Májusban történt a tragédia, ami magát Arianát is megrázta, de összeszedte magát és folytatta turnéját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande nyilvánosságra hozta, miért nem törölte fellépéseit a manchesteri terrortámadás után
2017. október 06. 10:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. október 06. 11:32
Örülök neki hogy nem hagyta abba és hogy ilyen erős volt.
2017. október 06. 14:24
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Jól tette, ha lemondta volna a turnét, az azt jelképezte volna, hogy a terrorizmus győzött. Így viszont inspiráló üzenete volt a turnéjának, tisztelem ezért
2017. október 06. 15:14
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Én biztos nem tudtam volna ilyen jól kezelni a helyzetet, mint ahogyan ő, a hozzáállása jól mutatja milyen erős és intelligens nő Ariana. Minden tiszteletem az övé
2017. október 06. 17:18
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nagyon tiszteletre méltó hogy ezt így végigcsinálta. Nagyon nehéz lehetett a következő koncerten színpadra állni, de ő mégis megtette, nagyon bátor volt és kimondhatatlanul büszke vagyok rá♥
2017. október 06. 18:12
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Egyre és egyre szimpatikusabb Ariana nekem. Tényleg elképesztő, hogy mindazok után, amin lelkileg keresztül ment, még folytatta és ugyan úgy pörgött. Komolyan tiszteletre méltó és erős nő lett belőle.
2017. október 07. 18:46
|
|
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline
|
Hatalmas respect Arianának és a csapatának, hogy egy ilyen trauma és borzalmas veszteség után még végig tudték csinálni.
Megnéztem az Ariana által rendezett ONE LOVE MANCHESTER koncertet és leírhatatlan mit éreztem miközben néztem. Nagyon erős lány és becsülendő az olyan ember, mint ő.
2019. március 05. 07:15
|
|
AriFanPageúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 271716 offline
|
Egy fantasztikus és egy nagyon erős lány! Jól döntött, de közbe meg fájhatott is szegénynek. De a zene teszi boldoggá.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: