„Egyszerűen bonyolult”: ez lett a címe Demi Lovato legújabb dokumentumfilmjének, ami a YouTube Originals szériába tartozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szem nem maradt szárazon – Demi Lovato megmutatja, miért nehéz az élete
2017. október 10. 21:19
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Annyira buszke vagyok ra!❤ es most meg fognak jonni a kommentek hogy ,,csak sajnaltatja magat'' bezzeg ha selenarol van szo es hogy egyfolytaba a lupusat beszeli mar hany eve az meg bezzeg nem baj ,So elore leszogeztem !! Es most ne jojjenek a selenatorok hogy igymeg ugy so elkell fogadni az igazsagot
2017. október 10. 21:28
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Idézet
https://www.facebook.com/musicfmhungary/photos/a.246576912086633.57233.243310589079932/1502615333149445/?type=3&theater
Nem akartam hozzászólni a cikkhez, mondván, hogy nem szekálom folyton Demit, de azért emellett a komment mellett nem tudtam elmenni. Azt mondtad, hogy majd jönnek a selenatorok, hát tessék, én nem szeretem Selenat egyáltalán, de elég hülyeséget írtál. Selena nem beszél évek óta a lupuszáról
2017. október 10. 21:30
Off: 3,2,1, jöhetnek a tartalmasabbnál tartalmasabb 3 szavas kommentek, "dögunalom" és társai.
Ami annyira csak nem lehet unalmas ha még arra is van kapacitás, hogy oda legyen valami böfögve újra és újra.
On: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a szakitasról mit mond, mert eltelt majdnem másfél év és eddig még egyikőjük sem beszélt róla. Egyébként meg ez már nem tudom hanyadik ugyanolyan témájú cikk a dokumentumfilmről és az előzeteseiről, semmi új nincs benne. Szimplán ismét kimaradt belőle, hogy abban a 80 percben nem csupán a "nehéz életéről sajnálkozik", hanem látható lesz benne a bohókás, hülyülős oldala, ami csak azok számára látható akik nem az ilyen cikkekből informálódnak róla. Jövőhét kedd, kerleeeeek siess.
On: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a szakitasról mit mond, mert eltelt majdnem másfél év és eddig még egyikőjük sem beszélt róla. Egyébként meg ez már nem tudom hanyadik ugyanolyan témájú cikk a dokumentumfilmről és az előzeteseiről, semmi új nincs benne. Szimplán ismét kimaradt belőle, hogy abban a 80 percben nem csupán a "nehéz életéről sajnálkozik", hanem látható lesz benne a bohókás, hülyülős oldala, ami csak azok számára látható akik nem az ilyen cikkekből informálódnak róla. Jövőhét kedd, kerleeeeek siess.
2017. október 10. 21:48
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Journey: tenyleg ?? En csak azt nem ertem hogy lupusa van de fendszeresseggel alkoholg ivott /iszik meg akkor is amikor meg nem mutottek meg !! Ha valaki annyira beteg es fokepp lupusa van az nem fogyaszhat alkoholt ja meg rendszeresseggel a paparazzik lefotoztak hogy cigizik ja meg alkoholt fogyaszt !! Csak alszentkedik hogy o ilyen eros meg olyan eros pfff szegyen !!
2017. október 10. 21:54
Azonnal megnéztem az előzetest, amint Demi tweetelt róla és aaaaw nem tudom hány csomag zsepit készítsek a filmhez, mert már az előzetest is megkönnyeztem
.Úgy érzem, hogy maga a cím is rengeteget elárul, rosszabb napjaimon én is ugyanezt érzem, túl bonyolult, nem tudom, hova tenni az érzelmeimet, félelmeit és skatulyában érzem magam.Hála, (részben) Deminek ezek a szorongások egyre ritkábbak, szóval igen kedves 'haterek', az hogy Demi ennyire kiáll a mentális betegségek mellett nagy hatással van a rajongókra és a társadalomra is, és emberek ez a film nem nektek készült, nem kötelező megnézni, ahogy az sem, hogy minden cikket elolvassatok Demiről, csak hogy legyen min háborogni....úgy látszik valakiknek sok a szabadideje, vagy 'titokban' rájuk is nagy hatással van Demi
2017. október 10. 22:13
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Ne haragudjatok, de nekem ez nagyon hatásvadásznak tűnik.
2017. október 10. 22:38
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Klau18 , kérlek mesélj meg.
Már ne is haragudj, de nekem is megvan a véleményem Demiről, mégsem "járatom le", főképp nem nyilvánosan.
És az, hogy ilyen görcsösen mondogatod, hogy Selena milyen rossz, Demi meg milyen fasza csaj, elég gáz, már ne haragudj.
Már ne is haragudj, de nekem is megvan a véleményem Demiről, mégsem "járatom le", főképp nem nyilvánosan.
És az, hogy ilyen görcsösen mondogatod, hogy Selena milyen rossz, Demi meg milyen fasza csaj, elég gáz, már ne haragudj.
2017. október 10. 23:16
Nem tudom hogy jön ehhez az egészhez Selena, de oké
Nem tudom még hogy megnézem-e. Szeretem Demit, de nem vagyok óriási rajongója. Nem tudom, lehet.
Nem tudom még hogy megnézem-e. Szeretem Demit, de nem vagyok óriási rajongója. Nem tudom, lehet.
2017. október 11. 00:21
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Igen, tuti hogy az új albuma miatt van, és igen, egy újabb bőrt húznak le róla, de hiába, ez a rajongóknak készült, és aki szereti Demit, annak sosem elég Demiből
Én már alig várom hogy megnézzem, biztos vannak benne érdekes dolgok.
Én már alig várom hogy megnézzem, biztos vannak benne érdekes dolgok.
2017. október 11. 07:26
|
Szilvimoncsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251805 offline
|
Hát nekem mostmár végképp nem szimpatikus ez a nő... A hírességgel ezek a dolgok járnak, nyugodtan abba lehet hagyni a ""sztárságot "". Nem a megélhetésért dolgozik, hanem azért mert imádja hogy rajonganak érte. Van elég pénze, nem hal éhen, tünjön el a nyilvánosság elől és kész.
2017. október 11. 09:16
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Hát én nem tudom, nekem személy szerint nem az jött le az előzetesből, amit a cikkben megírtak. Ennek ellenére jöhetnek már a kommentek, alig várom őket.
Baromi kíváncsi vagyok mit fognak kihozni belőle . Az utóbbi 2 évben rengeteg minden történt vele, úgyhogy lesz itt dráma bőven.
Már csak az érdekelne, hogy egy teljes filmként töltik fel, vagy sorozatot csinálnak belőle.
Baromi kíváncsi vagyok mit fognak kihozni belőle . Az utóbbi 2 évben rengeteg minden történt vele, úgyhogy lesz itt dráma bőven.
2017. október 11. 09:23
Őszintén, engem nem érdekel. Mindenhol azzal jön, hogy jaj ő mennyit szenvedett meg milyen gondjai vannak, akinek tényleg gondja van, az nem kürtöli világgá, hanem csendben marad, elvonul és próbál meggyógyulni.
2017. október 11. 09:39
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kíváncsi vagyok rá
2017. október 11. 11:37
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Bírom a milyen bátor meg tök szupi hogy ilyen nyíltan elmondja kommenteket, az is milyen szupi már hogy nyíltan elismerte képen verte az egyik táncosát egy koncert körúton
2017. október 12. 05:40
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Kíváncsi vagyok rá. Én Lady Gaga dokumentum filmjét imádtam.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: