Az egyetlen jobb a szerelemnél maga a folyamat. Minden újnak érződik, még nem vagy biztos az érzelmeidben, pedig már teljesen belopta magát a gondolataidba.
A teljes cikkhez kattints ide!
18 jel arra, hogy szerelmes vagy
2017. október 07. 15:09
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
http://starity.hu/magazin/62123-12-jel-hogy-szerelmes-vagy/
itt még csak 12 jel volt
tudtam én, hogy olvastam én ezt már xD
itt még csak 12 jel volt
tudtam én, hogy olvastam én ezt már xD
2017. október 07. 16:16
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Csak az a baj, hogy a felsorolt pontok egy része a párkapcsolatról szól, pedig a szerelem és a párkapcsolat nem mindig jár együtt. Attól, hogy valaki szerelmes, még nem biztos, hogy egy párt is fog alkotni a kiszemeltjével.
2017. október 07. 17:55
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Idézet (ScreamQueen @ 2017.10.07. 16:16)
Csak az a baj, hogy a felsorolt pontok egy része a párkapcsolatról szól, pedig a szerelem és a párkapcsolat nem mindig jár együtt. Attól, hogy valaki szerelmes, még nem biztos, hogy egy párt is fog alkotni a kiszemeltjével.
Adom!
2017. október 08. 20:14
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Úgy emlékszem ebbe a cikkbe belefutottam már valamikor, de sebaaaj:D
2017. október 10. 21:39
|
|
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline
|
Idézet (ScreamQueen @ 2017.10.07. 16:16)
adom
2017. október 13. 23:56
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
ScreamQueen: Ezzel nem teljesen értek egyet. Amíg nem vagy együtt valakivel, de úgy érzed szerelmes vagy belé, azt szerelemnek hívod, de mikor együtt vagy valakivel és belé vagy szerelmes, rájössz, hogy az az igazi szerelem, bár ez csak ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni..nyilván én is szerettem olyat, akivel nem jártam, csak azt akarom elmagyarázni, hogy Ég és Föld a különbség, de hát erre van a jól ismert "Végtelen és végtelen között van különbség" kifejezés
2017. október 14. 01:27
|
|
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline
|
hmmmm....szerintem a szerelem ott kezdodik hogy nem varunk egymástol cserebe semmit
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: