nem tagjaitól hallok, hogy "a lányok nem képesek elfogadni és értékelni a bókokat". Pedig ha tudnátok, mennyiszer voltam már tanúja annak, hogy a lányok bókokat fogadnak el, és reagálnak rájuk... csak meg kellene tanulni különbséget tenni, bók és zaklatás között. Hol romlott el minden...?
Az Instagram-oldal, amit a lány vezet, talán az egyik legjobb, már el is kezdtem őt követni. Jó, hogy van végre valaki, aki felhívja a figyelmet erre a társadalmi problémára, és jó látni, hogy a kommentszekkcióban is folytatódik a "tanóra", mert úgy látszik, jó sok lánynak kell megtanulnia a különbséget a bókok és a szexuális zaklatás között.
2017. október 11. 19:21
gusztustalan. szomorú, hogy a férfiak ilyet megengednek maguknak, és úgy bánnak a nőkkel, mintha tárgyak lennének. persze tisztelet a kivételnek.
2017. október 12. 09:59
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Engem múlt héten tapizott le egy közértben egy "öreg bácsi" (nem akarok csúnyát mondani)nagyon kevés kellett hogy leüssek neki egyet. Undorító, és tényleg elszomorító hogy mennyi lány/nő átesik ilyeneken. Megalázó számunkra!
2017. október 25. 13:31
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
szerintem elszomorító ez az egész...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: