Közeleg a halloween, és nem tudod, mit nézz a barátaiddal? Hadd segítsünk a döntésben!
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Itt az október, így íme 15+1 alulértékelt, vérfagyasztó horrorfilm (18+)
2017. október 07. 18:51
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Azt hittem lesz olyan is közte, amit még nem láttam...
2017. október 07. 19:18
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Az Eden-tó az óriási film lett,de nem egy vérfagyasztó horror,inkább durva dolgok vannak benne,nem ijesztő.A tükrök sem rossz,de az sem para.
A Hívatlan vendég elég fúra film,szóval nem igazán jött be.A valami követ még fúrább,tehát... A Mártírok és a Hush pedig egyáltalán nem tetszett.A többit nem ismerem,max. hallottam róluk.
Ami tényleg parás horror az a Sinister,ami 2 részes.
A múltkor pedig soroltam már fel több nagy kedvencemet pl. a vadász, az Insidious (3 részes,de lesz 4. is), a Menekülj (2 részes), a Barlang (ez is 2), a Varázsgomba, a Vaksötét, A Texasi láncfűrészes (2003-as változata), a Rémségek háza (Asylum) stb. Ezek közül se mindegyik "vérfagyasztó" horror,de merrem állítani,hogy közelebb állnak ahhoz!
Nem értettem,miért 18-as cikk,de mindegy.
A Hívatlan vendég elég fúra film,szóval nem igazán jött be.A valami követ még fúrább,tehát... A Mártírok és a Hush pedig egyáltalán nem tetszett.A többit nem ismerem,max. hallottam róluk.
Ami tényleg parás horror az a Sinister,ami 2 részes.
A múltkor pedig soroltam már fel több nagy kedvencemet pl. a vadász, az Insidious (3 részes,de lesz 4. is), a Menekülj (2 részes), a Barlang (ez is 2), a Varázsgomba, a Vaksötét, A Texasi láncfűrészes (2003-as változata), a Rémségek háza (Asylum) stb. Ezek közül se mindegyik "vérfagyasztó" horror,de merrem állítani,hogy közelebb állnak ahhoz!
Nem értettem,miért 18-as cikk,de mindegy.
2017. október 07. 19:21
Örülök ennek a cikknek, ma meg is nézek egyet közülük.
A Mártírok fantasztikus egy film, meghökkentő. Ahogy az 1408 és az Eden Lake is nagy kedvecem. A Valami követ pedig egy egyszer nézhetős film, de tetszett.
A tükrökért sose voltam oda, mindig elaludtam rajta.xd
A Mártírok fantasztikus egy film, meghökkentő. Ahogy az 1408 és az Eden Lake is nagy kedvecem. A Valami követ pedig egy egyszer nézhetős film, de tetszett.
A tükrökért sose voltam oda, mindig elaludtam rajta.xd
2017. október 07. 19:36
A hívatlan vendég nagyon jó film, egy hihetetlen nagy váratlan fordulattal a végén. A tükrök is jó, vagy éppen a Grave Encounters. Bár én írtam volna még a Rec-ről is. Az is elég jó horror
2017. október 07. 20:12
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Mindegyiket láttam. Az It follows, a You're next, 1408 és az Eden Lake tök jó volt, a Grave Encontrounters és a Deborah Logan elment, a Mártírok pedig szerintem pont nagyon túlértékelt, horror körökben nagyon népszerű, ahogy egyékbént ezek mind tök népszerűek horror-fanok között.
2017. október 07. 20:16
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Miért is alulértékeltek?
A Grave Encounters az egyik legkultikusabb kamerás horror, az It Follows az egyik leghájpoltabb horror a tinik körében, a Hush meg alapból túl van hájpolva.....szóval tényleg nem értem honnan jött ez a cikk....
A Grave Encounters az egyik legkultikusabb kamerás horror, az It Follows az egyik leghájpoltabb horror a tinik körében, a Hush meg alapból túl van hájpolva.....szóval tényleg nem értem honnan jött ez a cikk....
2017. október 07. 20:18
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Látszik amúgy mindenkinek más az ízlése horror terén, mert szerintem az It Follow épp hogy nevetséges volt, komolyan az egyik legszánalmasabb film amit végig kellett szenvednem....
2017. október 07. 20:19
Komolyan azt hiszitek, hogy ezek a semmit mondó cikkek és a Kardashianékról szóló semmik, majd kárpótolják az emberekben az értéket?
2017. október 07. 20:27
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Van pár jónak tűnő film amit biztos megfogok nézni! Remek cikk lett!
2017. október 07. 20:35
Idézet (alltimelover @ 2017.10.07. 20:18)
Látszik amúgy mindenkinek más az ízlése horror terén, mert szerintem az It Follow épp hogy nevetséges volt, komolyan az egyik legszánalmasabb film amit végig kellett szenvednem....
Pontosan ugyanígy vagyok. Az It Follow amennyire hypeolt (ezért nem is értem mit keres ebben a cikkben) annyira szar.
2017. október 07. 20:52
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Huhh!! Nagyon szeretem a horrorokat és van is pár, ami felkeltette az érdeklődésem, szóval biztos megnézem! Jó cikk lett, köszi!!
2017. október 07. 21:31
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
1408 az egyik kedvenc filmem:D
2017. október 07. 21:35
|
|
WildSideúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.14. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 253195 offline
|
Jómagam nagy horror rajongó vagyok. Ezek közül a Last Shift az első ilyen filmek között volt, amit láttam és nekem tetszett, ötletes volt és kellően ijesztő. A Mártírokat pedig nem is nevezném horrornak. Inkább lélekölőnek.
2017. október 07. 21:35
A Deborah Logan és a Grave Encounters szerintem nem volt rossz film, a Távozz tőlem Sátán!-tól pedig sokkal többet vártam.
A Tükrök akkoriban jött ki, mikor még nem nézhettem horror filmeket, vagy legalábbis ezt nem engedték, hogy megnézzem, de az előzetestől nem tilthattak el és a mai napig emlékszem mennyire féltem utána a tükröktől.:'D Még mindig látom magam előtt azt a jelenetet, ami benne volt a videóban, szóval azt a filmet soha nem szeretném megnézni.
A Tükrök akkoriban jött ki, mikor még nem nézhettem horror filmeket, vagy legalábbis ezt nem engedték, hogy megnézzem, de az előzetestől nem tilthattak el és a mai napig emlékszem mennyire féltem utána a tükröktől.:'D Még mindig látom magam előtt azt a jelenetet, ami benne volt a videóban, szóval azt a filmet soha nem szeretném megnézni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: