Őszinte részvétem a halottak hozzátartozóinak, a sebesülteknek pedig mielőbbi gyógyulást, nehéz lesz ezt feldolgozni.
Country énekes koncertjén történt mészárlás Las Vegasban
2017. október 02. 18:11
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Sokkoló, ami a világban jelenleg folyik. Szörnyű lehet, hogy egy családtagod/barátod elmegy egy koncertre, hogy jól érezze magát és többé nem látod viszont. Az embereknek rettegni kell a saját otthonukban. Már alapból teljesen érthetetlen, hogy Amerikában mindenkinek lehet fegyvere. Amíg ez így van, addig valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen eset.
Őszinte részvétem a halottak hozzátartozóinak, a sebesülteknek pedig mielőbbi gyógyulást, nehéz lesz ezt feldolgozni.
2017. október 02. 19:21
Ez hihetetlen! Sajnálom, hogy még mindig itt tartunk.
2017. október 02. 19:21
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Szörnyű. :/ Részvétem a halott hozzátartozóknak, és kitartást nekik ezekben a nehéz időkben.
2017. október 02. 19:38
Miért?Miért?Miért?Miért kell ilyen embereknek létezniük?Miért kell megölni azokat akik jól akarják magukat érezni?Miért nem lehet már elmenni úgy egy koncertre hogy ne legyenek halálfélelmeink?Mostmár nem azon kell aggódni hogy rátaposnak -e a lábadra vagy hogy elvesztesz -e valamit hanem hogy megölnek -e.
2017. október 02. 19:58
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Őszinte részvétem a elhunytaknak és a szeretteiknek! És mielőbbi gyógyulást a sérülteknek!
Ijesztő,ez már nem tudom hanyadik koncert, ahol tamádás és halálos áldozatok is vannak.
Felháborító, hát lehetetlen védekezni,vagy tenni valamit? Oké, megértem, hogy vannak váratlan esetek, és azért ők is emberek, de ez egyre gyakoribb...Nem ártana már lépni!
Szomorú, hogy ilyen irányt vett a világ. Már egy jópofa koncertre se lehet kimenni, hogy jól érezze magát az ember, úgy, hogy ne féljen.
Ijesztő,ez már nem tudom hanyadik koncert, ahol tamádás és halálos áldozatok is vannak.
Felháborító, hát lehetetlen védekezni,vagy tenni valamit? Oké, megértem, hogy vannak váratlan esetek, és azért ők is emberek, de ez egyre gyakoribb...Nem ártana már lépni!
Szomorú, hogy ilyen irányt vett a világ. Már egy jópofa koncertre se lehet kimenni, hogy jól érezze magát az ember, úgy, hogy ne féljen.
2017. október 02. 20:15
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Nagyon sajnálom!
2017. október 02. 21:45
|
Mila1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 266839 offline
|
Deadliest mass shooting nem egyenlő a legtöbb halálos áldozattal járó terrorcselekménnyel. Szeptember 11, hahó!! Legalább a komoly dolgokat ellenőrizzétek tisztességgel, kedves adminok...
2017. október 02. 22:29
Szörnyű. Mint sokan mások, én is azt kérdezem, hogy ezek az emberek miért léteznek? Akik tönkreteszik, kioltják mások életét. Miért jó ez? Miféle undorító,torz személyiségű embernek sem hívható lények lelik ebben örömüket?
Az ember lassan a házából sem mer kilépni, mert úton-útfélen vagy lövöldözés, vagy robbantás, vagy Isten tudja még mi van.... borzasztó. Ezek az emberek csak egy jól akarták érezni magukat, már ezt sem lehet?
Mérhetetlenül sajnálom az áldozatokat, a sérülteknek mielőbbi felépülést, a holtak hozzátartozóinak pedig erőt és kitartást kívánok!
Az ember lassan a házából sem mer kilépni, mert úton-útfélen vagy lövöldözés, vagy robbantás, vagy Isten tudja még mi van.... borzasztó. Ezek az emberek csak egy jól akarták érezni magukat, már ezt sem lehet?
Mérhetetlenül sajnálom az áldozatokat, a sérülteknek mielőbbi felépülést, a holtak hozzátartozóinak pedig erőt és kitartást kívánok!
2017. október 02. 22:56
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ez szörnyű... Azt érik el, ha így folytatják, hogy az ember a házában se érezheti lassan biztonságban magát. Eszméletlen, már szórakozni sem mehetünk el anélkül, hogy az életünket kockáztatnánk? Szép, mondhatom.
2017. október 03. 14:33
|
|
SoldierofFreedomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249835 offline
|
Több mint 500 sérült van, nem 300 sajnos. Borzasztó...fel sem tudom fogni.
2017. október 03. 16:19
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
Több mint 20 halott van...
2017. október 03. 20:06
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
Ennyi beteg embert...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: