Starity

Megvannak a versenyzők! Összeállt a magyar X-Faktor élő adása

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 09. 16:54 #41
rensiik
rensiik
új tag

Státusz"You don't have a soul. You are a soul. You have a body."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 0
Azonosító: 172507
Szörnyű. Vicc az egész. Ez vagy egy béna forgatókönyv szerint van, vagy pedig tényleg ilyen idióta a 4 ''mentor''
Tegnap láttam egy brit X-faktor válogatót, ahol egy nő énekelt kb. úgy, mint a magyar x-faktoros győztesek, Simon Cowell pedig leállította, mert szerinte unalmas volt. Hát akkor ezek a versenyzők mit akarnak? Más országban úgy repültek volna a válogatón..de persze ez csak magyarország, itt az a lényeg hogy kék legyen a haja, meg úgy énekeljen mintha a Sátánt idézné meg.
2017. október 09. 16:58 #42
ginredmayne
ginredmayne
visszatérő vendég

StátuszMoulin Rouge!
Hozzászólás: 262
Azonosító: 241404
Idézet (rensiik @ 2017.10.09. 16:54)
Szörnyű. Vicc az egész. Ez vagy egy béna forgatókönyv szerint van, vagy pedig tényleg ilyen idióta a 4 ''mentor'' 
Tegnap láttam egy brit X-faktor válogatót, ahol egy nő énekelt kb. úgy, mint a magyar x-faktoros győztesek, Simon Cowell pedig leállította, mert szerinte unalmas volt. Hát akkor ezek a versenyzők mit akarnak? Más országban úgy repültek volna a válogatón..de persze ez csak magyarország, itt az a lényeg hogy kék legyen a haja, meg úgy énekeljen mintha a Sátánt idézné meg.

beer.gif
2017. október 09. 17:01 #43
Petrussh
Petrussh
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 124428
Nekem csak annyi kifogásolni valóm van hogy a lányok csapata valami borzalom egyedül Serena az aki jó és ő se azért van ott mert a mentora akarta hanem a többiek...Viola hányszor elvérzett már?! és mégis ott van??!! Bogi meg Szandra 1000x jobb volt....a Bettina se fog sokáig bent maradni....a 25+ csoportban a Péter minek kellett oda??!! helyette inkább a Dezső kellett volna....és őszintén Alex Fikázta a Puskást amiért a fura fazonokat tovább vitte és Alex mit csinál de tényleg??!!...
2017. október 09. 17:01 #44
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
nagyon ritkán néztem, alig láttam 1-2 produkciót, de facebookon mindig elolvasom az emberek kiakadását a mentorokra. biggrin.gif
2017. október 09. 17:49 #45
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Elég vicces most ez az egész x faktor..
Egyáltalán nem a tehetséget nézik már és ez egyáltalán nem szimpatikus számomra.
Tisztára, mintha meg lenne rendezve az egész.. Mondjuk jó lenne, ha olyan mentorok lennének, akik értenek is ehhez a munkához.
Egy emberben vagyok biztos, hogy neki aztán van hangja és rohadt tehetséges, az pedig ez a Serena. Ennyit erről.
2017. október 09. 17:52 #46
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Hozzászólás: 567
Azonosító: 205328
Megvan a véleményem az idei X-Faktorról... Mindegyik kategóriából egyetlen személy/zenekar van, akire azt mondom, hogy ér valamit. A válogatókon az idei felhozatal egyszerűen borzalmas volt, mindenki csak bohóckodni ment fel a színpadra, egy értelmes produkció nem volt (tisztelet a kevés kivételnek)... A lányok kategóriába szerintem csak azért lett Viola bevéve, mert Byealex szánalmat érzett iránta. Bettina bevételét még jobban nem értem, mert ő sem volt ám egy nagy szám! Sokan támadják Byealexet, meg is értem ezeket az embereket, nem is védeni akarom, de azért Puskás Peti és Radics Gigi is ugyanolyan rossz döntéseket hozott egyes esetekben! Gulyás Rolandnak, Ricco & Claudia-nak és Serena-nak szurkolok a legjobban!
2017. október 09. 17:54 #47
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Hozzászólás: 567
Azonosító: 205328
Ja, és ezzel a tanárral egyáltalán nem értek egyet, akkor maradt volna Snezi, bár az sem volt jobb, csak egy fokkal...
2017. október 09. 17:56 #48
Nuti
Nuti

Státuszdanger! mouth operates faster than brain
Hozzászólás: 775
Csatolások: 216
Azonosító: 263544
Nagyon ritkán nézem néha nézem néha nem. De a lányoknak örülök smileeee.gif Szurkolok nekik. A mentorokat még mindig nem imádom (se szeretem) elviselem, de ha "FÉLEK TŐLED" beszólást hagyjuk már. Köszönöm biggrin.gif
2017. október 09. 18:22 #49
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
Ez az Alex olyan egy idióta! Nem volt érvényes a többi lánnyal szemben hogy Violát juttatta tovább! Én szívem szerint Serenát, Bogit és a cigány lányt [ bocsi a kifejezésért csak nem tudom a nevét] juttattam volna tovább!
2017. október 09. 18:53 #50
audreyzz
audreyzz
visszatérő vendég

StátuszREPUTATION IS MY DRUG
Hozzászólás: 123
Azonosító: 257475
Serena, Bettina és London Kids !! ♥
2017. október 09. 18:55 #51
audreyzz
audreyzz
visszatérő vendég

StátuszREPUTATION IS MY DRUG
Hozzászólás: 123
Azonosító: 257475
Egyébként az elején bírtam Violát, de tényleg nem tudott semmi jót hozni, csak Alexnek bejön a stílusa, ezért vitte tovább. Nem hiszem, hogy tudja teljesíteni majd a szintet, amit elvár tőle, tehát valószínűleg nem bírja majd sokáig... De meglátjuk, hátha lesz belőle valami.
2017. október 09. 19:42 #52
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Itt az élő showba bejutottak képviselnek olyan szintet, mint külföldön az előválogatón szereplő magamutogató bohócok...
2017. október 09. 19:45 #53
- törölt felhasználó -    
Mondjuk ez után a zsűri után nem vártam mást. Szemét rohog.gif
2017. október 09. 20:33 #54
Chinami
Chinami
új tag

StátuszAsd
Hozzászólás: 8
Azonosító: 266415
Gigi kategóriája az ahol úgy nagyjából egyetértettem a döntéssel és semmi kivetnivalóm nem volt a dologban.

A Laci féle brigádból a London Kids gyenge, elsők között fognak szerintem kiesni de különösebb gondjaim amúgy itt sincsenek. Habár a Florian Kvinttnek szurkoltam kezdetben de ahogy lereagálták már azt a szituációt is hogy nem az első 2 között lettek kiválasztva.. aztán kieséskor az a hiszti meg a másik csapat alázása. Ez egy verseny, tudni kell veszíteni és emelt fővel távozni ahogy többen tették. Itt ez nekik nem ment és itt veszett el az a szimpátia ami feléjük a részemről megvolt. laugh.gif. Amúgy Ricco és Claudia a legjobbak ez kétségtelen.

Alex választását sokan nem értik és én sem. Semmit nem ér az egyéniség ha hangilag szinte 0 az illető. Hamár ennyire egyéniséget akart elég lett volna 1. Még Bettina úgy okéé, ő valahogy érdekesebb, a maga műfajában igazából ügyes. Nade a Viola.. semmi különösebb tehetség nem fedezhető fel abban a lányban, simán szokatlan a külseje és ennyi. Serenával nincs gond, az egyetlen aki tud énekelni igazából a 3-ból.

Puskás Peti meg magának köszönheti a gyenge felhozatalát rohog.gif . Egyedül a Dani az akinek örültem és akinek a bejutásáért szurkoltam. Én azt gondolom hogy az opera itt nem sokáig tudja megállni a helyét szóval ha az élőben is csak azzal akar szerepelni akkor szerintem nem marad sokáig versenyben. A Hegedűs Péter meg egy vicc, de le merném fogadni hogy trollkodásból tolni fogják előre még az élő showban is xD. Csak azt sajnálom aki általa esik ki.
2017. október 09. 21:01 #55
evelyn125
evelyn125

StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
Giginél nagyjából egyet értek, de Norbi helyett a másik srácot látnám szívesebben
Peti csapata szar ahogy van, Dani az egyetlen aki ide való
Alexot inkább nem is kommentálom, aki ''átlagos'' az kiesik, csak furának kell lenni és tovább juttat, nem baj ha nem tudsz énekelni, felháborító, hogy Viola miatt kiesett Bogi
Laci csapatával egyet értek, orultem, hogy a London Kids jutott tovább, Gigi meg szégyen volt amit csinált, nem jutott el az agyáig hogy ha 2en akarják a London Kids-et akkor neki engedni kell, érdekes hogy Lacinál fontos volt neki hogy az jusson tovább akit Laci szeretne de Alexnél simán kirakta a Bogit, pedig Alex inkább Bogit választotta volna Serena helyett
Nagyon gáz ez az évad
2017. október 10. 08:32 #56
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
Hozzászólás: 485
Azonosító: 170369
Én úgy tudtam, hogy ez egy énekverseny. Violát bevinni az élőműsorba, a legnagyobb hiba volt. Az a baj ezzel a csajjal, hogy hiába a tetkó, piercing, stb..., függetlenül mindentől, nem tud énekelni, nincs hangja, nincs egyénisége, buta, mint a tök. Aki nem tud két sort megtanulni és elénekelni a válogatón, annak eleve nincs helye az élő showban. Tehetségtelen, süket kis csaj, akinek még önkritikája sincs. Ő nem lázadó, nem érdekes, egyszerűen csak nincs neki túl sok agya. Nem attól lesz valaki érdekes, különleges, hogy tele van tetoválva, meg zöld a haja. Ha Violának egy kis agya, akkor most magától feladná a versenyt. Írhatnám, hogy a mentorának be se kellett volna válogatni, de az az igazság, hogy a ByeAlex sem egy okos pasas, szóval nem is lehetett tőle mást várni. Nem tudott meglepit okozni azzal, hogy továbbvitte ezt a suttyó kiscsajt.
2017. október 10. 11:14 #57
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Szerintem az idei Xfaktor katasztrófa
2017. október 10. 18:19 #58
- törölt felhasználó -    
Nem lesz egy jó ez az élő show bár mit is várhatnánk a zsűri is még szinte kezdő.
2017. október 10. 20:29 #59
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Azt hiszem, az idei x-Faktort kihagyom. Szerintem eddig ez a széria a legrosszabb, egyszerűen katasztrofális. Bár a válogatókat nem néztem, csak egy-két produkcióba néztem bele, de egyáltalán nem bánom, hogy kihagytam.
A zsűri pedig valami vicc, de komolyan. Puskás Petivel nincs bajom, őt bírom, de amilyen embereket választott.. hát, mit ne mondjak. Gigi sosem volt szimpatikus, komolyan, mást nem találtak Tóth Gabi helyére? Mondjuk őt sem bírtam, de inkább ő.. ByeAlex-ről inkább nem is mondok semmit, Gáspár Laci szintén nem izgat.
A régebbi szériák sokkal jobbak voltak, és őszintén szólva nekem hiányzik a képernyőről Istenes Bence, imádtam a srácot, és sajnálom, hogy már nem ő vezeti a műsort. Na, meg a régi zsűri is jobb volt - habár őket sem bírtam valamiért.
2017. október 11. 03:35 #60
- törölt felhasználó -    
Kár, hogy Magyarországon már nem számít a minőség.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

ByeAlex ByeAlex 712.