Instagram-hivatalos lett Scott Disick és Sofia Richie, Justin Bieber 19 éves exe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber 19 éves exével randizik Scott Disick
2017. szeptember 26. 23:20
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Én örülök neki hogy nem Justinnal, mikor Justin és Sofia együtt voltak Jus nagyon más volt, mint amúgy. Alapból se bírtam Sofiát, de akkor még jobban megutáltam.
2017. szeptember 27. 06:19
|
|
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline
|
Most már be lehetne fejezni ezt a Justin Bieber exe dolgot. Több hónapja, hogy szakítottak, és van saját neve is.
2017. szeptember 27. 07:22
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Na nem mintha Kourtney-nak nem lenne pénze a gyerekekre. Szánalmasak komolyan...
2017. szeptember 27. 09:28
Nem tudom, melyik kapcsolatot szégyellném jobban, Justint vagy Scottot
2017. szeptember 27. 10:57
Én csak azt nem értem, hogy miért kell majdnem minden egyes Sofiáról szóló cikkhez úgy beleírni a címet, hogy Justin Bieber exe meg az effelé szarságok. Mármint oké, exe volt, de most azért mert Justinnal volt egy kisebb románca mindig úgy kell kezdeni a Sofiáról szóló cikkeket, hogy Justin Bieber tizenkilenc éves exe? Ez már nevetséges..
2017. szeptember 27. 12:26
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Annyira kislány alkata meg feje van Sofianak hogy hányinger rájuk nézni. Egyszerűen nem bírja a gyomrom ezt a csávót, tényleg az ilyen nem gondol arra hogy ő mit fog érezni amikor egy 10 év múlva az ő lányát fogják 20 évvel idősebb férfiak megkörnyékezni.
2017. szeptember 30. 19:25
Sofia Richie emlékszem még egy régebbi Starity cikkben azt mondta, hogy csak barátok!
Azóta úgy látszik, szerelem lett belőle. Ez nem is lenne baj ha Scott Disick nem lenne a férfi társai között olyan nőcsábász, akinek csak arra kellenek a lányok. Most fiatalokra utazik, mondjuk ezenm nem csodálkozom, mert tényleg szépek ezek a fiatal lányok. Sofia szerintem rosszul választott, mert Scott nem az a megbízható fajta... Meglátjuk, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból. Én örülnék neki, ha tartós kapcsolat lenne, de kétségeim vannak ezzel kapcsolatban. De ne legyen igazam!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: