Hónapokkal későbbi baklövéséről, a Pepsi reklámról beszélt Kendall Jenner – a bocsánatkérés normális formája azonban elmaradt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A kamerák előtt tud bömbölni: Kendall nem tud másképp bocsánatot kérni, csak ha emeli a nézettségüket
2017. október 03. 18:09
A legtöbb amerikai tininek egyáltalán nincs elege belőlük.Mondjuk ha a valóságshownak vége is lenne nem hiszem hogy Krisen kívül bármelyikük is belehalna,mert a hírnevüket kihasználva elkezdtek építeni másfajta ,,karriert"(Khloe nadrágokkal,Kylie sminkekkel...)Nyilván idegesítőek de azért elég sok ugyanilyen (vagy rosszabb) szilikon ember él a világon.Kendallról meg annyit hogy ott a közepénél tényleg felolvasott???Ez a videó tényleg elég gáz,mondjuk a reklámhoz(azon kívül hogy szerepelt benne)semmi köze nem volt.
2017. október 03. 18:19
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Még a színészkedéshez sem ért, miért van még mindig itt ez a család? :\ A színvonal megvan...
2017. október 03. 18:43
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Miért adják még ezt a szennyládát?
2017. október 03. 19:42
Az egész Kardashian “famíliából” egyes egyedül Kendall és Kourtney volt az akit, nem néztem le, mivel ők normális, nem hírnév éhes lányoknak tűntek, de Kendall kezd átmenni Kylieba. A videón egyértelműen látszik, hogy Kendall szája fel van töltve. Amivel amúgy nincs semmi bajom csináljon azt magával amit akar, de akkor ne tagadja, hogy jajj, ez csak a rúzs, én hű vagyok saját magamhoz.
Az áprilisi dologból pedig annyit, hogy a Pepsi nem talált ki rendesen a reklámot, Kendall pedig elvállalta. Eddig egy szót sem szólt erről, most is csak azért, hogy többen nézzék az unalmas plasztikáztatásról szóló életüket.
Az áprilisi dologból pedig annyit, hogy a Pepsi nem talált ki rendesen a reklámot, Kendall pedig elvállalta. Eddig egy szót sem szólt erről, most is csak azért, hogy többen nézzék az unalmas plasztikáztatásról szóló életüket.
2017. október 03. 19:53
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Mintha bárki is sajnálná most...
2017. október 03. 19:58
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Aahj, Kenny drágám nem unod még magad?! *szarkazmus*
Valaki még tudja sajnálni Kendall Jennert? Mert én már nem. Sorry.
Valaki még tudja sajnálni Kendall Jennert? Mert én már nem. Sorry.
2017. október 03. 20:03
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Tudom, tudom, más cikkeknél már mások is kifejtették ezt előttem, de... Ezt egyáltalán cikknek kellene nevezni? Elfogult, nevetséges tákolmány.
2017. október 03. 20:13
Dorcy1999 teljesen ugyanezt gondolom. Amint megláttam a címet, elképedtem... ez egy híroldal, engem nem az érdekel, hogy a kedves cikkírónak mi a vèleménye az adott hírben szereplő személyről, hanem a tények. Ha valakinek a gondolataira vagyok kíváncsi, akkor választok egyet a megszámlálhatatlan blogok közül. Nevetséges és egyben szánalmas, hogy egy ilyen kikerülhetett ide.
2017. október 03. 21:51
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Ezek után mondja bárki, hogy ő a legnormálisabb a családban
Nekem sose volt szimpi
Nekem sose volt szimpi
2017. október 04. 06:27
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Mondhatjatok hogy az iro elfogult
De nincs igaza?
Irjon olyan cikket ahol a pofankba nyomja hogy Kendall milyen jol tette????
Akarmilyen a cikk
Akar lehet annak nevezni, akar nem akkor is k*baszottul igaza van
Mennyibe tellett volna kiirni meg APRILJSBAN hogy Bocsanat???
Sokkal konnyebb majd fel evvel utana bombolni a kameraba
Ne imadjatok mar ennyire elvakultan ezt a not
De nincs igaza?
Irjon olyan cikket ahol a pofankba nyomja hogy Kendall milyen jol tette????
Akarmilyen a cikk
Akar lehet annak nevezni, akar nem akkor is k*baszottul igaza van
Mennyibe tellett volna kiirni meg APRILJSBAN hogy Bocsanat???
Sokkal konnyebb majd fel evvel utana bombolni a kameraba
Ne imadjatok mar ennyire elvakultan ezt a not
2017. október 04. 16:17
Jól tette a bocsánatkérést!
Bár, azt hiszem, nagyon megkésett vele!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: