Az énekesnő örül annak, hogy nem annyira híres, mint például Britney vagy Xtina.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pink nem tartja magát híresnek
2017. október 08. 12:16
Szerintem 35 után is be tutsz kerülni a top 10-be volt már rá példa.
2017. október 08. 12:47
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Pink új dala, a What About Us, nemrégiben került be a top 10-be az US rádióban, így valaki szólhatna neki, hogy a helyzete pozitív irányt vett!
Nagyon tetszik ez a zárás. és nagyon igaz!
Szerintem van annyira ismert, mint britney, s szerintem sokkal több száma ismertebb, mint xtinának!
Imcsizem Pinkcsit!!!!
Nagyon tetszik ez a zárás. és nagyon igaz!
Szerintem van annyira ismert, mint britney, s szerintem sokkal több száma ismertebb, mint xtinának!
Imcsizem Pinkcsit!!!!
2017. október 08. 16:58
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Valamilyen szinten igaza van. Egy bizonyos kor felett igencsak elkezdik leépíteni a női előadókat, és erre jó pár remek példa van. Pl most, hogy Katy is idősebb egy kicsit mint az legtöbb énekesnő, jócskán kevesebb figyelmet kap, és nem csak azért mert a számai gyengébbek, régen az ezeknél sokkal rosszabb számait is többet játszották. Be tudsz kerülni a top 10-be, oké, de azért az nem akkora dolog, sokszor többet érdemelnének a dalok, de ugye jönnek az újabbak, és inkább rájuk építenek, mert hát ugye róluk még sokat le lehet húzni
ebbe meg rohadtul igaza van
Idézet
Volt egy beszélgetésem a csapatommal. Mondták, készüljek fel arra, hogy 35 felett nem játszanak női énekesnőket a top 10-ben. Persze, kivétel, ha Beyoncé vagy
Forrás: http://starity.hu/magazin/71065-pink-nem-tartja-magat-hiresnek/#ixzz4uveTyRuZ
Forrás: http://starity.hu/magazin/71065-pink-nem-tartja-magat-hiresnek/#ixzz4uveTyRuZ
ebbe meg rohadtul igaza van
2017. november 04. 18:47
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
én csak Pinket hallgattam a megemlített énekesek közül...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: