Itt az október, így íme 15+1 alulértékelt, vérfagyasztó horrorfilm (18+)
2017. október 07. 23:13
Úú a Hush tényleg nagyon jó. A többit még nem láttam, de van közte pár ami jónak tűnik:)
2017. október 07. 23:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Deborah Logan pokolra szállása c. filmmnek nagyon para a képe
de a last shift sem piskóta. a Hush fenn van a listámon, nagyon felkeltete az érdeklődésem.
Köszi a cikket, pár film még felkerül így a listámra.
Köszi a cikket, pár film még felkerül így a listámra.
2017. október 07. 23:46
Az It Follows inkább nevetséges, mintsem ijesztő. A Mártírok jó, viszont én a Barlangot beleírtam volna.
2017. október 08. 09:08
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
It follows, most komolyan?
Az a film nagyon gáz, már-már vicces. A Grave Encounters érdekes lenne alapból, de nincs benne semmi csavar, a vége meg elcsépelt. Az 1408, na az tényleg jó, nekem legalábbis tetszett. A többit nem nagyon ismerem, valamelyiket biztosan megnézem majd.
2017. október 08. 09:32
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Nekem a Hush tetszett meg a hívatlan vendég is. A Mirrors talán a maga idejében jó volt, nemrég néztem meg és nem jött már be. Az Eden lake jó, de én nem bírom a slasher horrort, sajnáltam a szereplőket. A Mártírokat pedig csak annak ajánlom, aki odáig van a torture horrorokért. Én megnéztem és úgy éreztem magam utána, mintha találkoztam volna egy dementorral, semmi jókedv nem maradt bennem. A francia horrorok nagyon hatnak a lélekre, ilyen szempontból jobb az amcsinál, épp ezért rosszabb is. Nem bírom. Az 1408-at viszont megnézem, ha már ilyen sokan ajánljátok.
2017. október 08. 11:16
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Az 1408 a legeslegjobb horrorfilm ever. A többi felsorolt közül csak a Tükröket láttam, helyenként elég félelmetes.
2017. október 08. 11:21
alig várom már a Halloweent
egyébként nagyon jóó cikk lett
egyébként nagyon jóó cikk lett
2017. október 08. 16:59
Az 1408 inkább pszichológiai, mint horror, viszont hatalmas film, elgondolkodtatja a nézőt. De hiszen King könyve alapján készült, mit várunk tőle?
A Deborah Logan meg a Valaki követ viszont elég gyatrára sikerült.
A Távozz tőlem Sátán pedig kissé ördögűző beütése, de szintén elgondolkodtat. Nekem tetszett.
A Deborah Logan meg a Valaki követ viszont elég gyatrára sikerült.
A Távozz tőlem Sátán pedig kissé ördögűző beütése, de szintén elgondolkodtat. Nekem tetszett.
2017. október 09. 13:04
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Hush- zseniális csavarokkal van megspékelve, nagyjából végig leköti a néző figyelmét, minimálisan vontatott.
Deborah Logan pokolra szállása- Found footage azaz kézi kamerás horror, érdekesen van felépítve szerintem, de csak a műfaj kedvelőinek ajánlanám.
Grave Encounters- szintén kézi kamerás, de a kategóriában az egyik legjobb.Egyébként van második része is.
You're Next- Hívatlanok stílusú. Nyomasztó thriller féle, a listáról talán a Hush-hoz hajazz.
Távozz tőlem, Sátán!- Klasszikus sátán, ördögűzős film, szerintem nem ijesztő de jó film.
Úgy fent, mint lent- Na ez komolyan megéri a figyelmet, hihetetlen sztorija van és ha nem is az ijesztegetés a fő célja zseniális. Gondolkodni kell rajta. Amúgy kézi kamerás. Nagyon hasonlít hozzá a Piramis és az Alagút című film.
It Follows- Egyszer megnézhető, de csodát ne várjunk tőle. Minimális a borzongás, aki nem szereti a horror filmeket nyugodtan nézze meg.
Hívatlan vendég- Hatalmas csavar a végén. De rettenetesen vontatott az eleje. Egyszer mindenképp megnézhető.
Tükrök-Rám nem volt nagy hatással. Bár klasszikusnak mondható, vannak benne durva jelenetek. Szintén van folytatása.
A többit is megnézem még ma
Deborah Logan pokolra szállása- Found footage azaz kézi kamerás horror, érdekesen van felépítve szerintem, de csak a műfaj kedvelőinek ajánlanám.
Grave Encounters- szintén kézi kamerás, de a kategóriában az egyik legjobb.Egyébként van második része is.
You're Next- Hívatlanok stílusú. Nyomasztó thriller féle, a listáról talán a Hush-hoz hajazz.
Távozz tőlem, Sátán!- Klasszikus sátán, ördögűzős film, szerintem nem ijesztő de jó film.
Úgy fent, mint lent- Na ez komolyan megéri a figyelmet, hihetetlen sztorija van és ha nem is az ijesztegetés a fő célja zseniális. Gondolkodni kell rajta. Amúgy kézi kamerás. Nagyon hasonlít hozzá a Piramis és az Alagút című film.
It Follows- Egyszer megnézhető, de csodát ne várjunk tőle. Minimális a borzongás, aki nem szereti a horror filmeket nyugodtan nézze meg.
Hívatlan vendég- Hatalmas csavar a végén. De rettenetesen vontatott az eleje. Egyszer mindenképp megnézhető.
Tükrök-Rám nem volt nagy hatással. Bár klasszikusnak mondható, vannak benne durva jelenetek. Szintén van folytatása.
A többit is megnézem még ma
2017. október 09. 18:09
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Én a Mártírok után alig bírtam aludni... Beteg egy film, de izgalmas is. 1 percig nem lehet unatkozni rajta. Én csak 1x láttam, de elég is volt egy életre.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: