Demi Lovato hatodik stúdióalbuma szeptember 29-én debütált, ami 15 perccel a megjelenés után már az amerikai iTunes első helyét foglalta el, ezzel pedig az iTunes történelmének második leggyorsabban első helyre ugrott lemeze lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Életreszóló élményt okozott rajongóinak Demi Lovato
2017. szeptember 30. 19:09
2017. szeptember 30. 19:46
Én két dolognak örülök most nagyon:
1. Végre az igazi Demit látom, nem egy kitalált embert, hanem önmagát.
2. Végre valaki más is ír cikket, akinek megismerhetjük az író stílusát. Nagyon tetszik a megfogalmazás. Remek cikk lett.
1. Végre az igazi Demit látom, nem egy kitalált embert, hanem önmagát.
2. Végre valaki más is ír cikket, akinek megismerhetjük az író stílusát. Nagyon tetszik a megfogalmazás. Remek cikk lett.
2017. szeptember 30. 22:05
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Nincs semmi bajom a Tell Me You Love Me-val (imádom) de jobban örültem volna ha a Sorry Not Sorry nem csak az első single lett volna hanem az album névadó dala is... számomra az a dal össze foglalja az egész albumot..
2017. szeptember 30. 22:11
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Imádom ezt a nőt!
Egyébként lehet, hogy jobb lett volna, ha az album címe a Sorry Not Sorry, de viszont TMYLM-t imádom a legjobban az albumról, úgyhogy nekem így is tökéletes.
Egyébként lehet, hogy jobb lett volna, ha az album címe a Sorry Not Sorry, de viszont TMYLM-t imádom a legjobban az albumról, úgyhogy nekem így is tökéletes.
2017. szeptember 30. 22:17
Alig várom, hogy jövőhéten végre a futár bácsi becsöngessen hozzám ezzel a remekművel.
Haragudtam rá, amiért a Smoke and Mirrors és a Ready For Ya nem kerültek fel a lemezre - csak a Target verzióra - de tegnap enyhítette azzal, hogy azt mondta az elkövetkezendő hónapokban szeretne több olyan dalt is megjelentetni amiket végül nem pakoltak rá az albumra, valamint 1-2 hónapon belül megjelenik egy duett egy latin előadóval - aki tuti, hogy Luis Fonsi - és French Montana albumán is közreműködik.
2017. október 01. 17:05
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.09.30. 22:17)
Alig várom, hogy jövőhéten végre a futár bácsi becsöngessen hozzám ezzel a remekművel.
Haragudtam rá, amiért a Smoke and Mirrors és a Ready For Ya nem kerültek fel a lemezre - csak a Target verzióra - de tegnap enyhítette azzal, hogy azt mondta az elkövetkezendő hónapokban szeretne több olyan dalt is megjelentetni amiket végül nem pakoltak rá az albumra, valamint 1-2 hónapon belül megjelenik egy duett egy latin előadóval - aki tuti, hogy Luis Fonsi - és French Montana albumán is közreműködik. 
LUIS FONSI??? erről én is hallottam már, de meg sem fordult a fejemben, hogy ő lenne az.
2017. október 01. 18:20
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.10.01. 17:05)
LUIS FONSI??? erről én is hallottam már, de meg sem fordult a fejemben, hogy ő lenne az. 
Küldött neki egy videó üzenetet a Vevos beszélgetés alatt, és utána kérdezte az interjús csajszi, hogy a latin duett partner Luis Fonsi? Erre mondta, hogy talán igen, talán nem, tudod azzal a tipikus Demetriás arccal, amit akkor használ amikor még nem beszélhet valamiről.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: