Szörnyű. Vicc az egész. Ez vagy egy béna forgatókönyv szerint van, vagy pedig tényleg ilyen idióta a 4 ''mentor''
Tegnap láttam egy brit X-faktor válogatót, ahol egy nő énekelt kb. úgy, mint a magyar x-faktoros győztesek, Simon Cowell pedig leállította, mert szerinte unalmas volt. Hát akkor ezek a versenyzők mit akarnak? Más országban úgy repültek volna a válogatón..de persze ez csak magyarország, itt az a lényeg hogy kék legyen a haja, meg úgy énekeljen mintha a Sátánt idézné meg.
Megvannak a versenyzők! Összeállt a magyar X-Faktor élő adása
2017. október 09. 16:58
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Idézet (rensiik @ 2017.10.09. 16:54)
Szörnyű. Vicc az egész. Ez vagy egy béna forgatókönyv szerint van, vagy pedig tényleg ilyen idióta a 4 ''mentor''
Tegnap láttam egy brit X-faktor válogatót, ahol egy nő énekelt kb. úgy, mint a magyar x-faktoros győztesek, Simon Cowell pedig leállította, mert szerinte unalmas volt. Hát akkor ezek a versenyzők mit akarnak? Más országban úgy repültek volna a válogatón..de persze ez csak magyarország, itt az a lényeg hogy kék legyen a haja, meg úgy énekeljen mintha a Sátánt idézné meg.
2017. október 09. 17:01
|
|
Petrusshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 124428 offline
|
Nekem csak annyi kifogásolni valóm van hogy a lányok csapata valami borzalom egyedül Serena az aki jó és ő se azért van ott mert a mentora akarta hanem a többiek...Viola hányszor elvérzett már?! és mégis ott van??!! Bogi meg Szandra 1000x jobb volt....a Bettina se fog sokáig bent maradni....a 25+ csoportban a Péter minek kellett oda??!! helyette inkább a Dezső kellett volna....és őszintén Alex Fikázta a Puskást amiért a fura fazonokat tovább vitte és Alex mit csinál de tényleg??!!...
2017. október 09. 17:49
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Elég vicces most ez az egész x faktor..
Egyáltalán nem a tehetséget nézik már és ez egyáltalán nem szimpatikus számomra.
Tisztára, mintha meg lenne rendezve az egész.. Mondjuk jó lenne, ha olyan mentorok lennének, akik értenek is ehhez a munkához.
Egy emberben vagyok biztos, hogy neki aztán van hangja és rohadt tehetséges, az pedig ez a Serena. Ennyit erről.
Egyáltalán nem a tehetséget nézik már és ez egyáltalán nem szimpatikus számomra.
Tisztára, mintha meg lenne rendezve az egész.. Mondjuk jó lenne, ha olyan mentorok lennének, akik értenek is ehhez a munkához.
Egy emberben vagyok biztos, hogy neki aztán van hangja és rohadt tehetséges, az pedig ez a Serena. Ennyit erről.
2017. október 09. 17:52
|
|
H.Vivien |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 567 Csatolások: 0 Azonosító: 205328 offline
|
Megvan a véleményem az idei X-Faktorról... Mindegyik kategóriából egyetlen személy/zenekar van, akire azt mondom, hogy ér valamit. A válogatókon az idei felhozatal egyszerűen borzalmas volt, mindenki csak bohóckodni ment fel a színpadra, egy értelmes produkció nem volt (tisztelet a kevés kivételnek)... A lányok kategóriába szerintem csak azért lett Viola bevéve, mert Byealex szánalmat érzett iránta. Bettina bevételét még jobban nem értem, mert ő sem volt ám egy nagy szám! Sokan támadják Byealexet, meg is értem ezeket az embereket, nem is védeni akarom, de azért Puskás Peti és Radics Gigi is ugyanolyan rossz döntéseket hozott egyes esetekben! Gulyás Rolandnak, Ricco & Claudia-nak és Serena-nak szurkolok a legjobban!
2017. október 09. 17:56
|
|
Nuti |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.09. Hozzászólás: 775 Csatolások: 216 Azonosító: 263544 offline
|
Nagyon ritkán nézem néha nézem néha nem. De a lányoknak örülök
Szurkolok nekik. A mentorokat még mindig nem imádom (se szeretem) elviselem, de ha "FÉLEK TŐLED" beszólást hagyjuk már. Köszönöm
2017. október 09. 18:22
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Ez az Alex olyan egy idióta! Nem volt érvényes a többi lánnyal szemben hogy Violát juttatta tovább! Én szívem szerint Serenát, Bogit és a cigány lányt [ bocsi a kifejezésért csak nem tudom a nevét] juttattam volna tovább!
2017. október 09. 18:55
|
|
audreyzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 257475 offline
|
Egyébként az elején bírtam Violát, de tényleg nem tudott semmi jót hozni, csak Alexnek bejön a stílusa, ezért vitte tovább. Nem hiszem, hogy tudja teljesíteni majd a szintet, amit elvár tőle, tehát valószínűleg nem bírja majd sokáig... De meglátjuk, hátha lesz belőle valami.
2017. október 09. 19:45
Mondjuk ez után a zsűri után nem vártam mást. Szemét
2017. október 09. 20:33
|
|
Chinamiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.26. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 266415 offline
|
Gigi kategóriája az ahol úgy nagyjából egyetértettem a döntéssel és semmi kivetnivalóm nem volt a dologban.
A Laci féle brigádból a London Kids gyenge, elsők között fognak szerintem kiesni de különösebb gondjaim amúgy itt sincsenek. Habár a Florian Kvinttnek szurkoltam kezdetben de ahogy lereagálták már azt a szituációt is hogy nem az első 2 között lettek kiválasztva.. aztán kieséskor az a hiszti meg a másik csapat alázása. Ez egy verseny, tudni kell veszíteni és emelt fővel távozni ahogy többen tették. Itt ez nekik nem ment és itt veszett el az a szimpátia ami feléjük a részemről megvolt.
. Amúgy Ricco és Claudia a legjobbak ez kétségtelen.
Alex választását sokan nem értik és én sem. Semmit nem ér az egyéniség ha hangilag szinte 0 az illető. Hamár ennyire egyéniséget akart elég lett volna 1. Még Bettina úgy okéé, ő valahogy érdekesebb, a maga műfajában igazából ügyes. Nade a Viola.. semmi különösebb tehetség nem fedezhető fel abban a lányban, simán szokatlan a külseje és ennyi. Serenával nincs gond, az egyetlen aki tud énekelni igazából a 3-ból.
Puskás Peti meg magának köszönheti a gyenge felhozatalát
. Egyedül a Dani az akinek örültem és akinek a bejutásáért szurkoltam. Én azt gondolom hogy az opera itt nem sokáig tudja megállni a helyét szóval ha az élőben is csak azzal akar szerepelni akkor szerintem nem marad sokáig versenyben. A Hegedűs Péter meg egy vicc, de le merném fogadni hogy trollkodásból tolni fogják előre még az élő showban is xD. Csak azt sajnálom aki általa esik ki.
A Laci féle brigádból a London Kids gyenge, elsők között fognak szerintem kiesni de különösebb gondjaim amúgy itt sincsenek. Habár a Florian Kvinttnek szurkoltam kezdetben de ahogy lereagálták már azt a szituációt is hogy nem az első 2 között lettek kiválasztva.. aztán kieséskor az a hiszti meg a másik csapat alázása. Ez egy verseny, tudni kell veszíteni és emelt fővel távozni ahogy többen tették. Itt ez nekik nem ment és itt veszett el az a szimpátia ami feléjük a részemről megvolt.
Alex választását sokan nem értik és én sem. Semmit nem ér az egyéniség ha hangilag szinte 0 az illető. Hamár ennyire egyéniséget akart elég lett volna 1. Még Bettina úgy okéé, ő valahogy érdekesebb, a maga műfajában igazából ügyes. Nade a Viola.. semmi különösebb tehetség nem fedezhető fel abban a lányban, simán szokatlan a külseje és ennyi. Serenával nincs gond, az egyetlen aki tud énekelni igazából a 3-ból.
Puskás Peti meg magának köszönheti a gyenge felhozatalát
2017. október 09. 21:01
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
Giginél nagyjából egyet értek, de Norbi helyett a másik srácot látnám szívesebben
Peti csapata szar ahogy van, Dani az egyetlen aki ide való
Alexot inkább nem is kommentálom, aki ''átlagos'' az kiesik, csak furának kell lenni és tovább juttat, nem baj ha nem tudsz énekelni, felháborító, hogy Viola miatt kiesett Bogi
Laci csapatával egyet értek, orultem, hogy a London Kids jutott tovább, Gigi meg szégyen volt amit csinált, nem jutott el az agyáig hogy ha 2en akarják a London Kids-et akkor neki engedni kell, érdekes hogy Lacinál fontos volt neki hogy az jusson tovább akit Laci szeretne de Alexnél simán kirakta a Bogit, pedig Alex inkább Bogit választotta volna Serena helyett
Nagyon gáz ez az évad
Peti csapata szar ahogy van, Dani az egyetlen aki ide való
Alexot inkább nem is kommentálom, aki ''átlagos'' az kiesik, csak furának kell lenni és tovább juttat, nem baj ha nem tudsz énekelni, felháborító, hogy Viola miatt kiesett Bogi
Laci csapatával egyet értek, orultem, hogy a London Kids jutott tovább, Gigi meg szégyen volt amit csinált, nem jutott el az agyáig hogy ha 2en akarják a London Kids-et akkor neki engedni kell, érdekes hogy Lacinál fontos volt neki hogy az jusson tovább akit Laci szeretne de Alexnél simán kirakta a Bogit, pedig Alex inkább Bogit választotta volna Serena helyett
Nagyon gáz ez az évad
2017. október 10. 08:32
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Én úgy tudtam, hogy ez egy énekverseny. Violát bevinni az élőműsorba, a legnagyobb hiba volt. Az a baj ezzel a csajjal, hogy hiába a tetkó, piercing, stb..., függetlenül mindentől, nem tud énekelni, nincs hangja, nincs egyénisége, buta, mint a tök. Aki nem tud két sort megtanulni és elénekelni a válogatón, annak eleve nincs helye az élő showban. Tehetségtelen, süket kis csaj, akinek még önkritikája sincs. Ő nem lázadó, nem érdekes, egyszerűen csak nincs neki túl sok agya. Nem attól lesz valaki érdekes, különleges, hogy tele van tetoválva, meg zöld a haja. Ha Violának egy kis agya, akkor most magától feladná a versenyt. Írhatnám, hogy a mentorának be se kellett volna válogatni, de az az igazság, hogy a ByeAlex sem egy okos pasas, szóval nem is lehetett tőle mást várni. Nem tudott meglepit okozni azzal, hogy továbbvitte ezt a suttyó kiscsajt.
2017. október 10. 18:19
Nem lesz egy jó ez az élő show bár mit is várhatnánk a zsűri is még szinte kezdő.
2017. október 10. 20:29
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Azt hiszem, az idei x-Faktort kihagyom. Szerintem eddig ez a széria a legrosszabb, egyszerűen katasztrofális. Bár a válogatókat nem néztem, csak egy-két produkcióba néztem bele, de egyáltalán nem bánom, hogy kihagytam.
A zsűri pedig valami vicc, de komolyan. Puskás Petivel nincs bajom, őt bírom, de amilyen embereket választott.. hát, mit ne mondjak. Gigi sosem volt szimpatikus, komolyan, mást nem találtak Tóth Gabi helyére? Mondjuk őt sem bírtam, de inkább ő.. ByeAlex-ről inkább nem is mondok semmit, Gáspár Laci szintén nem izgat.
A régebbi szériák sokkal jobbak voltak, és őszintén szólva nekem hiányzik a képernyőről Istenes Bence, imádtam a srácot, és sajnálom, hogy már nem ő vezeti a műsort. Na, meg a régi zsűri is jobb volt - habár őket sem bírtam valamiért.
A zsűri pedig valami vicc, de komolyan. Puskás Petivel nincs bajom, őt bírom, de amilyen embereket választott.. hát, mit ne mondjak. Gigi sosem volt szimpatikus, komolyan, mást nem találtak Tóth Gabi helyére? Mondjuk őt sem bírtam, de inkább ő.. ByeAlex-ről inkább nem is mondok semmit, Gáspár Laci szintén nem izgat.
A régebbi szériák sokkal jobbak voltak, és őszintén szólva nekem hiányzik a képernyőről Istenes Bence, imádtam a srácot, és sajnálom, hogy már nem ő vezeti a műsort. Na, meg a régi zsűri is jobb volt - habár őket sem bírtam valamiért.
2017. október 11. 03:35
Kár, hogy Magyarországon már nem számít a minőség.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: