YouTuber rajongójával randizik Bella Thorne
2017. szeptember 27. 18:42
Nemárrr... nem rajongok a csajért, de annyira negatív itt mindenki. Szerintem mindenki tudatában van annak, hogy vannak olyan emberek, akik nem érzelgősködnek annyit, hanem rögtön bele bummm... Nem kell ezeket komolyan venni. Mellesleg szerintem csak barátnők lettek, akik bevállalósabbak. May 1 hónap múlva úgyse lesz sehol se ez a kapcsolat.
2017. szeptember 27. 19:17
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Jaj, de jó! Gratulálok nekik!
2017. szeptember 27. 19:54
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nem tudok kiigazodni ezen a csajon.....és nem is akarok.
2017. szeptember 27. 19:55
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Ne kövezzen meg senki, de undorítóak szerintem.
2017. szeptember 27. 20:13
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Majdnem hiányoltam a cikkeket már Belláról. ^^
2017. szeptember 27. 20:43
Idézet (sugaa @ 2017.09.27. 20:14)
Most nem azért,de múltkor még nem egy pasival volt együtt?
Lol én is ezen gondolkoztam.
2017. szeptember 27. 21:43
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
És, ha ő így akar élni, miért ne tehetné meg? Szerintem egy csepp beleszólásotok sincs, szóval...
2017. szeptember 27. 21:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Amit tesz, az egyáltalán nem normális és nem helyes. A baj ott kezdődik, ha valaki azt hiszi, hogy az. Pedig nagyon nem.
2017. szeptember 28. 00:07
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Jesszusom, mire ez a nagy felhajtás, csak buliztak, jól érezték magukat és mivel bevállalósak raktak fel smárolós képet húha
NINCSENEK EGYÜTT.
Micsoda szentek vannak itt, miért vagytok így fennakadva, Bella ilyen már egy jóideje, nem meglepő
Amúgy igen beleszólásotok nincs, véleményetek lehet, nyilvánítsátok ki ahogy akarjátok, de ő meg magasról sz*r az emberek véleményére úgyhogy puffogjatok nyugodtan, nem hattok meg senkit
Senki kedvéért nem fog változni, ő ilyen és így tökéletes, sokan szeretik még így is
Micsoda szentek vannak itt, miért vagytok így fennakadva, Bella ilyen már egy jóideje, nem meglepő
Amúgy igen beleszólásotok nincs, véleményetek lehet, nyilvánítsátok ki ahogy akarjátok, de ő meg magasról sz*r az emberek véleményére úgyhogy puffogjatok nyugodtan, nem hattok meg senkit
2017. szeptember 30. 01:18
csak azért, mert belenyaltak egymás szájába, még nem randiznak.
2017. szeptember 30. 10:12
Ahogy megosztásra kerülnek az ilyenek, számítani kéne rá, hogy az emberek véleményt fognak róla nyilvánítani, nem kéne később picsogni, hogy "ez az én életem, azt csinálok, amit akarok". Csinálja, de ha közzéteszi, ne lepődjön meg.
A magánéletet lehet privátban is élni.
A magánéletet lehet privátban is élni.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2017. szeptember 30. 19:20
Meg sem lepődöm Bella viselkedésén! Már nem tud újat mutatni!
Pedig az elején nagyon kedveltem őt, de egy kicsit dilis lett! Őt is elérte a sztárbetegség, a magamutogatás és figyelemfelkeltés..Na, mindegy. Azért még követem őt a közösségi oldalakon!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.