Starity

Borzalmasan kevés lemezt ad el Miley Cyrus és Demi Lovato

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 01. 16:53 #21
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Csak tudnám, hogy mégis hogy a francba, amikor Demi még mindig az első az iTunes album charts-on, a legtöbb Target boltban, Amerikában tegnap délutánra már alig volt készleten a CD és megközelítőleg 8M (!!!) streamet kapott csak 24 óra alatt. Messze ő teljesített a legjobban. Nem értem...
2017. október 01. 16:54 #22
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Nem az a baj, hogy nem vesznek lemezt, hanem az említett zenészek anyagának minőségével van a probléma.
2017. október 01. 16:56 #23
horvathemanuel
horvathemanuel
új tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 267116
MissTiniStoessel elvagy tévedve, Miley minden streamben jobban teljesitett Deminél és Miley az első a legtöbb helyen az ITuneson a Younger Now-al...
2017. október 01. 16:57 #24
- törölt felhasználó -    
Jaj ezt a lemez eladási statisztikát Britneynél és Biebernél is megírtátok már. Nem hiszem, hogy attól lesz valaki jobb előadó, hogy mennyire fogy a lemeze. Ez marhaság. A mai generáció egyébként is letölti a telefonjára és kész, nem adok 5,6 ezer forintot, mikor a letöltés ingyen van.
Amúgy meg 2 nap telt.... 2!
2017. október 01. 17:02 #25
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Idézet (horvathemanuel @ 2017.10.01. 16:39)
Miley albuma 1. helyen debütált a Worldwide Itunes charton,és több mint 40 országban lett 1. az Ituneson, köztük hazánkban is de mindegy... Egyébként a spotifyon is megelőzi mind Demi mind annak a másik csajnak az albumát (akit szerintem senki se ismer). Ráadásul ezek még csak az első napi eladások és előreláthatólag a billboard hot 200-on is első lesz a Younger Now! Hajrá Miley!!!

1: A WW charts-nak semmi köze nincs a billboard-hoz. Lehet, hogy több mint 40 országban #1, de ha az amerikai platformokon nem teljesít jól, akkor nem sokat ér vele.
2: A spotify-n messze Demi albumát streamelték a legtöbben.
3: Előreláthatólag Shania fog első helyen debütálni, bár ez még valóban kérdés, hiszen 2 nap telt el. Sok minden változhat.
2017. október 01. 17:04 #26
horvathemanuel
horvathemanuel
új tag
MissTiniStoessel Ettől függetlenül Miley albuma lett a legjobb, legegyedibb, Demi pedig megint csak egy tömegszart dobott ki ezt te is beismerheted
2017. október 01. 17:13 #27
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Idézet (horvathemanuel @ 2017.10.01. 17:04)
MissTiniStoessel Ettől függetlenül Miley albuma lett a legjobb, legegyedibb, Demi pedig megint csak egy tömegszart dobott ki ezt te is beismerheted

Nézd, kedvelem Mileyt, és baromi jól áll neki a country stílus, de ez az album valahogy nem az én ízlésem. Az egyetlen szám, ami tetszik az a Malibu.
Valószínű nem ismered Demi diszkográfiáját, mert akkor tudnád, hogy SOHA nem adott még ki soul illetve RnB stílusú albumot. Nem értem hogy lenne a TMYLM tömegszar, amikor ez a két műfaj egyre jobban eltörpül a pop mellett.
2017. október 01. 17:16 #28
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Miley zeneit szeretem, viszont Demi csinaljak a legunalmasabb zeneket a vilagon. Hihetlenul tucatzenek.
2017. október 01. 17:20 #29
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Az emberek inkább már csak letöltik az albumot a telefonjukra és ott hallgatják meg. Én is már csak azoktól az előadóktólveszem meg az albumot , akik rászolgálnak arra hogy megvegyem , és ha imádom az albumot. Például Manson Heaven Upside Down albumát mindenképp be kell szerezni ! <3
2017. október 01. 17:31 #30
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Persze, mert manapság már nem divat CD-t venni. Én amint tehetem megveszem a Younger Now-t, de fogalmam nincs mikor lesz ez. :/
2017. október 01. 17:32 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (horvathemanuel @ 2017.10.01. 17:04)

Na ettől a hozzáállástól szoktam kiakadni. Azért mert más jobban teljesített valamiben a kedvencednél az a megoldásod, hogy a másik felet degradálod? Ettől a tények nem fognak változni. Az élet márcsak ilyen. Képzeld, például én mindig is szerettem Miley zenéit, de ezzel az albumával nálam mellé lőtt, a Malibun kívül egyetlen más dalt sem tudtam végig hallgatni. Ennek ellenére nem ócsárolom, mert van akinek meg tetszik. Demi évekig nem csak hogy CD előadásban volt gyengécske, de sokszor iTuneson se a legerősebben nyitott, de ez van, ezt kellett elfogadni. Most végre sikerült neki és már a 3. napja első az amcsi iTuneson, ha tetszik, ha nem, és bizony a streamelésben is elég kiemelkedő, mint ahogy azt előttem MissTiniStoessel is belinkelte.

Shania Twainről pedig ne beszélj úgy, mintha új lenne a szakmában. Többet tett le az asztalra mint Miley és Demi, mindezt mondom úgy, hogy Demi 10 éve a legnagyobb kedvencem.

Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.10.01. 17:02)
1: A WW charts-nak semmi köze nincs a billboard-hoz. Lehet, hogy több mint 40 országban #1, de ha az amerikai platformokon nem teljesít jól, akkor nem sokat ér vele.
2: A spotify-n messze Demi albumát streamelték a legtöbben.
3: Előreláthatólag Shania fog első helyen debütálni, bár ez még valóban kérdés, hiszen 2 nap telt el. Sok minden változhat.

meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, MissTiniStoessel
2017. október 01. 17:37 #32
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Nem divat már zenét venni.
2017. október 01. 17:38 #33
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Kedves horvathemanuel: Szerintem meg ízlések és pofonok, neked lehet, hogy Miley albuma jobban bejön, de kinyilváníthatnád a véleményedet kulturáltabban is, mert Demi nem "tömegszart dobott ki", hanem ez egy teljesen új stílus tőle, és egy lovatic pont nem fogja neked ezt beismerni, mikor még csak igazad sincs. smileeee.gif

Egyébként még hozzátenném, hogy még bármi változhat, ez nem az előadók hibája, attól ők még ugyanolyan jó előadók, a youtube-megtekintésük a csillagokig elér, rengetegen töltik le a zenéjüket.
Az a baj, ahogyan ezt már páran leírták előttem, hogy az embereknek sokkal kényelmesebb, ha ingyenesen letöltik a zenéket a telefonra, vagy youtube-on, spotify-on hallgatják, inkább nem költenek rá. Szégyellem magam, de lovaticként azt kell mondjam, hogy még sosem vettem lemezt, mindig is a neten és a telefonomon hallgattam rongyosra Demi albumain a dalokat.
Mellesleg hozzátenném, hogy ezt a Shania Twain-t nem ismerem, de gratulálok neki. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. október 01. 18:25 #34
journey
journey
visszatérő vendég
Hozzászólás: 139
Azonosító: 267119
Már ne haragudjatok de honnan veszitek hogy Demi albuma jobban teljesít? Demi albuma egyáltalán nem első itunes-on hanem az 55.smileeee.gif Miley abuma az első már három napja, és spotifyon is többen streamelik az albumot, ráadásul minden más listán első helyezet a younger now, szóval nem értem hogy hogy teljesítene jobban a TMYLM. Tipikus Lovaticsok akik elvakultan szeretik a kedvencüket és a tények helyett azt írják amit ők szeretnének ha lenne:) https://www.apple.com/itunes/charts/albums/ meg lehet nézni valamint http://kworb.net/aww/
2017. október 01. 18:27 #35
horvathemanuel
horvathemanuel
új tag
journey nagyon igazad van
2017. október 01. 18:37 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (horvathemanuel @ 2017.10.01. 18:27)
journey nagyon igazad van

Komolyan képes voltál újra regisztrálni egy másik névvel és magaddal társalogsz? rohog.gif Ha neked attól lesz teljes az életed, akkor igen, a TMYLM Deluxe változata 55. az amcsi iTuneson. rohog.gif Remélem most már ettől nyugodt éjszakád lesz. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2017. október 01. 18:46 #37
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Idézet (journey @ 2017.10.01. 18:25)
Már ne haragudjatok de honnan veszitek hogy Demi albuma jobban teljesít? Demi albuma egyáltalán nem első itunes-on hanem az 55.smileeee.gif Miley abuma az első már három napja, és spotifyon is többen streamelik az albumot, ráadásul minden más listán első helyezet a younger now, szóval nem értem hogy hogy teljesítene jobban a TMYLM. Tipikus Lovaticsok akik elvakultan szeretik a kedvencüket és a tények helyett azt írják amit ők szeretnének ha lenne:) https://www.apple.com/itunes/charts/albums/ meg lehet nézni valamint http://kworb.net/aww/

Ha már voltál olyan bátor, hogy hivatkoztál a kworb-ra, akkor tessék itt van az eredeti album chart. wink.gif
A ww chart pedig szép és jó, de már egyszer elmondtam, hogy a billboard csakis és csakis kizárólag az amerikai platformokra korlátozóik.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. október 01. 18:50 #38
horvathemanuel
horvathemanuel
új tag
igen valószínűleg regisztráltam egy masikkal fiókkal és kommenteltem megint gratulalok az agyi szinted az egekben... de jo en befejeztem nem állok le ilyen idiótákkal
2017. október 01. 19:03 #39
tomhung95
tomhung95
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 266686
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Miley_Cyrus_Younger_Now_CD&id=23590&type=62

Miley lemeze 3866 Ft-ért, plusz akár 199 Ft szállitási költségért, akit érdekel
2017. október 01. 19:10 #40
journey
journey
visszatérő vendég
Hozzászólás: 139
Azonosító: 267119
Basszus :') már összeesküvés elméleteket gyártotok smileeee.gif tényleg most regisztráltam de nem az a "horváthtökömtudjaki" vagyok, az meg hogy egy twitter fiók kiírta hogy első itunes-on semmit se jelent smileeee.gif ott van az apple hivatalos oldalán, innentől kezdve bármit linkelhettek, az igazság nem változik. Inkább fogjátok és figyelmen kívül hagyjátok a linket.... Nem kell bebeszélni hogy első ha nem első, nem értem miért érdeketek ez, de ez annyira Lovatic hozzáállás, hogy állítsuk be mintha mekkora király lenne aztán a dalai még két napot se töltenek a top tízben, valamint karrierje legjobb helyezése is csak egy 10. a hot 100-on. Szeretem Mileyt, Demit meg ki nem állhatom, de ha Demi lenne sikeresebb, és Mileyt akarnák sztárolni ugyanígy leírnám a véleményemet. Sőt ha Miley albumából 10k-t adnának el egy héten akkor is ugyanúgy imádnám, mert az album minőségén nem változtat, ha Demi albuma bukik meg attól még ugyanúgy szerethetitek, attól nem lett rosszabb album
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok