Január végén érkezik Kim Kardashian-West és Kanye West harmadik gyermeke, amit ezúttal béranya hord ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt vannak az első képek Kim Kardashian béranyájáról
2017. szeptember 29. 15:14
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
És itt vannak a második képek, ezeknek sokkal jobb a minősége, csak a szobában ahol készült sötét volt: Linkelt szöveg
Nyihahaha vicces vagyok
Nyihahaha vicces vagyok
2017. szeptember 29. 16:16
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Azért rendes összegeket kap a nő!
2017. szeptember 29. 18:06
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nagyon sok pénzt kap. Igazából én nem nagyon értem ezt az egész béranyás dolgot. Egy anyuka az alatt a 9 hónap alatt annyira megszereti akit a szíve alatt hordoz, hogy én például képtelen lennék odaadni a másik családnak a gyrreket, mégha pénzt is adtak érte.
2017. szeptember 29. 19:46
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Micsoda biznisz
2017. szeptember 29. 20:04
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Sok látszik belőle...
2017. szeptember 30. 13:35
|
|
belovedofNWúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 263294 offline
|
Miért ilyen afro-amerikai-centrált az egész család/rokonság?
A férj oldaláról még megértem az érzelmi kötődést, de a nőéről és annak rokonaiéról már nem
A férj oldaláról még megértem az érzelmi kötődést, de a nőéről és annak rokonaiéról már nem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: