Elhunyt Hugh Hefner – otthonában találtak rá, az ágyában, a 91 éves CEO-ra holtan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Hefner: 91 éves korában elhunyt a Playboy magazin alapítója
2017. szeptember 28. 09:21
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Nyugodjon békében.
2017. szeptember 28. 11:39
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nyugodjon békében!
2017. szeptember 28. 11:57
Hugh Hefner az egyetlen ember akire nem mondhatjuk, hogy most már egy jobb helyen van. Azért nyugodjon békében az öreg.
2017. szeptember 28. 13:11
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Idézet (Hell_Girl @ 2017.09.28. 11:57)
Hugh Hefner az egyetlen ember akire nem mondhatjuk, hogy most már egy jobb helyen van. Azért nyugodjon békében az öreg.
Beelőztél ezzel a szöveggel, na sebaj.
2017. szeptember 28. 13:56
Szégyen, nem szégyen, én régen néztem egy ideig a Playboy villa lányait. Ameddig néztem a műsort, szerettem, mert vicces volt és szimpik voltak a szereplők, köztük Hef is. Érdekes figura volt ebben az életben, nem kifejezetten rajongtam érte, de lehet szeretni vagy utálni, az tény, hogy olyat alkotott, amivel még a halála után is foglalkoznak az emberek. Elképesztő, hogy már ő is meghalt. Furcsa belegondolni, hogy miközben sorra látja az ember az éveken keresztül "ismert" hírességek haláláról a cikkeket, a saját halálunkhoz is közelebb vagyunk. :/
Hát, Hefről nem tudok többet mondani. Ami jót gondolok róla, azt leírtam. Nyugodjon békében, rászolgált a pihenésre!
Hát, Hefről nem tudok többet mondani. Ami jót gondolok róla, azt leírtam. Nyugodjon békében, rászolgált a pihenésre!
2017. szeptember 28. 19:49
Eléggé meglepett a hír, mikor reggel olvastam. Nyugodjék békében!
2017. szeptember 28. 23:40
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Meglepődtem mikor megtudtam,hogy meghalt. R.I.P.
2017. szeptember 29. 07:20
Valahogy azok után, amit egy két ember nyilatkozott róla, számomra nem tud hitelessé válni, mind az amit a szabadságról mondott.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: