Kylie Jenner lenyúlta Madison Beer ötletét új kollekciójával: az énekesnő ezt nem nézi csöndben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madison Beertől is lopott Kylie Jenner! Összeveszett a két sztár
2017. október 08. 14:38
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ez a két lilára festett "összehasonlításos" szem mit bizonyít? Volt valami hivatalos megállapodás vagy csak beszélgettek? Ha én kifestem lilára a szememet egy noname márkával, és alávágom harmadiknak, akkor én is állíthatom hogy tőlem is lopott Kylie?
Nem tartom túl sokra Jenneréket, de ki a t.köm ez a Madison Beer?!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. október 08. 15:23
Az effajta smink már a hetvenes években is divat volt, ne fárasszon már.
2017. október 08. 20:09
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Most azon pattog, hogy Kylienak jobb az ízlése? Sajnálom, de nekem ez jött le belőle. Hogy Madison is egyre híresebb akar lenni, csakhogy neki nem jön be. Ezért persze akadjunk ki mindenre. Bármikor kifestheti lilára a szemét akárki, mégse beszéltek előtte Kylival.
2017. október 08. 21:30
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
NA NE
rajtam is lila volt
Ezek lopnak tőlem!!
Fel fogom az egész Jenner familiát jelenteni
rajtam is lila volt
Ezek lopnak tőlem!!
Fel fogom az egész Jenner familiát jelenteni
2017. október 09. 07:28
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Szuperszőlő, adom
2017. október 09. 08:13
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Én is röhögnék ezen, ha nem lett volna már vagy fél tucat lopási pere. Hihetetlen, hogy egy ennyire gazdag ember lopni "kényszerül" ahelyett, hogy mondjuk kifizetné a fotóst, ahonnan lopta pl. a logó ötletet is. olcsóbban és botránymentesen úszná meg.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.