Érkezik a 13 okom volt folytatása hamarosan: az új évad más megvilágításba helyezi a történteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
13 okom volt 2. évada nagyon elgondolkoztató lesz
2017. október 07. 12:10
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Már várom ! ^^
2017. október 07. 13:00
Szerintem már az első évad is meglehetősen elgondolkodtató volt. Sajnos nem mindenkinek egyértelmű, hogy a szavak is ugyanúgy tudnak fájni, mint egy pofon, és legalább a 13RW rávilágított erre, ha már maguktól nem jöttek rá.
Amúgy ki az a Cole?:'D Benne van a cikkben, de én komolyan nem emlékszem ilyen nevű karakterre.
Amúgy ki az a Cole?:'D Benne van a cikkben, de én komolyan nem emlékszem ilyen nevű karakterre.
2017. október 07. 20:16
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Alig várom. ^^ Mondjuk az első évad is elgondolkodtató volt.
2017. október 08. 10:19
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Juj, de várom már! Mondjuk számomra az első évad is eléggé elgondolkodtató volt.
2017. október 16. 22:16
Szerintem az első évad is eléggé elgondolkodtató volt, de most már még kíváncsibb vagyok, mind eddig. Nagyon várom már az új részeket.^^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: