Starity

Visszavonul a japán popdíva

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 30. 19:00 #1
nurdy
nurdy
új tag

StátuszNever end our future
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 68022
Az énekesnő szeptember 20-án a hivatalos oldalán jelentette be, hogy visszavonul.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. szeptember 30. 19:12 #2
- törölt felhasználó -    
Namie Amuro nagyon szép japán lány! wub.gif És zeneileg is nagyszerű ember! Nagyon szeretem őt! smileeee.gif
2017. szeptember 30. 20:38 #3
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Fhu, de hihetetlen, hogy már ennyi éves és 25 éve debütált... Bár nem ismerem őt, belesajdul a szívem. "Visszavonul"... Biztosan fura lesz neki és a rajongóinak lezárni ezt a fejezetet, de legalább sok-sok szép emléket szerezhettek. smileeee.gif Namie-nek biztosan jól esik majd a megérdemelt pihenés!! Remélem, néha hallunk felőle, hogy megy a sora. ^^ Nem semmi, amiért több évtizedig a toppon maradt!
2017. október 09. 18:57 #4
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
sad.gif Az utóbbi időben sejteni lehetett, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik, de bíztam benne, hogy inkább utóbb. Reménykedtem is, hogy van még 2-3 év hátra a bejelentésig.. Azonban tiszteletben tartom döntését és valahol meg is tudom érteni, de közben szomorú is vagyok.. cray.gif Btw még mindig alig hiszem el.. Nem fogtam fel.. Szótlan vagyok, nem is nagyon tudom, mit mondjak..
Köszönöm! Köszönöm neki az elmúlt csodás éveket, a megannyi szép emléket és, hogy a rajongójának mondhatom magam! Az én szememben mindig ő lesz legjobb, és a kedvenc énekesnőm, és attól, hogy így döntött, támogatni fogom a jövőben is. heart.gif Fantasztikus előadó, egy igazi legenda és sok ember példaképe. meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok