Január végén érkezik Kim Kardashian-West és Kanye West harmadik gyermeke, amit ezúttal béranya hord ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt vannak az első képek Kim Kardashian béranyájáról
2017. szeptember 29. 15:14
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
És itt vannak a második képek, ezeknek sokkal jobb a minősége, csak a szobában ahol készült sötét volt: Linkelt szöveg
Nyihahaha vicces vagyok
Nyihahaha vicces vagyok
2017. szeptember 29. 16:16
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Azért rendes összegeket kap a nő!
2017. szeptember 29. 18:06
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nagyon sok pénzt kap. Igazából én nem nagyon értem ezt az egész béranyás dolgot. Egy anyuka az alatt a 9 hónap alatt annyira megszereti akit a szíve alatt hordoz, hogy én például képtelen lennék odaadni a másik családnak a gyrreket, mégha pénzt is adtak érte.
2017. szeptember 29. 19:46
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Micsoda biznisz
2017. szeptember 29. 20:04
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Sok látszik belőle...
2017. szeptember 30. 13:35
|
|
belovedofNWúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 263294 offline
|
Miért ilyen afro-amerikai-centrált az egész család/rokonság?
A férj oldaláról még megértem az érzelmi kötődést, de a nőéről és annak rokonaiéról már nem
A férj oldaláról még megértem az érzelmi kötődést, de a nőéről és annak rokonaiéról már nem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: