Elena Gilbert már sehol nincs! Új hajat villantott Nina Dobrev
2017. szeptember 30. 10:05
Öregíti. A lazább, hullámos haj sokkal jobban illik az arcához szerintem- tök mindegy, hogy "Elenás" vagy sem..
2017. szeptember 30. 11:43
|
|
Chatrine29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 249510 offline
|
En nagyon szeretem Ninat. De a vampirnaplos korszakaba a stilusa is jobban tetszett:/ Orok kedvenc marad de ez most nem tetszik:)
2017. szeptember 30. 12:09
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Nina elmondta egy interjúban,hogy az új szerepe miatt vágatta ilyenre a haját. Amúg, pedig nem értem,miért kéne neki közel a harminchoz is olyan hajat viselnie,mint 20 évesen viselt a TVD kezdetekor. Szerintem nem szörnyű ez a haj,csak kicsit szokatlan tőle a frufru viselése.
2017. szeptember 30. 13:31
|
|
belovedofNWúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 263294 offline
|
Victoria Beckham 2
Nekem legalábbis valamiért ez ugrott be először
Nekem legalábbis valamiért ez ugrott be először
2017. szeptember 30. 15:03
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
28 éves miért kellene úgy viselkednie mint ha 16 lenne ,nem ragadhat bele Elena gilbert karakterébe van élete a tvd-n kívűl de ezt sokan még most sem akarják felfogni. Talán nem akar örök életére megmaradni az a csaj aki valami gagyi sorozatban játszott egy béna csajt akit mindig meg kellett menteni
2017. szeptember 30. 17:09
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Ezt a frizurát csak az egyik szerepe kedvéért vágatta, bár szerintem nem áll jól neki, tényleg öregíti. Még mindig a hosszú, félhosszú haj áll neki a legjobban, és nem azért mert azzal hasonlít Elena Gilbertre hanem mert az áll neki jól.
És nem úgy fogja levetkőzni Elena karakterét hogy minnél előnytelenebb frizurákat vágat magának, hanem úgy hogy jó filmekben játszik és jól színészkedik. Amit eddig egyébként nem nagyon mondhat el.
Mindig azt hangsúlyozza hogy felnőtt szerepekre vágyik, meg hogy nem fogad el akármilyen ajánlatot és válogat a szerepek között, mert hogy igényes karaktereket akar játszani ehhez olyan filmekben játszik amik (és valljuk be Nina színészkedése is) vagy a gyenge vagy a közepes szintet ha megütik: Szöktetés a pokolból, XXX3, Egyenesen át. (Bár az egyenesen át már egy fokkal jobb lett)
Szóval egy igazán ütős szerepért talán nem a frizuráján kellene változtani.....
Én ennek ellenére kedvelem és már nagyon várom hogy meglegyen neki a nagy mozis áttörés!
És nem úgy fogja levetkőzni Elena karakterét hogy minnél előnytelenebb frizurákat vágat magának, hanem úgy hogy jó filmekben játszik és jól színészkedik. Amit eddig egyébként nem nagyon mondhat el.
Mindig azt hangsúlyozza hogy felnőtt szerepekre vágyik, meg hogy nem fogad el akármilyen ajánlatot és válogat a szerepek között, mert hogy igényes karaktereket akar játszani ehhez olyan filmekben játszik amik (és valljuk be Nina színészkedése is) vagy a gyenge vagy a közepes szintet ha megütik: Szöktetés a pokolból, XXX3, Egyenesen át. (Bár az egyenesen át már egy fokkal jobb lett)
Szóval egy igazán ütős szerepért talán nem a frizuráján kellene változtani.....
Én ennek ellenére kedvelem és már nagyon várom hogy meglegyen neki a nagy mozis áttörés!
2017. szeptember 30. 21:48
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Az a baj, hogy nagyon öregít
2017. szeptember 30. 23:13
|
|
nikicica1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 265732 offline
|
@MadHatter és tényleg
2017. október 01. 18:40
|
|
TheOriginalsFanGirlúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 17.06.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 264946 offline
|
Jesszus...
2017. október 05. 19:08
|
|
ArdenChofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 266692 offline
|
Nagyon nem tetszik ez a haj. De ha neki tetszik, elfogadom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: