Úgy néz ki, Billie Jean új szeretőre talált: ez a férfi kiköpött mása a poplegendának, Michael Jacksonnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez a srác kiköpött mása Michael Jacksonnak: teljesen kiborult az internet
2017. október 08. 14:20
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szóval azt állítja, ő előbb nézett ki így, mint az igazi MJ - hiszen neki nem volt műtéte, de MJ-nek tudtommal igen különféle okokból kifolyólag - . Azért kíváncsi lennék néhány gyerekkori fotójára. : D A csipkelődést félretéve, tényleg nagyon hasonlítanak szerintem. Ha nem tudnám, mi történt MJ-vel, simán kérnék tőle egy aláírást vagy egy közös képet. : o
2017. október 08. 15:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Hana-chanxX @ 2017.10.08. 14:20)
Szóval azt állítja, ő előbb nézett ki így, mint az igazi MJ
Nem állítja, de ha állítaná is, fele annyi idős a csávó, amúgy meg...
... hozza valaki gyorsan a felmosórongyot, mert kiborult az internet. Csak azt nem tudom, hogy mikor borult ki, mert már minden hírportál cikkezett róla, évekkel ezelőtt. Sőt, Magyarországon is fellépet pár éve. Valahol lassú úgy látszik az internet avagy, egy újszülöttnek minden vicc új.
1 felhasználónak tetszik:
catseyesh
2017. október 08. 15:42
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
_ToTo_ ohh, én ennyire nem néztem utána a pasinak, köszi az infót.
2017. október 08. 17:38
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Szerintem áteshetett egy kisebb plasztikai műtéten.
2017. október 08. 21:36
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Azta ! O.o Ikrek ! *-*
2017. október 08. 22:07
Idézet (_ToTo_ @ 2017.10.08. 15:41)
Csak azt nem tudom, hogy mikor borult ki, mert már minden hírportál cikkezett róla, évekkel ezelőtt. Sőt, Magyarországon is fellépet pár éve. Valahol lassú úgy látszik az internet avagy, egy újszülöttnek minden vicc új.
Akkor jól emlékeztem, hogy én láttam már valahol a pasit... Jó pár éve valami műsorban, vagy videóban, már nem is tudom.
2017. október 09. 15:36
|
|
DorinaMMER14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 267178 offline
|
én is hallottam már erről
2017. október 09. 19:38
Ez nem újdonság... De tagadhatatlan, hogy félelmetes a hasonlóság
Akik szerint viszont ez a fickó Michael, aki "eljátszotta a halálát és saját magát imitálja most" azok hová tették az eszüket? Azóta, hogy meghalt jó pár év telt el, a csávónak sokkal idősebbnek kellene lennie...
Akik szerint viszont ez a fickó Michael, aki "eljátszotta a halálát és saját magát imitálja most" azok hová tették az eszüket? Azóta, hogy meghalt jó pár év telt el, a csávónak sokkal idősebbnek kellene lennie...
2017. október 30. 12:24
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
De csúnya xDDD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.