„Nem akart plus-size lánnyal mutatkozni nyilvánosan, szóval titokban tartottuk, hogy járunk”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Igaz történet: „Szégyellte a pasim a testemet”
2017. szeptember 29. 15:35
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Az ember életének egyik legnehezebb időszaka a középsuli szerintem, hiszen itt túlságosan is számítanak a külsőségek és sokan vannak, akik elvakultan csak ezt a mulandó "hírnevet" hajkurásszák. Szerintem azzal, hogy sok embert ismer valaki, még nem lesz jobb személyisége, és az meg édes kevés, hányan köszönnek neked oda a folyosón, ha igazi barátaid nincsenek, akik mellett állhatnak. Ha van köztetek bárki, aki ilyen helyzetben van és nem tudja, mi lenne a számára a legjobb, mindig gondoljatok arra, hogy kik azok, akik a rosszban is mellettetek állnak, akiket hajnali egy órakor is nyugodtan felhívhatjátok és őszintén elmondhattok nekik bármit, amit utána nem fogtok visszahallani. Ezek a barátságok többnyire egy életre szólnak és nem fejeződnek be a ballagásotok után.
A cikkhez kapcsolódva pedig, sajnálom ezt a lányt, hiszen két évet pazarolt egy fiúra, aki biztosan szerette, de nem tisztelte, ezzel pedig el is veszítette őt. A srác pedig legközelebb majd többet használja az eszét és a következő kapcsolatát már nem fogja így elszúrni. A lánynak igaza van, nem áll meg az élet a középiskola után, mindig lesznek új emberek az életben, akiket meg lehet ismerni.
A cikkhez kapcsolódva pedig, sajnálom ezt a lányt, hiszen két évet pazarolt egy fiúra, aki biztosan szerette, de nem tisztelte, ezzel pedig el is veszítette őt. A srác pedig legközelebb majd többet használja az eszét és a következő kapcsolatát már nem fogja így elszúrni. A lánynak igaza van, nem áll meg az élet a középiskola után, mindig lesznek új emberek az életben, akiket meg lehet ismerni.
2017. szeptember 29. 16:40
Hihetetlen szívszorító érzésem támad, amikor egy ilyen történetet olvasok. Rettentően utálom az olyan fiúkat, akik azt hiszik, a lányok nem érdemelnek tiszteletet és tehetnek velük akármit; hitetgethetik őket, játszadozhatnak velük és ha úgy tartja kedvük csak úgy (jelen esetben) kibeszélhetik. Kérdezem én; Hol vannak ennek az alapvető erkölcsi tudásai? Mert hogy ez egy nagyon gerinctelen lépés volt tőle, azt mindenki tudja. Hogy jön egyátalán ahhoz, hogy egy lányt letagadjon? gyátalán minek mondja ki (ráadásul először) hogy szereti?! Nem lenne egyszerűbb és egyenesebb döntés teljesen megszakítani a lánnyal való kapcsolatát, ahelyett hogy hazudik neki, rondákat mond róla és levegőnek nézi? Ez még jobban fáj neki minta semmit sem csinált volna vele, csak simán leszarta volna?
Egy ilyen helyzetben túl sok kérdésem lenne az illetőhöz, hogy egyáltalán meg lehessen érteni, hogy mi zajlik le annak a fejében aki ilyet csinál...
Egy ilyen helyzetben túl sok kérdésem lenne az illetőhöz, hogy egyáltalán meg lehessen érteni, hogy mi zajlik le annak a fejében aki ilyet csinál...
2017. szeptember 29. 17:03
Borzalmas, hogy mai világban az a jó, hogy ha szőke hajad van, és karcsú kezed, lábad, derekad. Szerintem lehetséges, hogy ez a fiú tényleg szerette ezt a lányt, és neki a teltebb lányok jöttek be, de mivel a lány nem volt olyan, mint egy Barbie baba, ezért úgy gondolta, hogy a barátai piszkálni fogják. (ami amúgy nem is igazi barátság, ha ilyenekért piszkálták volna) Ebben a történetben pedig még szerintem az a nagy probléma, hogy lánynak nem volt kinek elmondania, hogy ez a bizonyos Tim miket csinált vele, mivel ha lett volna neki egy igazi barátnője, az mondta volna neki, hogy “ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel”. Szerintem részben a lány is hibás volt, mivel nem szabadott volna, hogy ennyire közel jusson hozzá a fiú. Viszont amit a fiú csinált az alpári volt.
2017. szeptember 29. 17:15
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Ebben a korban még nagyon sokat számít a környezet reakciója, mivel a középiskola egy zárt mikrokörnyezet, ahol "mindenki ismer mindenkit". Én nem kérdőjelezem meg a srác érzéseit, de nagyon rosszul kezelte a kialakult helyzetet. Nem volt elég érett és határozott ahhoz, hogy felvállalja ezt a kapcsolatot, és ennek sajnos a lány itta meg a levét.
A lány pedig jól látja a helyzetet, nem kell magába zuhannia egy olyan srác miatt, akinek nem való még efféle kapcsolat. Később majd lesz ennél sokkal jobb élménye is.
A lány pedig jól látja a helyzetet, nem kell magába zuhannia egy olyan srác miatt, akinek nem való még efféle kapcsolat. Később majd lesz ennél sokkal jobb élménye is.
2017. szeptember 29. 18:39
Azért fogott i ilyen pasit, mert nem volt megelégedve önmagával. És ha már meg volt benne az elejétől a gyanú, már akkor el kellett volna a srácot küldenie a francba.
2017. szeptember 29. 19:11
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
A második gif miből van?
2017. szeptember 30. 22:41
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
lorcan: köszii
2017. október 01. 16:41
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ezért kéne a fiúknak (esetenként persze a lányoknak is) jobban figyelni arra, hogy mit tesznek és mit mondanak egy másik emberről...
a középsuliban a legsebezhetőbbek a gyerekek, és, bár ez a lány úgy látszik (relatíve) könnyen túl lépett rajta, van, akinek hosszú sebet okozhat egy ilyen eset :/
a középsuliban a legsebezhetőbbek a gyerekek, és, bár ez a lány úgy látszik (relatíve) könnyen túl lépett rajta, van, akinek hosszú sebet okozhat egy ilyen eset :/
2017. október 04. 19:59
|
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline
|
Én nem tudom egyszerűen megérteni, miért jó az egyeseknek, ha bármilyen hibája miatt elítélnek valakit. Nem vagyunk egyformák, valaki mégis azt hiszi magáról, jobb mint a többi, pedig ez nem igaz. Senki nem különb a másiktól. Engem is piszkáltak a súlyom miatt az általánosban, sokszor sírva mentem haza. Akármerre megy az ember, mindig belebotlik az ilyen emberekbe. Egy ismerősöm a minap azt mondta, nem kell vele foglalkozni, s én így teszek már egy ideje. Elvégre nem engem, hanem magát minősíti le az ember. Nem mondom, hogy én nem beszélek ki senkit, de nem mondok róla olyat, ami nem igaz és terjesztem. Kérdezem magamtól ilyenkor: Miért csináljam? Miért jó az nekem? Kinél leszek jobb? Nem fognak isteniteni, mert ezt a srácot vagy csajt megalázom mindenki előtt. A lengő ajtó mindenkit pofán csap egyszer, hisz amit egyszer okozunk valakinek, visszaüt. Hiszen nagy az Isten állatkertje.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: