Taylor Swift ismét bizonyította, hogy helyén van a szíve: kedves gesztust tett a rendőrség irányába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Virágot küldött Taylor Swift a rendőrségnek a Las Vegas-i lövöldözés után
2017. október 04. 11:25
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Minden oldalon kb azt írják, hogy terrortámadás volt, mert a hírességek ugy posztoltak hogy "terrorism",de ez nem feltétlen a támadást jelenti... A foszer szimplán egy elmebeteg volt
Taylortol meg irto rendes amit tett... Mondhatnak ra mindent de azt nem hogy nincs aranyból a szive
Taylortol meg irto rendes amit tett... Mondhatnak ra mindent de azt nem hogy nincs aranyból a szive
2017. október 04. 11:49
Idézet (Hoxa18 @ 2017.10.04. 11:20)
Off: Én úgy tudom, ez nem terrortámadás volt. A fószernek semmilyen kapcsolata nem volt terrorszervezetekkel!
Idézet (BeccaBee @ 2017.10.04. 11:25)
Minden oldalon kb azt írják, hogy terrortámadás volt, mert a hírességek ugy posztoltak hogy "terrorism",de ez nem feltétlen a támadást jelenti... A foszer szimplán egy elmebeteg volt
Megtennétek a világnak és magatoknak is azt az apró szívességet, hogy utána néztek a terrorizmus fogalmának?
2017. október 04. 13:31
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Többek között errol is tanulok az egyetemen. Es a terrorizmus es a terrortámadás nem ugyanaz.
Te nézz utana hogy mit írsz es mi mit írunk, mert speciel en a terrortámadásrol irtam nem pedig a terrorizmusrol.
A ketto nem ugyanaz
Te nézz utana hogy mit írsz es mi mit írunk, mert speciel en a terrortámadásrol irtam nem pedig a terrorizmusrol.
A ketto nem ugyanaz
2017. október 04. 19:31
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
Szép volt Taylortól
2017. október 04. 20:58
Kövezzetek meg, de szerintem ez a leányzó a legtöbb dolgot, köztük ezt is a hírnévért csinálja. Most adta ki az albumát, szóval...
2017. október 31. 17:18
|
|
swiftiegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 264381 offline
|
Ebben is már csak a rosszat látják az emberek? Hát nem tudom kikkel van itt a baj. Amúgy szerintem ez aranyos volt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: