Megosztotta, hogyan szabadult meg aknéjától: 22 ezer követőt szerzett vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megőrül ezért a lányért az Instagram: elmondta, hogy szabadult meg az aknéjától
2017. október 04. 10:36
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Azt hittem valami jó kis házi praktikát ír le. 6 hónap alatt maguktól is elmúlnak, de így is heges maradt az arca, és inkább az-az ami zavaró
2017. október 04. 11:00
Nem tudom mennyi idős a csaj, de ha már nem tinédzser és még mindig pattanásos, akkor nem bőrgyógyászhoz kell menni, hanem rendes orvoshoz, mert a hormonok a hibásak.
Egyébként ez megint egy semmitmondó cikk lett.
Egyébként ez megint egy semmitmondó cikk lett.
2017. október 04. 11:55
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Jók az ilyen gyógyszerek, mert tényleg hatnak (az egyik barátnőm is szedte huzamosabb ideig), azonban arról soha senki nem beszél, hogy milyen mellékhatásai vannak és hogy hosszú távon miféle károkat okoz a szervezetben, például a májban.
2017. október 04. 12:04
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Nekem is pontosan ilyen volt az arcom, mint a 3. képen. Mindent próbáltam, de nem akartak elmúlni, így bőrgyógyász segítségét kértem, aki gyulladás csökkentőt és kenőcsöt írt fel, ami 1 év alatt rendbe hozta az arcomat. De volt olyan is ,hogy majdnem egy cseresznye mag méretű volt, de az is már a múlté.
Szerintem hasznos cikk, mert nem mindenkinek makulátlan az arca és a rossz oldalát is meg kell ismerni.
Szerintem hasznos cikk, mert nem mindenkinek makulátlan az arca és a rossz oldalát is meg kell ismerni.
2017. október 04. 12:06
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Egyetértek Ramio. Sajnos mindenre gyógyszert írnak már mert addig se kell további kivizsgálásokra küldeni vagy foglalkozni a betegekkel. Többet árt mint használ a legtöbb.
2017. október 04. 12:11
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Alexaaa09 nincs nagyon igazság alapja,amit mondasz. Engem is vérvételre, fogászatra, fül-orr gégészetre küldtek, hogy kiderítsék mi is a bajom, hogy ilyen csúnya. Nem találtak semmit, ami okozhatná. Inkább orvos függő, hogy kezeli a betegét.
2017. október 04. 15:31
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Saját tapasztalatomat osztottam meg. Te jól jártál azonban nekem mindig csak gyógyszert akartak írni egyszer nem küldték el további kivizsgálásokra és ez nem csak velem van így sok barátom tapasztalta ugyanezt. Örülök hogy neked jó tapasztalataid vannak de mindenki magából indul ki.
2017. október 04. 22:16
Skandtiel Nekem azzal van a bajom, ahogy meg lett írva a cikk. Oké, hogy kapunk egy gyógymódot, de, mint már más is említette mindennek van kockázata, amire nem tér ki. Én is szedtem olyan gyógyszert, amit már évekkel ezelőtt abbahagytam, nem ért semmit, de mellékhatásként megmaradt a napallergia és ráadásul pattanásos is maradtam, szóval nyáron, ha nem használnék egy kiló alapozót, akkor ki sem mernék menni az utcára.
2017. október 07. 07:57
+ 80 kilo alapozo. Az írónak üzenem bárki el tud menni orvoshoz, megint egy fölösleges szemét cikk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: