Miközben mindenki azt találgatta, mennyit hagyott rá a playboy, Crystal csendes magányában gyászolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megtörte a csendet Hugh Hefner özvegye, Crystal Harris
2017. október 03. 13:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. október 03. 14:15
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Én mondjuk azt nem tudom megérteni soha, amikor elvileg szeretik egymást a házastársak, és közbe megegyeznek, hogy mással is létesítenek szexuális kapcsolatot. Mert az ugye tiszta sor mindenki számára, hogy Hef még van 20 nőt dugott a felesége mellett. De ezt más embereknél se fogom megérteni, ezt a nyílt házasságot, vagy mi a neve. Pedig elvileg szeretik egymást
"Éreztem, mennyire szeretett engem. Én is ugyanígy éreztem iránta."
"Éreztem, mennyire szeretett engem. Én is ugyanígy éreztem iránta."
2017. október 03. 15:09
|
|
Kiwi94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 266319 offline
|
Nem tudom el hinni, hogy túlságosan "szomorú,, lenne... ha nem lett volna ennyi pénze soha az életben nem érdekelte volna és ha Hef-et nem csak "az,, érdekelné hanem az értékek is akkor nem hiszem, hogy vele lenne...
2017. október 03. 15:27
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Úttörő volt? Valószínűleg. Hős? Az nem itt kezdődik.
2017. október 03. 16:10
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Szerintem inkább boldog
2017. október 03. 17:42
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Ez a tipikus "na hozzunk össze valami megható szöveget, nehogy rájöjjenek, hogy leszarom a halálát." Na de semmibaj mert a papó sok pénzt hagyott, az a lényeg, a siránkozást meg bármikor és bárhol eljátszhatja.
2017. október 03. 21:47
Naa nemár! Nyálasabb, gyötrődőbb és szerelmesebb szónoklatot vártam! Hisz annyi pénzt kapott ezért a beszédért, nemár hogy csak ennyire futotta. Chh..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: